Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bende test aldım ama yapsammı pazar günü bat 20 ama benim adet bittikten iki gün sonra catladı yumurta iki gün sürdü clomifen kullandım die yapsam mı
Ovulasyon testi mi kullandiniz ? Bu ay da olmazsam bende alacam.hatta alıyordum da neyse dedim dur bi regl olayim öyle alayim 1 hafta geçti tik yok

Ay sağolasın benim bazen şiddetli ağrım oluyor regl kasılması gibi ilaç da içmiyorum bişey olur diye yazını okuyunca rahatladım demek normal bişeymiş
Normal bebeğim ilaç falan içme sen hamilesin

Canım sen gitsin mi bugün doktora gördün mü bebişini
Gittim kuzum kese 9 mm olmuş iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz Allah nasip ederse

Maşallah çok koyu çıkmış ne zamandır istiyorsun
Ben 2013 mart annesiyim ıkıncı içinde şubat ayından beri deniyorduk eşimde ileri hızlı spermde ufak bir sorun vardı vitamin ve pekmez takviyesiyle düzelttik çok şükür birde yumurtlama döneminde jel kullandım çok şükür olmuş hatta inanamadımda ıkıncı bir test yaptım oda çok koyı çıktı

Hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah. Hangi jeli kullandınız? burada bı kaç arkadaş da deneyecekti sanırım fikir olur

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah. Hangi jeli kullandınız? burada bı kaç arkadaş da deneyecekti sanırım fikir olur
Ben instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından sipariş vermiştim gynoseed jel yani sperm sayısı harika olup ileri hızlı hareketlide ufak sorunlar var ise bu jeli kullanmalarını tavsiye ederim artık jelden mi değilmi bilemiyorum benim ilk denememde oldu

Bu ay bende aldm bakalm deneyeceğim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…