Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Anı anını tutmuyor canım her türlü ağrı oluyordu 😂 ama tabi çok şiddetli değil. İlaç almadan da sinir edecek kadar bir ağrı. Karın genelinde vajinada içinde dışında yanında yöresinde 😂
Ay sağolasın benim bazen şiddetli ağrım oluyor regl kasılması gibi ilaç da içmiyorum bişey olur diye yazını okuyunca rahatladım demek normal bişeymiş

Anı anını tutmuyor canım her türlü ağrı oluyordu 😂 ama tabi çok şiddetli değil. İlaç almadan da sinir edecek kadar bir ağrı. Karın genelinde vajinada içinde dışında yanında yöresinde 😂
Canım sen gitsin mi bugün doktora gördün mü bebişini 🤗🤗🤗

İyi aksamlar herkesee.benim 39.gunde bitti hala regl olmadim.regl ucu agrisi geçti ama bel ağrım devam ediyo.goguslerim yanlardan agrimaya başladı ve karnim asiri şiş.pazar test yapacam ama yarin yapmamak icin direniyorum
Kaçinçı günde sen normalde oluyorsun..ben 31 oluyordum..bu gün 33 günüm bitiyor hala tık yok

İyi aksamlar herkesee.benim 39.gunde bitti hala regl olmadim.regl ucu agrisi geçti ama bel ağrım devam ediyo.goguslerim yanlardan agrimaya başladı ve karnim asiri şiş.pazar test yapacam ama yarin yapmamak icin direniyorum
Canım neden yapmadın daha maşallah iyi sabretmişsin bu kadar gecikir mi hiç eğer ilk defa böyle olduysan yap bence yarın varsa zaten çıkae artık inşallah vardır 😍🥰

Kaçinçı günde sen normalde oluyorsun..ben 31 oluyordum..bu gün 33 günüm bitiyor hala tık yok

Canım neden yapmadın daha maşallah iyi sabretmişsin bu kadar gecikir mi hiç eğer ilk defa böyle olduysan yap bence yarın varsa zaten çıkae artık inşallah vardır 😍🥰
Normalde hep 30 31 olurdum ama ne zaman cocuk dusunmeye basladik sapitti 35 38 en son iki ay önce 41 de geldi.bu arada Haziran'da kimyasal geçirdim :KK43: böyle günler sasinca yapmak istemedim bir de her ay en alaa belirtiyi de yaşadım horman testi yaptirdim sknti cikmadi da. Resmen beynimiz oyun oynuyor.ama ilk defa belim ağrıyor.bu arada 30 da test yaptim tek cizgiydi silik bile degil :KK43: cikmaz diye düşünüyorum resmen inancim kalmamış

X