- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.961
Teşekkür ederim canım sat 10 Kasım bat 9 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sat 10 Kasım bat 9 Aralık
Kuzum üzülme her şeyde bi hayır vardır en doğru zamanda sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz yılmak yok umut yitirmek yokBen elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
Evet beni de çağır canım lütfen:))) pozitifbiriYavremo testlerin bende seni zaten bekliyorum size yer ayırdım unuturmuyum hiiicccc hadi gelin artık hepiniz bebeklerim
Solsa kızdırBen de biliyorum. 3 bebeğimde de soldan yumurtladim birebir hissettim.sağım çalışmıyor mu nedir
Bende bilmiyordum yapanlara sorarız topiclerde tarifler var.Yapalım ama ben bilmiyorum çok öyle şeyler
Bu kadar yürekten çağırma bizi bir gece ansızın gelebilirizYavremo testlerin bende seni zaten bekliyorum size yer ayırdım unuturmuyum hiiicccc hadi gelin artık hepiniz bebeklerim
Bende de master var da konu alanım başka bu arada doğaçlama ilişkiden düzenli ilişki aşamasına geçmeye karar verdim ovülasyon testlerim geldi ilkini bugün yaptım. Birde kocam görevden dönerde yumurtaya yetişirse iyi olur tabi.Al benden de o kadar 39'a son çıkış, ben de bilmiyorum, şeffaf akıntının bile yumurtlama akıntısı olduğunu 3. Bebe de öğreniyorumee çok okuyan mı (doktoralı ev hanımıyım) gezen mi bilir demişler, boşuna topik topik gezmiyoruz
Solsa kızdır
Evet beni de çağır canım lütfen:))) pozitifbiri
canım oglundada soldan yumurtlamıştı yanlış hatırlamıyorsam demi pozitifbiri canım
İki gun yani dun ile bugun degerlendirdim yarin esim nobetci malesef yarin olmayacak ama ertesi gunude degerlendirim insallahŞeffaf akımtı geldikten sonra 3 güne kadar çatlıyormuş canım geldikten sonra hemen de çatlayabilir canım 1 boş 1 dolu geçir riske atma canım
Canımmsen ultrason resmini atarsın bebegin biz burda yorumlarız ben cinsiyet ustası oldum soldan sagdan farketmiyor o sag sol işi plesantası ile alakalı bebegin plesanta bebegin solunda ise yani bebek sagda kalmış oluyor irkekk plesanta bebegin sagında ise yani bebek solda kalıyor kızzz. Bunsag sol işi bırdan geliyor yaniYok be yavrum öyle olsa bu 3. Kızdı ama bence 3. Erkek geliyor
Hoş buldummm battaş mıyız? Nasıl varmı belirti bişeyBattaşım hoş gelmiş sefa gelmiş
Ben duramaz yapardım iki gün sonra ama sen biraz bekle istersen bata kaç gün varevet karnımdada bi ağrı var bugün sanırım olacak bu sefer bi süre test yapmasam mı yapsam mı kararsızım ama hamileysemde kan testi regli 1 hafta geçene kadar yapmıycam, ilkinde sürekli kan vermek zorunda kaldım erken yapınca
Yeterli olur kuzum spermler 3 gün canlı kalıyor zaten dinlen bugünİki gun yani dun ile bugun degerlendirdim yarin esim nobetci malesef yarin olmayacak ama ertesi gunude degerlendirim insallah
Bünyeden bünyeye degişir canım senin testin silik çıkmamışmıydı zatenKızlar bu vitaminler vs adet gecikmesi yaparmı regli günüm hic geçmez hatta 2 3 gün önce başlar leke şeklinde simdi cok az leke geldi gerisi yok hic olacak gibide değilim olmak daha iyi gerçekten böyle olmasından
Ovula diye bir markay di silik çıktı cok heveslendim hatta sonra artimed testler geldi hic bisey yok bu ovula markada bu basima yine gelmisti bidaha asla almam kimseyede tavsiye etmiyorum o markayiBünyeden bünyeye degişir canım senin testin silik çıkmamışmıydı zaten
Ay ne günlere kaldım kız ben de beceriksizliğime güveniyorum artık bu tutmadiysa artık olumsuz gördüğüm ay olabilir o zaman diye aynı bu şekilde züğürt tesellisi veriyorum kendime bakmicam artık astrolojiye falan zaten şu kafamı bir uzaklaştırsam artık bu konudan belki olacak dakız delı bedbahta baglama soyle dusun bu ay olacağını tutturamadığına gore dıger aylar olmayacağınıda tutturamamıs olman cok olası hah o hıkaelere ne hacet benım dıbımde kendı eltım asla ve asla ıstemeyen ıkıncı cocugu eltımm , adet gecıkmesı ıle sprıal kontrolu ıcın doktotra gıdıyor ve kese gorup gerı gelıyor. dur dur daha bıtmedı ve o ay ıkı hafta falan annesınde kaldı geldıgınde adetıgecıkmıstı ve sadece gıtmeden bı kez ılıskı olmus , dur dur bıtmedı ılk bebesınde 14 ay calıstı olmadı sebepsız yere .. İkincisi tek ilişki sprial ile ansızın hamıle kaldı