Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Sat 3 Aralık yazınca adetin 6.gunundesin sandım. Acaba ben mi yanlış biliyorum? sat adetin ilk günü olmuyor mu neyse sonuç olarak aşılama olmuşsun nasıl geçti
Son adet tarihinin ilk günü sat yani 3 Aralık. Adetin 4.gunu 6 Aralık'ta asilamamiz başladı. İğne ve ilaçlara başladım yanii. Umarım şimdi anlatabildim. Aşılama işlemimiz olmadı henüz

Yok canım yarın yaptırmayı düşünüyorum adet bitiminde hemen yaptırayım ki yumurtlamama etki etmesin diye düşünüyorum sen hacamat yaptırınca yumurtlama gördün mü
Aslında bende pazar günü yaptırsam iyi olur ya haklısın yumurtlamaya denk gelirse. Valla hiç takip etmedim ki canım

ebrumsumsu grublar karıştı iki kere cevap vermişim sana Ocak ayın grubunda da aynı muahbbet vardı diyorum ki bende niye ebruya verdiğim cevap gözükmüyorsa meğerse Aralık ayindaymis seninle konusma

Ya kızlar bu hamilelerin profilinde soğumağı tarih falan yazıyordu neden yok.tanımdayım birinde gördüğümde ben bile heyecanlanıyordum kim kim diye

Profilden forum seçenekleri içerik seçenekleri başkalarının imzalarını göster seçer kaydet dersen görünüyor yine hamiş takvimleri canım

Kızlar alt karın ağrısı yükleniyor hafif göğüs ağrısı tamamen değişmeyen regl belirtilerimbat yarın normal de ama daha yumurtlama geçeli 10 gün oldu sanırım regl iki üç gün gecikecek

Kızlar alt karın ağrısı yükleniyor hafif göğüs ağrısı tamamen değişmeyen regl belirtilerimbat yarın normal de ama daha yumurtlama geçeli 10 gün oldu sanırım regl iki üç gün gecikecek

Tarihlerimiz aynı seninle. Alt karın ağrısı şişkinlik göğüs ucu hassasiyeti belirtiler de öyle. Bir ümit test yaptım bugün predictor negatif çıktı

@Deepblues w kuzu atesıne hıc yansımamış ovu
Evet hiç yansımadı hatta bugün biraz düştü bile ama ben bariz hissettim bakalım Bak bu oğluma hamileyken ovulasyon testine göre 12. gündü ama ff 13 e çekmiş cizgiyi ve ovu sonrası ateş bir tık düşmüş, yarın muhtemelen yükselecek

Eklentiler

• IMG_20221208_071820.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…