Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Deniyceksen hemen sipariş ver de anca gelir benim hala verilmedi kargoya
Bende durumlar karışık..en önemlisi adet gelmemiş..sonrada eşim diyor aşılama yapak..ama bu bağlı benim adetime..izin almak konusunda sorun ola bilir hafta sonu adet olursam..Jel için whatsapla kadına yazdım..sipariş etsem söylicem erken göndersin..yoksa trendyoldan sipariş ederim

Bende test aldım ama yapsammı 🙈pazar günü bat 20 ama benim adet bittikten iki gün sonra catladı yumurta iki gün sürdü clomifen kullandım die yapsam mı 😄
Bat 20 Aralık mı bacım yanlış mı anladım? Bat 20 aralıksa yapma bence:) benim 13 Aralık bat. 2 gün kala yapmış olacağım 😅

Hazır mıyız 💃💃 aksiyonlarca

Eklentiler

• IMG_20221210_002450.jpg
    IMG_20221210_002450.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 69
Normalde hep 30 31 olurdum ama ne zaman cocuk dusunmeye basladik sapitti 35 38 en son iki ay önce 41 de geldi.bu arada Haziran'da kimyasal geçirdim :KK43: böyle günler sasinca yapmak istemedim bir de her ay en alaa belirtiyi de yaşadım horman testi yaptirdim sknti cikmadi da. Resmen beynimiz oyun oynuyor.ama ilk defa belim ağrıyor.bu arada 30 da test yaptim tek cizgiydi silik bile degil :KK43: cikmaz diye düşünüyorum resmen inancim kalmamış
Canım demek ki çok stres yapıyorsun o zaman oda geç adet olmanı sağlıyor ama inşallah bu sefer bebeişinden dolayı gecikmiştir biraz stresini azaltmaya çalıl kendi kendine edersin yazık sanada. Geç döllenme olursa çıkmayabiliyor sonra böyle adet görmeyip biraz zaman geçince testte çıkıyor inşallah sende de öyle olur 💛

X