- 5 Temmuz 2022
- 2.083
- 3.071
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.041
Sat 3 Aralık yazınca adetin 6.gunundesin sandım. Acaba ben mi yanlış biliyorum? sat adetin ilk günü olmuyor muAşılama tedavisinin ikinci gunundeyim :) yanlış mı telaffuz ettim acabahoşbuldum bu arada
Son adet tarihinin ilk günü sat yani 3 Aralık. Adetin 4.gunu 6 Aralık'ta asilamamiz başladı. İğne ve ilaçlara başladım yanii. Umarım şimdi anlatabildim. Aşılama işlemimiz olmadı henüzSat 3 Aralık yazınca adetin 6.gunundesin sandım. Acaba ben mi yanlış biliyorum? sat adetin ilk günü olmuyor muneyse sonuç olarak aşılama olmuşsun nasıl geçti
Aslında bende pazar günü yaptırsam iyi olur ya haklısın yumurtlamaya denk gelirse. Valla hiç takip etmedim ki canımYok canım yarın yaptırmayı düşünüyorum adet bitiminde hemen yaptırayım ki yumurtlamama etki etmesin diye düşünüyorum sen hacamat yaptırınca yumurtlama gördün mü
Evet anladım. Ben aşılamanın ikinci gunundesin sandımSon adet tarihinin ilk günü sat yani 3 Aralık. Adetin 4.gunu 6 Aralık'ta asilamamiz başladı. İğne ve ilaçlara başladım yanii. Umarım şimdi anlatabildim. Aşılama işlemimiz olmadı henüz
Ya kızlar bu hamilelerin profilinde soğumağı tarih falan yazıyordu neden yok.tanımdayım birinde gördüğümde ben bile heyecanlanıyordum kim kim diye
Açtım valla teşekkürlerProfilden forum seçenekleri içerik seçenekleri başkalarının imzalarını göster seçer kaydet dersen görünüyor yine hamiş takvimleri canım
Kızlar alt karın ağrısı yükleniyor hafif göğüs ağrısı tamamen değişmeyen regl belirtilerimbat yarın normal de ama daha yumurtlama geçeli 10 gün oldu sanırım regl iki üç gün gecikecek
Ben görüyorum canımKızlar kuruma mı bu sizce gerçek ruh hastaları görür bunu
Ay inşallah inşallah şimdi de son 5 gün kaldı bata :)Ay ne güzel sürpriz olmasıİnşAllah tekrar sağlıklı sürpriz gebelikler yaşarız tez zamanda
Başkalarının imzalarını gösteri ben mi göremedim acaba yaaaaProfilden forum seçenekleri içerik seçenekleri başkalarının imzalarını göster seçer kaydet dersen görünüyor yine hamiş takvimleri canım
Evet hiç yansımadı hatta bugün biraz düştü bile ama ben bariz hissettim bakalım@Deepblues w kuzu atesıne hıc yansımamış ovu
Başkalarının imzalarını gösteri ben mi göremedim acaba yaaaa
Benimde negatifTarihlerimiz aynı seninle. Alt karın ağrısı şişkinlik göğüs ucu hassasiyeti belirtiler de öyle. Bir ümit test yaptım bugün predictor negatif çıktı
11 Aralık’a 3 kaldıAy inşallah inşallah şimdi de son 5 gün kaldı bata :)
Vardır bir hayr canım sabırlı olmamız gerekiyorBende yaptım neqatif..çok yoruldum çok