-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.941
Anladım kuzum :)Canım mecbur uyanıyorum okula gidiyorum zaten öğretmenimhafta içi öyle. Haftasonu da kalkıp ölçüp geri yatıyorum
Yaa teşekkürler canımKilometrelerce uzaktan bile anlaşılıyor samimiyetin ne kadar çok istediğinAllah gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı haberlerle gel İnşAllahTest aldım..duramıcam..yarın yine yapıcam
canım inşallahSüperr gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah❤
Sanmıyorum kuzum..ama Amin diyorum..belki bir mucize olurHayırlı haberlerle gel İnşAllah
Şiddetli mi yoksa hafif mi oluyo
Bursa'da özel muayenehanede yaptırdım canım, sen nerdesinİnşallah senin de sonucun olumlu olur canımben de negatif göre göre bı hâl oldum Hangi ilde yaptırdın ?
Ay sağolasın benim bazen şiddetli ağrım oluyor regl kasılması gibi ilaç da içmiyorum bişey olur diye yazını okuyunca rahatladım demek normal bişeymişAnı anını tutmuyor canım her türlü ağrı oluyorduama tabi çok şiddetli değil. İlaç almadan da sinir edecek kadar bir ağrı. Karın genelinde vajinada içinde dışında yanında yöresinde
Van'da canim özel hastanedeBursa'da özel muayenehanede yaptırdım canım, sen nerdesin
Canım sen gitsin mi bugün doktora gördün mü bebişiniAnı anını tutmuyor canım her türlü ağrı oluyorduama tabi çok şiddetli değil. İlaç almadan da sinir edecek kadar bir ağrı. Karın genelinde vajinada içinde dışında yanında yöresinde
Ana harbıden mı koz yok artıkKız anaaaaaa inanmıyorum onu görünce ben de duygulandım ağladım ben ne tuhaf bir insanım dedim hatta senin yazdığını görünce de şok oldum dedim yalnız değilmişim
Kaçinçı günde sen normalde oluyorsun..ben 31 oluyordum..bu gün 33 günüm bitiyor hala tık yokİyi aksamlar herkesee.benim 39.gunde bitti hala regl olmadim.regl ucu agrisi geçti ama bel ağrım devam ediyo.goguslerim yanlardan agrimaya başladı ve karnim asiri şiş.pazar test yapacam ama yarin yapmamak icin direniyorum
Hahahaahha bir iki sefer kasım ayında bakdıydım tek daha da geçmişe gitmedim canımGeçmiş aylara da bakıyon mu sayıyorum bide psikopat gibi oh oh maşallah falan :)))
Canım neden yapmadın daha maşallah iyi sabretmişsin bu kadar gecikir mi hiç eğer ilk defa böyle olduysan yap bence yarın varsa zaten çıkae artık inşallah vardırİyi aksamlar herkesee.benim 39.gunde bitti hala regl olmadim.regl ucu agrisi geçti ama bel ağrım devam ediyo.goguslerim yanlardan agrimaya başladı ve karnim asiri şiş.pazar test yapacam ama yarin yapmamak icin direniyorum
Vallaha aynen öyle çok duygulandım aşırıAna harbıden mı koz yok artık
Kaçinçı günde sen normalde oluyorsun..ben 31 oluyordum..bu gün 33 günüm bitiyor hala tık yok
Normalde hep 30 31 olurdum ama ne zaman cocuk dusunmeye basladik sapitti 35 38 en son iki ay önce 41 de geldi.bu arada Haziran'da kimyasal geçirdimCanım neden yapmadın daha maşallah iyi sabretmişsin bu kadar gecikir mi hiç eğer ilk defa böyle olduysan yap bence yarın varsa zaten çıkae artık inşallah vardır
Bende test aldım ama yapsammıDur bakalım ya pazara kadar sık dişini
Sen neden yapmadın test ?Kaçinçı günde sen normalde oluyorsun..ben 31 oluyordum..bu gün 33 günüm bitiyor hala tık yok