- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.981
Ayyy ne güzel test ben de istiyorum
Deniyceksen hemen sipariş ver de anca gelir benim hala verilmedi kargoyaAy MaşAllah sağlıkla ilerlesin.Ayy bende bu jeli denemek istiyorum
Canım benim çok teşekkür edeerimAyyy ne güzel test ben de istiyorumhayırlı uğurlu olsun inşallah
Bende durumlar karışık..en önemlisi adet gelmemiş..sonrada eşim diyor aşılama yapak..ama bu bağlı benim adetime..izin almak konusunda sorun ola bilir hafta sonu adet olursam..Jel için whatsapla kadına yazdım..sipariş etsem söylicem erken göndersin..yoksa trendyoldan sipariş ederimDeniyceksen hemen sipariş ver de anca gelir benim hala verilmedi kargoya
Maşallah maşallah allahım bizlerede nasip eder inşallah
Benmki 1 haftada geldi yoğunluk varDeniyceksen hemen sipariş ver de anca gelir benim hala verilmedi kargoya
Evet yetişir bence yumurtlama dönemine kadarBenmki 1 haftada geldi yoğunluk var
Teşekkür ederim aminn çok amin en kısa zamanda inşMaşallah maşallah allahım bizlerede nasip eder inşallah❤
Bat 20 Aralık mı bacım yanlış mı anladım? Bat 20 aralıksa yapma bence:) benim 13 Aralık bat. 2 gün kala yapmış olacağımBende test aldım ama yapsammıpazar günü bat 20 ama benim adet bittikten iki gün sonra catladı yumurta iki gün sürdü clomifen kullandım die yapsam mı
Yaaaa çenin ben bebeğimin kesesini de severim kalp sesini deeeeeeNormal bebeğim ilaç falan içme sen hamilesin
Gittim kuzum kese 9 mm olmuş iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz Allah nasip ederse
Yaaaa çenin ben bebeğimin kesesini de severim kalp sesini deeeeee
Ayyyy inşallah amin Allahım çokça aminnnnnn gece dua yerine geçer inşallah kuzummmmm çok sağ olYiaaben senin de bebişinin kalp sesini duymak istiyorum İnşallah Allah'ım amiinnn
Ooooo hazırlıklar başlamış hadi sonu güzel olsun kuzumHazır mıyızaksiyonlarca
Ayy amin bebişimOoooo hazırlıklar başlamış hadi sonu güzel olsun kuzum
Emeklerimizin karşılığını alalım inşallahVan'da canim özel hastanede
Canım demek ki çok stres yapıyorsun o zaman oda geç adet olmanı sağlıyor ama inşallah bu sefer bebeişinden dolayı gecikmiştir biraz stresini azaltmaya çalıl kendi kendine edersin yazık sanada. Geç döllenme olursa çıkmayabiliyor sonra böyle adet görmeyip biraz zaman geçince testte çıkıyor inşallah sende de öyle olurNormalde hep 30 31 olurdum ama ne zaman cocuk dusunmeye basladik sapitti 35 38 en son iki ay önce 41 de geldi.bu arada Haziran'da kimyasal geçirdimböyle günler sasinca yapmak istemedim bir de her ay en alaa belirtiyi de yaşadım horman testi yaptirdim sknti cikmadi da. Resmen beynimiz oyun oynuyor.ama ilk defa belim ağrıyor.bu arada 30 da test yaptim tek cizgiydi silik bile degil cikmaz diye düşünüyorum resmen inancim kalmamış
Canım maşallah baya koyu tebrik ederim kan değerin yüksek çıkar kesin sağlıklı ilerlesin inşallah ne gibi belirtilerin ne zaman başladı belirtilerin