- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.081
Ben niye göremiyorum ya şaşı oldum artıkGölge var gibi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben niye göremiyorum ya şaşı oldum artıkGölge var gibi canım
Ayyy gercekten miii ben yarın bidaha mı yapsaaam napsammmVar canım 6 günün var daha çabuk çıkmış adetten hemen sonra mı oldu yumurtlaman
ya sen ne kadar pozıtıfsın oyle sabah olceyım bakalımyok hıcbızaman gec degıldır her sabah olcmeye basla sen
benım kactı o zaman canım cunku oncekı atesımı olcmedım hıc
Bende mi ölçsem ki 2 gündür üşütme geliyor yumurtlama olacagı zaman oluyor bazen üşümekyok hıcbızaman gec degıldır her sabah olcmeye basla sen
Evet bende gitin pazar verdi kan 1.32 çıktı çok yıkıldım ama dedin gene de test yapıcam pozitif görünce inanmadım tekrar aldım bugün gene pozitif sanırım acele ettimAyyy bende görüyorum hayırlı olsuuun bende doktora gitmek için acele etme çok. Daha çok zaman geçmiyor strese giriyor insan. Evde testin varsa bikaç gün arayla bak koyulaşmasına
Sabah ilk testi sen yapmıştın galiba canımAyyy gercekten miii ben yarın bidaha mı yapsaaam napsammm
Yumurtlamam çok geç oldu bu ay 25 kasımda bat 9 Aralık ben niye göremiyorum yaa kizlarrr sizde testime bakın hadiiiiiVar canım erken mi yumurtla ma oldu baya belli
ammannnnnnBen ağustos diye totomu yırtıyorum ama benim de doktor onaylamazsa temmuzda olur dogum. ben diretmeyi düşünüyorum ağustos için :)
asko ben pek secemedımYumurtlamam çok geç oldu bu ay 25 kasımda bat 9 Aralık ben niye göremiyorum yaa kizlarrr sizde testime bakın hadiiiii
Kızlar ya bir şey soracağım biraz rahatsızlandım enfeksiyon çıktı vücutta antibiyotik başladı dr. Yumurtlama dönemine denk geliyor bu durum korunup korunmama konusunda kararsız kaldım ne dersiniz? Papatyamaviss fnd_50 ve bilgisi olan diğer hanımlarne kadar geç başlarsan başla en kötü adet olur ve adet ateşini görürsün bence denemeye değer bırakma
Bende göremedim hemde çok net göremedim yani sanırım bu bir msj bana adananın ağustosunda doğum mu yapılır.sen hele az bekle diyor bana Yaradanasko ben pek secemedım
Tekrr atsana canım bugün test bol bulamıyorum karıştırmayalım sonra biraz önce pozitefe yazmışım var diye kadın zaten hamileBen niye göremiyorum ya şaşı oldum artık
Canım tedavin için kullanman lazım ama korunup korunmama konusunda çok fikrim yok doktora sormuş muydun yumurtlama döneminde bir şey olacağını çok düşünmüyorumKızlar ya bir şey soracağım biraz rahatsızlandım enfeksiyon çıktı vücutta antibiyotik başladı dr. Yumurtlama dönemine denk geliyor bu durum korunup korunmama konusunda kararsız kaldım ne dersiniz? Papatyamaviss fnd_50 ve bilgisi olan diğer hanımlar
Bencede karıştı sen bidaha bak negatif diyeceksin zatenTekrr atsana canım bugün test bol bulamıyorum karıştırmayalım sonra biraz önce pozitefe yazmışım var diye kadın zaten hamile
3 var cnmBat ne zamandı kuzum. Sağlıkla tutunsun inşallah
Kız sende mi adanadasın anammm agustosda dogum yapmasakda agustosun sıcagını yicez canm o sıcagı yemeden dogursak iyiydi ben öyle planlamıştım ama olmadı hatta mayısda dogurum keyfime bakacaktım oda düştüBende göremedim hemde çok net göremedim yani sanırım bu bir msj bana adananın ağustosunda doğum mu yapılır.sen hele az bekle diyor bana Yaradan
Ben dedim sana 21 inde çatladı diye kız o da yerleşme düşüşü mü yoksa aşko sana bir şey soracağım senin çizgin nokta nokta değil dümdüz çizgi benimki niye noktalıVeeee tatammm
Bak canım var gibi ama erken gebelik testlerine pek güvenmiyoruz biz topik hatunları, bebişin inşallah seninledirKızlar sizce var mı bişe bi görüyorum bi göremiyorum bat 12 aralık (