- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.021
Ovitrelle kullandığım zamanlar öyle bir durumla karşılaşmadım ben..ama o ilacı kullandım ben..Kızlar birşey sorucam ben 2 aydır ovitrelle kullanıyorum bu ay yumurta çatlatmadan adet olmuşum bu durumu yaşayan var mı kötü bir şey mi bu? Duplashon diye bir ilaç verdi bu ilacı kullanan oldu mu?
Allah allahhhh ilginç cidden ama olsun yavrum ğzme kendini önümüzdeki maçlara inş
Hakkinizda hayırlısı olsun vardır kurban olduğum Rabbimin bir bildiği. En kısa zamanda hepimize bir bebiş kısmet olur inşallah kuzum.
Ya canım vardı da kimyasal mı oldu acaba ya. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ne diyelim bu yold her türlüsüne şahit oluyoruz işte…
Hayırlısı olsun İnşAllah canım bakalım yarınki testinle kafan biraz netleşir1 gün kaldı kuzum ama her ay artık psikolojik benim
Çatlatma iğnesinin dozunu yükseltiez diğer ay dedi daha yükseği ne acaba tedirgin oldumOvitrelle kullandığım zamanlar öyle bir durumla karşılaşmadım ben..ama o ilacı kullandım ben..
Ne bileyim bu seferde kanı takıntı ederim sürekli kana baktırırım diye korkuyorumCanım yapabilirsin tabi ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını en iyi kanda anlaşılır bence garanti oluyor bana göre tabi testin git gide koyulaşırsa sağlıklı bir gebelik demek ama şansın varsa kan ver derim. Ben almanyadayım burda kan veremiyorsun kendime 20tane gebelik testi sipariş verdim hamile kalırsam inşallah evde testle takip ederim diye yapabilirsin yani tabi öylede neden olmasın
O konuda bir şey deyemem canım ama içinde ne varsa sor doktora..ben mesela öyle ediyorum..eşim bazen diyor çok soru soruyorsun..can senin canın kıymetliÇatlatma iğnesinin dozunu yükseltiez diğer ay dedi daha yükseği ne acaba tedirgin oldum
Bence silik var gibi ama belli olmaz tabiKızlar kuruma mı bu sizce gerçek ruh hastaları görür bunu
Bir sonraki gittiğimde soracam inşallahO konuda bir şey deyemem canım ama içinde ne varsa sor doktora..ben mesela öyle ediyorum..eşim bazen diyor çok soru soruyorsun..can senin canın kıymetli
Hemen çıktıysa bak orada, sağlıkla gelsinKızlar kuruma mı bu sizce gerçek ruh hastaları görür bunu
Ben de ben deBende nisan dan bu yana topiklerdeyim
Ama ben 3. Bebek icin yani 2 tane var
İlkinde kafaya huniyi takınca, gerisi vız gelip tırıs gidiyor anacımAyy Allah bağışlasınne çok var buralarda üçüncüyü ikinciyi isteyenler. Demek ki bebek büyütmek o kadar da zor bir şey değil özleniyor bir süre sonra bebek kokusu
Aman kalp neyi anlıyor Allah aşkınaAynen öyle tüm mesele bu aslındaAkıl bunu anlıyor da kalp işi karıştırıyor dimi
Son olsun bebeğim inşallahBende nisan dan bu yana topiklerdeyim
Ama ben 3. Bebek icin yani 2 tane var
Ya kızlar bu hamilelerin profilinde doğucak tarih falan yazıyordu neden yok.tanımdayım birinde gördüğümde ben bile heyecanlanıyordum kim kim diye
Tahmini doğum tarihi yazmak istemiştim oysaYa kızlar bu hamilelerin profilinde soğumağı tarih falan yazıyordu neden yok.tanımdayım birinde gördüğümde ben bile heyecanlanıyordum kim kim diye
Oda doğru ya belki pazar yaptiririm. Valla hiç takip etmedim ki canım ama hacamati sırtıma yaptırmıştım ben bide bileğime hani o kısımlardan çok etkileyeceğini düşünmüyorumYok canım yarın yaptırmayı düşünüyorum adet bitiminde hemen yaptırayım ki yumurtlamama etki etmesin diye düşünüyorum sen hacamat yaptırınca yumurtlama gördün mü
Hoşgeldin. Neyin 2. gunundesin anlamadım :) bu arada ben de aşılama oldum beklemedeyimSelam buralarda çok yeniyim:) aşılama dönemindeyiz bugün 2.gunum. Sat 3 Aralık bat 31 Aralık. Listeye ekler misiniz
Aşılama tedavisinin ikinci gunundeyim :) yanlış mı telaffuz ettim acabaHoşgeldin. Neyin 2. gunundesin anlamadım :) bu arada ben de aşılama oldum beklemedeyim
Bi başlıyor bi bitiyor ağrı gibi de değil çok enteresan. Belim de hissediyorum ishal gibi insanın içi bi tuhaf oluyor ya onu andırıyorNasılsın kuzum iyi misin şimdi gördüm