Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar merhaba gebelik düşünüyorum bende eşim 2 ay sonra gelecek o gelmeden kadın doğuma gidip rutin kontrollerimi yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu sıralar gitsem çok mu erken gitmiş olurum. Bu kadar erken gitmeyi düşünmemin sebebi folik asit gibi ilaçlar verilince hamilelikten 2 ay önce başlanıyormuş sanırım.

Kızlar merhaba gebelik düşünüyorum bende eşim 2 ay sonra gelecek o gelmeden kadın doğuma gidip rutin kontrollerimi yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu sıralar gitsem çok mu erken gitmiş olurum. Bu kadar erken gitmeyi düşünmemin sebebi folik asit gibi ilaçlar verilince hamilelikten 2 ay önce başlanıyormuş sanırım.
Arkadaşım ne kadarlık evlisin, kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer bunlar engel değilse bence hiç bir şey yapma gitme doktora, madem iki ayın var. Hayatından paketli gıdaları çıkar, sigara içiyorsa azalt yapabilirsen bırak. Yürüyüş yapmaya çalış, bol bol su iç.
Folik asit için ve rutin kan değerleri içinde aile hekimine git gebelik düşündüğünü söyle, folik asit iste ve kan değerlerine baktır.
Kocişin gelincede zati hasretsiniz birbirinize, yansın geceler🙃🙃🙃akılışına bırak, 2 gündee 1, 3 günde 1 değerlendirin.
Bebişin sağlıkla gelsin ailenize 🤲🤲🤲

D Defnemege Niqu Niqu melisaa93 melisaa93 kızlar ya o gelen kanamadan sonra leke gelmedi sizce neler oluyor farklı bir doktora daha kontrole gitmelimiyim bi sıkıntımı vardır
Rahat olmak istiyorsansa git doktora..ama ben çok okudum kürtajdan sonra kimler neler yaşadı...ona göre hazırdım artık canım.Düzensizlik oluyor canım..sana demiştim önceden bu durumlar en az 2 ay ola bilir..ama hemen denemek istiyorsansa bir git baksın doktor..sonuçta lazım olduğu kadar adet olamıyorsun

Atlatmaya çalışıyorum biraz psikolojik olarak kötüyüm çok ani olduğu icin.. bir de ara ara ağrılarım var ilaçlar da biraz ağır geldi antibiyotik ve iki ilaç daha verdiler öyle geçiyor 🙏🏻 Teşekkür ederim kuzum biraz kendimi toplamam lazım bebek icin de acele etmeyeceğim biraz zaman vereceğim bedenime zorlandım cünkü 😔
Canım geçmiş olsun noldu kaçırmışım pek giremiyorum eskisi gibi arada girebiliyorum elim deymiyor 💛

kızlar şimdi benim testler silik pozitif çıktı ya, diyorum ki acaba hiç beta felan uğraşmasamda, 1 düzine kaset test alıp evde mi baksam koyulaşmasana, 6 haftalık olunca giderim direk ultrasonda görür. Mantıklı mı sizce?
Canım yapabilirsin tabi ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını en iyi kanda anlaşılır bence garanti oluyor bana göre tabi testin git gide koyulaşırsa sağlıklı bir gebelik demek ama şansın varsa kan ver derim. Ben almanyadayım burda kan veremiyorsun kendime 20tane gebelik testi sipariş verdim hamile kalırsam inşallah evde testle takip ederim diye yapabilirsin yani tabi öylede neden olmasın 💛

Kız sen burda ne ariyon biraz once tlfn alisverisindeydik😀 bebektemi istiyosun kuzum sen 🥰🥰 bende cok girip stres yapmamaya çalışıyorum buralara. Cok agrili sancılı yumurtlama sonrası sanirim 1 haftaya belli olur gebelik varmi yokmu😅
Yaa evet kuzumm istiyorum inşallah Allah nasip ederse 🙈🙈 Ağustos ayından beri topik topik geziyorum ama maalesef hala gelmedi bebiş bekletiyor bizi 😆
Aralık ayından da yeni elendim hatta reglin bitmesini bekliyorum yeni ayın denemeleri için 🥲
Ben de diyorum hep çok bakmayayım kafaya takmayayım diye ama olmuyor, kendi başıma kalınca da zaman hiç geçmiyor gibi geliyor çünkü bebek istediğimi bilen kimse yok çevremde, bu nedenle kimseyle konuşamıyorum bu konuları buralardaki arkadaşlar iyi ki varlar onlarla dertleşiyoruz işte 😍🙏💙
Sen ne zamandır istiyorsun bebiş?
Ayy inşallah vardır sen Aralık tan güzel haberleri alırsın inşallah beni de haberdar et mutlaka ☺️🙏

Atlatmaya çalışıyorum biraz psikolojik olarak kötüyüm çok ani olduğu icin.. bir de ara ara ağrılarım var ilaçlar da biraz ağır geldi antibiyotik ve iki ilaç daha verdiler öyle geçiyor 🙏🏻 Teşekkür ederim kuzum biraz kendimi toplamam lazım bebek icin de acele etmeyeceğim biraz zaman vereceğim bedenime zorlandım cünkü 😔
Ah kuzum üzülme desem boş, biz bile nasıl üzüldük, Rabbim sana güç versin :KK43: kendini bırakma. elbet vakti saati vardır, yavrunu sağlıkla kucağına alacağın günler de gelecek dilerim ki. Yanındayım, güzel olacak her şey geçecek 🌺🌹

Yok canım fark etmez ister şimdi ister eşin geldiğinde git sana kalmış ben başladığımda artık vitaminleri almaya başladım öncesinde de doktora kontrole gittim herşey yolunda mı diye gebe kalmayı düşünüyorum dedim öyle bir baktı ama almanyadayım kan tahlili yapmadılar maalesef burda hemen yapmıyorlar. Sana tavsiyem hormonlarına filanda baktır yine nolur nolmaz.

Bende gebeliğimde hiç belirti yaşamadım ve hiç test yapmadan doktorun dediği tarihte kan verdim. Test yapmak aklıma bile gelmedi o kadar gebelikten bihaberdim 😂ah ne güzel günlermiş 😂 kan sonucum 47 çıkınca e yani ne demek dedim hamilesin dedi😂 ama kesin sonucu kalp atışını duyunca söyledi
İşte böyle olabiliyor ya :KK70: son iki aydır testte pozitif görüyorum ben de devamı gelmedi kimyasal oldu ama hiç belirtim yoktu pozitifi görünce şok olmuştum hatta😂

X