Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar birşey sorucam ben 2 aydır ovitrelle kullanıyorum bu ay yumurta çatlatmadan adet olmuşum bu durumu yaşayan var mı kötü bir şey mi bu? Duplashon diye bir ilaç verdi bu ilacı kullanan oldu mu?
Ovitrelle kullandığım zamanlar öyle bir durumla karşılaşmadım ben..ama o ilacı kullandım ben..

Allah allahhhh ilginç cidden ama olsun yavrum ğzme kendini önümüzdeki maçlara inş
Hakkinizda hayırlısı olsun vardır kurban olduğum Rabbimin bir bildiği. En kısa zamanda hepimize bir bebiş kısmet olur inşallah kuzum.
Ya canım vardı da kimyasal mı oldu acaba ya. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ne diyelim bu yold her türlüsüne şahit oluyoruz işte…

Amin kızlar ben iyiyim zaten her şekilde olumlu olumsuz yöne razıyım Allah'a çok şükür 2 tane minik canavarim var Oğluma süpriz yapamadığım için üzüldüm tek doğru zaman ve hayırlı zaman değilmiş demekki vardır bir bildiği

Ne bileyim bu seferde kanı takıntı ederim sürekli kana baktırırım diye korkuyorum

Ya kızlar bu hamilelerin profilinde soğumağı tarih falan yazıyordu neden yok.tanımdayım birinde gördüğümde ben bile heyecanlanıyordum kim kim diye

Yok canım yarın yaptırmayı düşünüyorum adet bitiminde hemen yaptırayım ki yumurtlamama etki etmesin diye düşünüyorum sen hacamat yaptırınca yumurtlama gördün mü
Oda doğru ya belki pazar yaptiririm. Valla hiç takip etmedim ki canım ama hacamati sırtıma yaptırmıştım ben bide bileğime hani o kısımlardan çok etkileyeceğini düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…