- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.041
Yanlış kişiyi etiketlemişim, pardon arkadaşım.@KAPLAN sen yapmayacak mısın test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış kişiyi etiketlemişim, pardon arkadaşım.@KAPLAN sen yapmayacak mısın test
Şimdiye kadar hiç test yaptın mı, yoksa ilk defa mı yapıyorsun. Yumurtalama ı biliyor musun, geç döllenme yi düşündürüyor. Sağlıkla gelsin bebişinnKülçeler gözle net görünür bi silik çizgim var testin adı oncomed sizce ne kadar güvenilir? Bat 5 gün geçti
Eki Görüntüle 3172278
Ben Ekleyebilir misin canım banadaKızlar hamılelıklerı kesın olup , emojı isteyenler lütfen benı etıketlesın kı tablomuzda hamıslerımızı görelım
Yaptım sonuç negatif moralim bozuldu sabah sabah@KAPLAN sen yapmayacak mısın test
ben bir olceyim ateşimi o zamanEvet adet günü ve sonrasında ates düşmüyorsa gebelık var dıyebılırız , adet olacaksak ates adet atesıne düşüyor
Okurken olmama ihtimalini düşünüp gözlermin dolması..Kuzum bu kadar duygusalsan negatıf çıkarsa çok üzüleceksen son ıkı Hun kalayı bekle lütfen cunku bes gün kala çıkmama ıhtımalı bence %70
her sabah aynı saatte dıl altından uyandıktan hemen sonra olan ates gecerlıdırben bir olceyim ateşimi o zaman
Umut yok ama benimkine de efekt uygular misin
Dil altından nasil oluyor Ay bir tek ben ateş olcmemişim galibaher sabah aynı saatte dıl altından uyandıktan hemen sonra olan ates gecerlıdır
5 gün mü var 5 gün geçti mi canımKülçeler gözle net görünür bi silik çizgim var testin adı oncomed sizce ne kadar güvenilir? Bat 5 gün geçti
Eki Görüntüle 3172278
Dyanamayıp kaset test vardı onu da yaptım sizceVar henüz çok yenii
cubuk ates olcerı alıp agzımızın ıcıne dılımızın altına koyup kapaptıyoruz dudakları sekerım :)Dil altından nasil oluyor Ay bir tek ben ateş olcmemişim galiba
Senin belirtiler neydi kuzum bat ne zamanUnuturmuyum hiç hep dualarımdasınız
Silik bir çizgi var ben görebiliyorumDyanamayıp kaset test vardı onu da yaptım sizce
var hayatım ama onemlı olan koyulasarak devam etmesıDyanamayıp kaset test vardı onu da yaptım sizce
Dyanamayıp kaset test vardı onu da yaptım sizce
daha cok var batınaKızlar sizce var mı bişe bi görüyorum bi göremiyorum bat 12 aralık (