- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.081
Beni de haberdar et canım ona göre merak ettim bende bizde ben de eşim de test verdik sorun yok denildi hsg çekmedim ama bu seferde olmazsa hsg çekeceğim benŞu yumurtlama haftami geçireyim de, eşim test verecek benim. Bir de ona bakalım artık.
Bende reglimin 3. Gününe şimdiden randevu aldım. Bu ay da olmazsa doktor artık ciddi tedaviye başladık, bu ay klomen verdi sadece, önümüzdeki ay yumurta takibi de yapsın.Beni de haberdar et canım ona göre merak ettim bende bizde ben de eşim de test verdik sorun yok denildi hsg çekmedim ama bu seferde olmazsa hsg çekeceğim ben
Hayırlısı olsun canım inşallah çok yorulmadan kavuşuruz hepimiz bebislerimizeBende reglimin 3. Gününe şimdiden randevu aldım. Bu ay da olmazsa doktor artık ciddi tedaviye başladık, bu ay klomen verdi sadece, önümüzdeki ay yumurta takibi de yapsın.
Çok sevindim Allah bir daha böyle korku yaşatmasın, Şafii ismi ile şifa versinÇok şükür kan sonucum iyi çıktı canımAmeliyat olmayacağım
Sağlıcakla kucağına al inşallah canimBugün yumurtlamanin üstünde 17. Günüm ben cok az gördüğüm bir şey var ama kendimi o çizgiyi uyduruyor sam bilmiyorum inşallah birşeyler vardır şuan kendimi odaya kitietip bağıra çağrı ağlamak istiyorum 2 yıldır beklediğim şey inşallah benimledir inşallah
Hepimiz inşallah sen resimde gördün müSağlıcakla kucağına al inşallah canim
Resimde çizgi gören varmıBugün yumurtlamanin üstünde 17. Günüm ben cok az gördüğüm bir şey var ama kendimi o çizgiyi uyduruyor sam bilmiyorum inşallah birşeyler vardır şuan kendimi odaya kitietip bağıra çağrı ağlamak istiyorum 2 yıldır beklediğim şey inşallah benimledir inşallah
Yok canım göremedim.Hepimiz inşallah sen resimde gördün mü
Allah iyiliğini versin bir bırak da döllenen yumurta bir yerleşsin bir hcg yaysın önce kana sonra idrara karışsınEki Görüntüle 3171124
Eki Görüntüle 3171125 Eki Görüntüle 3171126 dayanamayıp test yaptım, tabiki negatif, reglime 8 yada 10 gün var
Ay gerçekten heyecanla bekliyorum yaaa yarın bir test patlatacak mısınYok yavrum beklemedeyim. Test yapmadım bugün. Akıntı devam hala baya arttı. Lavaboya gidince sanki adetmişim gibi geliyor. Ama krem ve sulu kıvamda. Gögüs hassas sol kasık hafif kramplı. Ben de ne düşüneceğimi şaşırdım inan ki
Sabah ateşin düşük çıkıp yarın sabah birden ateşin yükselirse yumurtan catlamıs demek canım gün içinde ölçülen ateşin bir anlamı olmuyorBiraz dinlenip ateş ölçtüm 36.8 çıktı.
Gün içinde ölçülen ateşin bir geçerliliği olur mu bilmiyorum ama sabahtan 0.7 derece fazla çıktı.
Ovulasyon testi yaptım şimdi köyü ama tam değil. Ya dün yumurtladim, ya yarın yumurtlucam sanırım.
Valla adet olmazsam yaparım yarın sabah bi tane bakalımAy gerçekten heyecanla bekliyorum yaaa yarın bir test patlatacak mısınAllah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah
Gördüm canım bendeBugün yumurtlamanin üstünde 17. Günüm ben cok az gördüğüm bir şey var ama kendimi o çizgiyi uyduruyor sam bilmiyorum inşallah birşeyler vardır şuan kendimi odaya kitietip bağıra çağrı ağlamak istiyorum 2 yıldır beklediğim şey inşallah benimledir inşallah
Canım ben de bi gölge gördüm sankiBugün yumurtlamanin üstünde 17. Günüm ben cok az gördüğüm bir şey var ama kendimi o çizgiyi uyduruyor sam bilmiyorum inşallah birşeyler vardır şuan kendimi odaya kitietip bağıra çağrı ağlamak istiyorum 2 yıldır beklediğim şey inşallah benimledir inşallah
Bazen adet olcak gibi sızlamalarım oluyor ama kafam çok karışık ya. Olcam gibi hissediyorum bi. Sonra gidiyor ağrılar. Çok da heveslenmek istemiyorum. Korkuyorum ya.Valla adet olmazsam yaparım yarın sabah bi tane bakalımben de heyecanla bekliyorum
Tamm olur bende iş yerine sipariş verdm zatn üzerinde de yazıyorsa artk yandkBende sordum bana da öyle dedi ama siz vermişsiniz bizde görürüz hiç olmadi buradan