- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.001
Kuzum sen bunları neye göre aldın kafana göremi yoksa onların önerisi ile mi yapılıyor alışveriş bende düşünüyorum mfk ürünlerini almayıHazır mıyızaksiyonlarca
Hangi ürün ne için kullanılır sitesinde yazıyor canım benimKuzum sen bunları neye göre aldın kafana göremiyorum yoksa onların önerisi ile mi yapılıyor alışveriş bende düşünüyorum mfk ürünlerini almayı
İnşallah şifa olur iyi gelir güzel haber verirsinHazır mıyızaksiyonlarca
Aaa bende şöyle düşündüm herhalde bir hikayeni özetle dinleyip neye ihtiyacın olduğunu öğrenip öneri ile veriyor. Çünkü canlı yayınlarında sanki önce dinliyor hastaları ona göre reçete oluşturuyor gibi anladımHangi ürün ne için kullanılır sitesinde yazıyor canım benim
Canım eş paketleri var zaten istersen ondan al. Ya da ben bi videosunu izledim her ürünün ne işe yaradığını anlatıyor. Tek tek not aldım öyle sipariş verdim.Kuzum sen bunları neye göre aldın kafana göremi yoksa onların önerisi ile mi yapılıyor alışveriş bende düşünüyorum mfk ürünlerini almayı
Sağol bebişim bir araştırma yapayım en kısa zamandaCanım eş paketleri var zaten istersen ondan al. Ya da ben bi videosunu izledim her ürünün ne işe yaradığını anlatıyor. Tek tek not aldım öyle sipariş verdim.
Ovülasyon testi kullanmadım canım adetliyken bes gün clomifen kullandım doktorum demişti erken yumutlarsın catlar die seffaf akıntı geldi dediği gibi senin reglin bir haftamı geçti öyleyse cıkar test yapınca ben gebelik testi aldım belki cıkar die pazar günü içinOvulasyon testi mi kullandiniz ? Bu ay da olmazsam bende alacam.hatta alıyordum da neyse dedim dur bi regl olayim öyle alayim 1 hafta geçti tik yok
Evet aslında erken ama normalde yumurtlama 1inde olması lazımda ama erken olunca cıkar mı die heyecan yaptım 29 da oldu ben beklim ozaman bidahaki test partisine artıkBat 20 Aralık mı bacım yanlış mı anladım? Bat 20 aralıksa yapma bence:) benim 13 Aralık bat. 2 gün kala yapmış olacağım
Sanki bir çizgi var canım, inşallah bebeğin senledirKızlar iyi geceler sizce var mı efekt uygular mısınız
Evet canım nasip olursa ilk olacak. Bende her daim dua ediyorum herkese. Bir gün bizlerde anne olacağız Allah'ın izniyleÜzülme canım amin İnşAllah bu ay herkes aynı yaa hepimiz aynıyızHepimize dua ediyorum bol bol sende et birisininki kabul olacak muhakkak Rabbimin vardır bir bildiği seninde ilk bebeğin mi olacak olursa benim gibi
Evet baya koyu çıktı inanamadım bidaha yaptım bikaç saat sonra oda sanıyeler içşnde baya koyu çıktı ben şaşırdım açıkcası bu ay ihtimal vermiyordum çükü hiçbir belirtim olmadı göğüs ağrısı dışında oda normal dedim adet önvesi gecikince 3gün gittim test aldım böyle çıktıCanım maşallah baya koyu tebrik ederim kan değerin yüksek çıkar kesin sağlıklı ilerlesin inşallah ne gibi belirtilerin ne zaman başladı belirtilerin
Canım çok teşekkür ederim
3 gün geciktimReglin kaç gün gecikti canım renk çok koyu merak ettim
Bende baktım filtreyle ama tam bir şey göremedim beyaz bir çizgi var gibi çok bekledi mi test? Bir de bata kaç gün var çok mu erken yaptın acabaKızlar iyi geceler sizce var mı efekt uygular mısınız
Tablo ben hamileyim diye bağırıyor inşallah düşmez de seninde yüzün gülerKaldı son 3:))))) ateş tablomu atayım uyumaya devam edeceğimyarın test yapacağım Papatyamaviss @Deepblues L lavinya- pozitifbiri T TASUU
Kaldı son 3:))))) ateş tablomu atayım uyumaya devam edeceğimyarın test yapacağım Papatyamaviss @Deepblues L lavinya- pozitifbiri T TASUU
Çok güzel gidiyor hadi inşallahKaldı son 3:))))) ateş tablomu atayım uyumaya devam edeceğimyarın test yapacağım Papatyamaviss @Deepblues L lavinya- pozitifbiri T TASUU