Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bir tanidigim gecen hafta ariyor hamileyim diye agliyor. Spiral oldugu halde kalmis. Dedim Allah verdiyse vardir bir sebebi

Kız sen burda ne ariyon biraz once tlfn alisverisindeydik bebektemi istiyosun kuzum sen bende cok girip stres yapmamaya çalışıyorum buralara. Cok agrili sancılı yumurtlama sonrası sanirim 1 haftaya belli olur gebelik varmi yokmu

Asilamasi tutmayip sonrasinda hamile kalan cok var seninde sanirim boyle olmus. Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin. Bende gecen ay asilama oldum tutmadi bu ayda asilama olacaktim depremden dolayi nasip olmadi sadece klomen kullandim.
İnsallah gönlüne gore olur canim . Testin cok belli

Niqu nasilsin kuzum

İyiyim canım.Sen nasılsın?sanırım aşilama oldun tutmadı sende
Yok kuzum tutmadi bu ayda olacaktım klomenleri kullandim deprem oldu gidemedim korktum iptal ettim. Klomende cok sanci yapti bugun kontrole gidecektim agrim devam etseydi şükür devam etmedi. Sen napiyosun denemelere basladin dimi

Yok kuzum tutmadi bu ayda olacaktım klomenleri kullandim deprem oldu gidemedim korktum iptal ettim. Klomende cok sanci yapti bugun kontrole gidecektim agrim devam etseydi şükür devam etmedi. Sen napiyosun denemelere basladin dimi
Anladım canım.Aynen bu ay ikinci denememdi..geçen ay 1 hafta önceden adet oldum..şimdide yarın adet günüm..bakıcaz artık..bende aşılama yapmayı düşünüyorum

Inşallah canım Allahım hepimizin emeklerini zayi etmesin. Sağlıklı hayırlı mis kokulu bebişler versin

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Canım sen nasıl oldun konuş bizimle B Buffalosos
Atlatmaya çalışıyorum biraz psikolojik olarak kötüyüm çok ani olduğu icin.. bir de ara ara ağrılarım var ilaçlar da biraz ağır geldi antibiyotik ve iki ilaç daha verdiler öyle geçiyor Teşekkür ederim kuzum biraz kendimi toplamam lazım bebek icin de acele etmeyeceğim biraz zaman vereceğim bedenime zorlandım cünkü

Sen iyi ol yeterki her şey yoluna girecek

Gerçekten hayırlısını istemek gerek.. Burada o kadar çok hikaye okudum ki. Niye olmuyor diye sorgulamayı bıraktım. Demekki hayırlısı bu benim için. Bazen sadece olsun diye diretiyoruz, istiyoruz ama sonrası yaşanan kayıplar daha zor oluyor demek.. İnşallah çabuk toparlanirsin hiç birşey bizim sagligimizdan daha önemli değil iyi düşün iyi olsun Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…