- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.981
Hakkinizda hayırlısı olsun vardır kurban olduğum Rabbimin bir bildiği. En kısa zamanda hepimize bir bebiş kısmet olur inşallah kuzum.Amin kuzum
Olabilir canım, kanama falan olmadığı sürece bence olabilir.kızlar şimdi benim testler silik pozitif çıktı ya, diyorum ki acaba hiç beta felan uğraşmasamda, 1 düzine kaset test alıp evde mi baksam koyulaşmasana, 6 haftalık olunca giderim direk ultrasonda görür. Mantıklı mı sizce?
Olabilir canım, kanama falan olmadığı sürece bence olabilir.
gitsemde kese görünene kadar bişey yok, zaten test çılgınlığına kapıldım bide rakamlarla germeyim kendimi diyorumOlabilir canım, kanama falan olmadığı sürece bence olabilir.
Benim 48 çıkmıştıKızlar regle 5 gün kala bhcg baktıran oldu mu? Kaç çıkıyor?
Arkadaşım ne kadarlık evlisin, kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer bunlar engel değilse bence hiç bir şey yapma gitme doktora, madem iki ayın var. Hayatından paketli gıdaları çıkar, sigara içiyorsa azalt yapabilirsen bırak. Yürüyüş yapmaya çalış, bol bol su iç.Kızlar merhaba gebelik düşünüyorum bende eşim 2 ay sonra gelecek o gelmeden kadın doğuma gidip rutin kontrollerimi yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu sıralar gitsem çok mu erken gitmiş olurum. Bu kadar erken gitmeyi düşünmemin sebebi folik asit gibi ilaçlar verilince hamilelikten 2 ay önce başlanıyormuş sanırım.
Rahat olmak istiyorsansa git doktora..ama ben çok okudum kürtajdan sonra kimler neler yaşadı...ona göre hazırdım artık canım.Düzensizlik oluyor canım..sana demiştim önceden bu durumlar en az 2 ay ola bilir..ama hemen denemek istiyorsansa bir git baksın doktor..sonuçta lazım olduğu kadar adet olamıyorsun
Canım geçmiş olsun noldu kaçırmışım pek giremiyorum eskisi gibi arada girebiliyorum elim deymiyorAtlatmaya çalışıyorum biraz psikolojik olarak kötüyüm çok ani olduğu icin.. bir de ara ara ağrılarım var ilaçlar da biraz ağır geldi antibiyotik ve iki ilaç daha verdiler öyle geçiyorTeşekkür ederim kuzum biraz kendimi toplamam lazım bebek icin de acele etmeyeceğim biraz zaman vereceğim bedenime zorlandım cünkü
P Papatyam4292 canım bitane daha test varsa tekrarlasana daha koyulaşmıştır İnşAllah ya RabbimInşallah canım Allahım hepimizin emeklerini zayi etmesin. Sağlıklı hayırlı mis kokulu bebişler versin
Canım yapabilirsin tabi ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını en iyi kanda anlaşılır bence garanti oluyor bana göre tabi testin git gide koyulaşırsa sağlıklı bir gebelik demek ama şansın varsa kan ver derim. Ben almanyadayım burda kan veremiyorsun kendime 20tane gebelik testi sipariş verdim hamile kalırsam inşallah evde testle takip ederim diye yapabilirsin yani tabi öylede neden olmasınkızlar şimdi benim testler silik pozitif çıktı ya, diyorum ki acaba hiç beta felan uğraşmasamda, 1 düzine kaset test alıp evde mi baksam koyulaşmasana, 6 haftalık olunca giderim direk ultrasonda görür. Mantıklı mı sizce?
Yaa evet kuzumm istiyorum inşallah Allah nasip ederseKız sen burda ne ariyon biraz once tlfn alisverisindeydikbebektemi istiyosun kuzum sen bende cok girip stres yapmamaya çalışıyorum buralara. Cok agrili sancılı yumurtlama sonrası sanirim 1 haftaya belli olur gebelik varmi yokmu
Ah kuzum üzülme desem boş, biz bile nasıl üzüldük, Rabbim sana güç versinAtlatmaya çalışıyorum biraz psikolojik olarak kötüyüm çok ani olduğu icin.. bir de ara ara ağrılarım var ilaçlar da biraz ağır geldi antibiyotik ve iki ilaç daha verdiler öyle geçiyorTeşekkür ederim kuzum biraz kendimi toplamam lazım bebek icin de acele etmeyeceğim biraz zaman vereceğim bedenime zorlandım cünkü
Yok canım fark etmez ister şimdi ister eşin geldiğinde git sana kalmış ben başladığımda artık vitaminleri almaya başladım öncesinde de doktora kontrole gittim herşey yolunda mı diye gebe kalmayı düşünüyorum dedim öyle bir baktı ama almanyadayım kan tahlili yapmadılar maalesef burda hemen yapmıyorlar. Sana tavsiyem hormonlarına filanda baktır yine nolur nolmaz.Kızlar merhaba gebelik düşünüyorum bende eşim 2 ay sonra gelecek o gelmeden kadın doğuma gidip rutin kontrollerimi yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu sıralar gitsem çok mu erken gitmiş olurum. Bu kadar erken gitmeyi düşünmemin sebebi folik asit gibi ilaçlar verilince hamilelikten 2 ay önce başlanıyormuş sanırım.
Aynen o kocaman olanlardanAHAHAH SU KOCCAAAMAN OLANLARDANKESIN :d BENIMKI 1LTRECIK :d GUN SONU RAPORU BITMEDI HENUZ :d
Ya canım vardı da kimyasal mı oldu acaba ya. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ne diyelim bu yold her türlüsüne şahit oluyoruz işte…Kızlar negatif 2.70 çıkmış sonuç
İşte böyle olabiliyor yaBende gebeliğimde hiç belirti yaşamadım ve hiç test yapmadan doktorun dediği tarihte kan verdim. Test yapmak aklıma bile gelmedi o kadar gebelikten bihaberdimah ne güzel günlermiş kan sonucum 47 çıkınca e yani ne demek dedim hamilesin dedi ama kesin sonucu kalp atışını duyunca söyledi