- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.021
Yumurtlama ve devamında gebelık canımBu ateş ölçümü nasıl oluyor gebelik mi takip ediliyor ateş ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama ve devamında gebelık canımBu ateş ölçümü nasıl oluyor gebelik mi takip ediliyor ateş ile
Yapicam da , cesaretim yok gözlerim doluyor bu ay çok aşırı hassasım sanırım cesaretimi toplarsam yapicam eşimde çok hevesli herşey Allah tan tâbi de üzülüyor insan negatif çıkarsa göğüs ucum aşırı şiş ve ağrı yapıyor ama ne belirtisidir bilmiyorum
Gebelik olunca ateş çıkar mı pekiYumurtlama ve devamında gebelık canım
Evet adet günü ve sonrasında ates düşmüyorsa gebelık var dıyebılırız , adet olacaksak ates adet atesıne düşüyorGebelik olunca ateş çıkar mı peki
Kuzum bu kadar duygusalsan negatıf çıkarsa çok üzüleceksen son ıkı Hun kalayı bekle lütfen cunku bes gün kala çıkmama ıhtımalı bence %70Yapicam da , cesaretim yok gözlerim doluyor bu ay çok aşırı hassasım sanırım cesaretimi toplarsam yapicam eşimde çok hevesli herşey Allah tan tâbi de üzülüyor insan negatif çıkarsa göğüs ucum aşırı şiş ve ağrı yapıyor ama ne belirtisidir bilmiyorum
Kızçeler dicektim o kadar heyecanliyim telefonun çevirdiğini farketmemişimKülçeler gözle net görünür bi silik çizgim var testin adı oncomed sizce ne kadar güvenilir? Bat 5 gün geçti
Eki Görüntüle 3172278
Kızceeem helenı bes gün kala hangı test bunu cıkarsınnn amaa amaaa koyulaşma takıp edılmelı testın varmı yarın sabah tekrarlaKızçeler dicektim o kadar heyecanliyim telefonun çevirdiğini farketmemişim
benim gözlerde kesin sorun var dipğer arkadaşlara da hep silik çizgi denilmiş ben hiç bişey görmüyorum şaka gibi ama sen görüyorsan vardır bebeğimKülçeler gözle net görünür bi silik çizgim var testin adı oncomed sizce ne kadar güvenilir? Bat 5 gün geçti
Eki Görüntüle 3172278
Külçeler gözle net görünür bi silik çizgim var testin adı oncomed sizce ne kadar güvenilir? Bat 5 gün geçti
Eki Görüntüle 3172278
Var henüz çok yeniiAltaki test az önce yaptım gene silik anlamadım giti yarın kan vericem bakalım bata son 3 gün hayırlısı artık
Benim yine bir şey yok tek çizgi bembeyaz hayali çizgi dahi yokGünaydın kızlarr bol yumurtalı bol pozitifli günler olsun inş
Bende 2 gündür bu testle takip ediyorum essek bana habire negatif veriyor sevmedim bu testi ama seninkinde hayali 2 . Çizgi var görüyorum benKülçeler gözle net görünür bi silik çizgim var testin adı oncomed sizce ne kadar güvenilir? Bat 5 gün geçti
Eki Görüntüle 3172278
Hayırlısı olsun canımBenim yine bir şey yok tek çizgi bembeyaz hayali çizgi dahi yok
Unuturmuyum hiç hep dualarımdasınızYaaaa hayırlı olsun bizleri de unutma dualarında