Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

D Defnemege @Niqu melisaa93 kızlar ya o gelen kanamadan sonra leke gelmedi sizce neler oluyor farklı bir doktora daha kontrole gitmelimiyim bi sıkıntımı vardır
Biraz daha bekle istersen bir gün daha en azından baktın ki devamı gelmiyor yerleşme kanaması olabilir .. çünkü yerleşme kanaması 1 veya 2 gün de sürebilir ara ara gelir

Selam buralarda çok yeniyim:) aşılama dönemindeyiz bugün 2.gunum. Sat 3 Aralık bat 31 Aralık. Listeye ekler misiniz

Merhaba beni de listeye ekleyin sat 11.11 bat 9.12 teşekkürler

Bende nisan dan bu yana topiklerdeyim
Ama ben 3. Bebek icin yani 2 tane var

Ne hayatlara geliyor o mucize bebekler. Zorlamanın anlamı yok oysa ki rızkı olan nasıl da açıyor gözlerini. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Bende nisan dan bu yana topiklerdeyim
Ama ben 3. Bebek icin yani 2 tane var
Ayy Allah bağışlasın ne çok var buralarda üçüncüyü ikinciyi isteyenler. Demek ki bebek büyütmek o kadar da zor bir şey değil özleniyor bir süre sonra bebek kokusu

Kızlar birşey sorucam ben 2 aydır ovitrelle kullanıyorum bu ay yumurta çatlatmadan adet olmuşum bu durumu yaşayan var mı kötü bir şey mi bu? Duplashon diye bir ilaç verdi bu ilacı kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…