- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.961
Ovulasyon testi mi kullandiniz ? Bu ay da olmazsam bende alacam.hatta alıyordum da neyse dedim dur bi regl olayim öyle alayim 1 hafta geçti tik yokBende test aldım ama yapsammıpazar günü bat 20 ama benim adet bittikten iki gün sonra catladı yumurta iki gün sürdü clomifen kullandım die yapsam mı
Normal bebeğim ilaç falan içme sen hamilesinAy sağolasın benim bazen şiddetli ağrım oluyor regl kasılması gibi ilaç da içmiyorum bişey olur diye yazını okuyunca rahatladım demek normal bişeymiş
Gittim kuzum kese 9 mm olmuş iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz Allah nasip ederseCanım sen gitsin mi bugün doktora gördün mü bebişini
Son adet tarihim 8 kasım hiçbir belirtim yokken göğüs ağrısı dışında içimden test yapmak geldi çıkınca çok şaşırdım beklemiyordum pazartesi doğru oan vermeye inş
Maşallah çok koyu çıkmışSon adet tarihim 8 kasım hiçbir belirtim yokken göğüs ağrısı dışında içimden test yapmak geldi çıkınca çok şaşırdım beklemiyordum pazartesi doğru oan vermeye inş
Ben 2013 mart annesiyim ıkıncı içinde şubat ayından beri deniyorduk eşimde ileri hızlı spermde ufak bir sorun vardı vitamin ve pekmez takviyesiyle düzelttik çok şükürMaşallah çok koyu çıkmışne zamandır istiyorsun
Hayırlı olsunBen 2013 mart annesiyim ıkıncı içinde şubat ayından beri deniyorduk eşimde ileri hızlı spermde ufak bir sorun vardı vitamin ve pekmez takviyesiyle düzelttik çok şükürbirde yumurtlama döneminde jel kullandım çok şükür olmuş hatta inanamadımda ıkıncı bir test yaptım oda çok koyı çıktı
Çok teşekkür ederim allahım herkese nasip etsin inşHayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah. Hangi jeli kullandınız? burada bı kaç arkadaş da deneyecekti sanırım fikir olurBen 2013 mart annesiyim ıkıncı içinde şubat ayından beri deniyorduk eşimde ileri hızlı spermde ufak bir sorun vardı vitamin ve pekmez takviyesiyle düzelttik çok şükürbirde yumurtlama döneminde jel kullandım çok şükür olmuş hatta inanamadımda ıkıncı bir test yaptım oda çok koyı çıktı
Ben instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından sipariş vermiştim gynoseed jel yani sperm sayısı harika olup ileri hızlı hareketlide ufak sorunlar var ise bu jeli kullanmalarını tavsiye ederim artık jelden mi değilmi bilemiyorum benim ilk denememde olduHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah. Hangi jeli kullandınız? burada bı kaç arkadaş da deneyecekti sanırım fikir olur
Bu ay bende aldm bakalm deneyeceğim hayırlısıBen instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından sipariş vermiştim gynoseed jel yani sperm sayısı harika olup ileri hızlı hareketlide ufak sorunlar var ise bu jeli kullanmalarını tavsiye ederim artık jelden mi değilmi bilemiyorum benim ilk denememde oldu
Hadi inş fayda sağlar sizede sağlıkla gelir bebeğinizBu ay bende aldm bakalm deneyeceğim hayırlısı
Ay ne güzel kopkoyu çıkmış maşaAllah sizeSon adet tarihim 8 kasım hiçbir belirtim yokken göğüs ağrısı dışında içimden test yapmak geldi çıkınca çok şaşırdım beklemiyordum pazartesi doğru oan vermeye inş
Canım benim çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşAy ne güzel kopkoyu çıkmış maşaAllah sizesağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım
Reglin kaç gün gecikti canım renk çok koyu merak ettimCanım benim çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inş
Yapmazmıyım..neqatif bir testimde çok fafif göründü..sende yap ben duramazdım bu kadarSen neden yapmadın test ?
Ay MaşAllah sağlıkla ilerlesin.Ayy bende bu jeli denemek istiyorum
Deneyin tabiki inş sizde faydasını görürsünüzAy MaşAllah sağlıkla ilerlesin.Ayy bende bu jeli denemek istiyorum
Amin canımDeneyin tabiki inş sizde faydasını görürsünüz
Yani kullandığım ıkı programa göre 3gün gecikme gösteriyor 8 kasım son adetim 24 kasımda yumurtlama günümdü 23-24-26 günleri ilişki oldu bugünde öğrendimReglin kaç gün gecikti canım renk çok koyu merak ettim