- 25 Eylül 2022
- 9.225
- 13.364
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.061
Var canım 6 günün var daha çabuk çıkmış adetten hemen sonra mı oldu yumurtlamanKızlar sizce var mı bişe bi görüyorum bi göremiyorum bat 12 aralık (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım 6 günün var daha çabuk çıkmış adetten hemen sonra mı oldu yumurtlamanKızlar sizce var mı bişe bi görüyorum bi göremiyorum bat 12 aralık (
Ne kadar da cahilim atesolcerim yok önce onu almalıyım var mı beğenerek kullandığınız link atın üstümecubuk ates olcerı alıp agzımızın ıcıne dılımızın altına koyup kapaptıyoruz dudakları sekerım :)
Dyanamayıp kaset test vardı onu da yaptım sizce
Aralık sonundan yakalarmıyım sizi gıııııayyyy var vallahi Seni alıyoruz desene Ağustos ayı Annelerine
bence şair bu cevapta hatları karıştırdıVar canım 6 günün var daha çabuk çıkmış adetten hemen sonra mı oldu yumurtlaman
ay valla ben 4 gözle bekliyorum hepinizi baksana avda pusuda gibiyimAralık sonundan yakalarmıyım sizi gııııı
Gölge var gibi canımUmut yok ama benimkine de efekt uygular misin
ay yok kız bılınen bır yoontem degıl herkese bulaştırdık orası ayrı eczane ye gıt alıver brını benımkı plusmedNe kadar da cahilim atesolcerim yok önce onu almalıyım var mı beğenerek kullandığınız link atın üstüme
Eki Görüntüle 3172300 pozitifbiri @Deepblues askolar benım cızgıyı soylesıne cektı bu arkadas su dususun yerleşme olmaıhtımalı yuzde kac ahah
Canım 4 aralıktı bat. 2 aralıkta test yaptım . Benim 1 aralıkta baya bi batmam vardı böle iğne batırıyolar gibi kramp. Kahverengi lekem oldu peçeteyle sildikçe böle sümüksü şekilde. Mide yanmam ve gazda vardı sürekli. Yumurtlamamın 11. Gününde testte çıktı.Senin belirtiler neydi kuzum bat ne zaman
benım kactı o zaman canım cunku oncekı atesımı olcmedım hıcher sabah aynı saatte dıl altından uyandıktan hemen sonra olan ates gecerlıdır
bence şair bu cevapta hatları karıştırdı
ay valla ben 4 gözle bekliyorum hepinizi baksana avda pusuda gibiyim
Karıştı galiba T TASUU ya yazacaktım galiba . Pusuda bekle canım aman kaçırma kap kap götürbence şair bu cevapta hatları karıştırdı
ay valla ben 4 gözle bekliyorum hepinizi baksana avda pusuda gibiyim
ahahah bencede erken zaten o yuzden yuzde kac dıye sordum ben ızgıyı o dususe ceker dıye dusunmustum ama cekmedı gelmeyı gonul ıster ama bakalım mevlam ne yazdı kaderımıze bıdahakı aya kalırsam eylul 10 falan oluyor agustosa gelemmı benım ılkım 37+5 de dogdu buda 38 de aldırıveırırzGülüyoruz ediyoruz ama bu Ağustos çok değişik bir ay olacak gelirsen daha da gülecem beybi çok mutlu olacam :) yerleşme için biraz erken gibi ama neden olmasındı
Bata kaç gün vardı canımUmut yok ama benimkine de efekt uygular misin
Var canım erken mi yumurtla ma oldu baya belliUmut yok ama benimkine de efekt uygular misin
yok hıcbızaman gec degıldır her sabah olcmeye basla senbenım kactı o zaman canım cunku oncekı atesımı olcmedım hıc
Bende de mide yanması hariç hepsi var gaz gegirme göğüs uçlarım belirgin şiddetli bel ve kaşık ağrısı ama test hep negatif anlayamadım..Canım 4 aralıktı bat. 2 aralıkta test yaptım . Benim 1 aralıkta baya bi batmam vardı böle iğne batırıyolar gibi kramp. Kahverengi lekem oldu peçeteyle sildikçe böle sümüksü şekilde. Mide yanmam ve gazda vardı sürekli. Yumurtlamamın 11. Gününde testte çıktı.
3 gün var canım son 3 tane işaretkediğim bugüne ait şok içindeyim ondan yaptım şaşırdım kanda düşük tü yarın gene vericem bakalımbat ne zaman senin cnm ?
Ayyy bende görüyorum hayırlı olsuuun bende doktora gitmek için acele etme çok. Daha çok zaman geçmiyor strese giriyor insan. Evde testin varsa bikaç gün arayla bak koyulaşmasınaDyanamayıp kaset test vardı onu da yaptım sizce
ahahah bencede erken zaten o yuzden yuzde kac dıye sordum ben ızgıyı o dususe ceker dıye dusunmustum ama cekmedı gelmeyı gonul ıster ama bakalım mevlam ne yazdı kaderımıze bıdahakı aya kalırsam eylul 10 falan oluyor agustosa gelemmı benım ılkım 37+5 de dogdu buda 38 de aldırıveırırz