- 1 Nisan 2022
- 12.483
- 15.349
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.921
Adeti beklicem canım..yapmak daha istemiyorumHadi inşallah güzel haberlerini alırız cnm bir daha test ne zaman yapacaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adeti beklicem canım..yapmak daha istemiyorumHadi inşallah güzel haberlerini alırız cnm bir daha test ne zaman yapacaksin
Sarilacaz daha sırtına pit pit yapacam kiiiizzzz bırakmam seni
Hep birlikte canımHadi inşallah güzel haberlerini alırız cnm bir daha test ne zaman yapacaksin
Kan testi ne zaman yapacaksın kuzum
Canım sende 2 gün gecikmeyle böyle gösteriyorsa o zaman diyorum belki benimki hamilelik..ben biraz inanmadımda
Darısı başımıza inşallahAynen ben de belirtiler artınca batın bir öncesi yaptım ama umutsuzdum silik çıkmıştı
İkinizden birini bekliyorum Ağustos a hadi uğurlu gelin açılsın grup bebekheyecani
Kesinlikle artık belirtilere inanmıyorum her türlüsünü yaşadımPsikolojik hamileyiz her ay
Benide çagır kuzu yaaaaHaydi gel gel
Kendi testime canım..bozukmu diye düşünüyorum ve ya kuruma çizgi ama ben 20 dakika içinde resmini çektimNeye inanmadın cnm anlamadım
Ay heyecanlandım sabahkine göre daha koyu kııızEvet artımed iki tane almıştım eczaneden
Kendi testime canım..bozukmu diye düşünüyorum ve ya kuruma çizgi ama ben 20 dakika içinde resmini çektim
20 dakika içinde çektim sonra tabi çöpe atdımTekrar atarmisin kuzum bulamadım geçmiş resimlerde
Ama her gebelik farklı cnm ben oğlumda adete 3 gün kala daha net çizgi gördüm bunda yumurtlama takibi yapmadım o yüzden dollendiyse çatlama vs ne zaman oldu bilmiyorum
evet karnımdada bi ağrı var bugün sanırım olacak bu sefer bi süre test yapmasam mı yapsam mı kararsızım ama hamileysemde kan testi regli 1 hafta geçene kadar yapmıycam, ilkinde sürekli kan vermek zorunda kaldım erken yapıncaAy heyecanlandım sabahkine göre daha koyu kııız
İlkinde gölge var sanki20 dakika içinde çektim sonra tabi çöpe atdım
Ben de her ay sağdan yumurtluyorum sol da gelişiyormuş ama sağ daha baskın dedi doktorumBen de biliyorum. 3 bebeğimde de soldan yumurtladim birebir hissettim.sağım çalışmıyor mu nedir
Benide çagır kuzu yaaaa
Battaşım hoş gelmiş sefa gelmişİnşallah öyledir aşko ya bi kaç gün kasıklarımda sancı oldu dedim yumurtluyorum heralde. Ama hiç ne zaman test yapacağımı bilmiyorum. Uygulamada 21 Aralık bat günü o tarihlerde yaparım heralde
Onu kendim filtredimİlkinde gölge var sanki
20 dakika içinde çektim sonra tabi çöpe atdım
Bak bu çok doğru bizim bu her ay hamile kalmalarımız gerçek olsaydı vayyy dünyanın haline bebe zırıltısı, çiş şırıltısı, pırt sesi kokusuuuPsikolojik hamileyiz her ay