- 17 Temmuz 2022
- 173
- 194
- 30
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.101
Hamile kalınca birden bırakmak sıkıntı olabilir diye azaltarak bıraktım ben. İlacı ilk bıraktığımda 1-2 ay zorlandım ama şimdi daha iyiyimBen devam ediyorum hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalınca birden bırakmak sıkıntı olabilir diye azaltarak bıraktım ben. İlacı ilk bıraktığımda 1-2 ay zorlandım ama şimdi daha iyiyimBen devam ediyorum hala
Doktor direk keseriz dedi bana. Ben zaten kullanmaya yeni başladım 2.5 ay olduHamile kalınca birden bırakmak sıkıntı olabilir diye azaltarak bıraktım ben. İlacı ilk bıraktığımda 1-2 ay zorlandım ama şimdi daha iyiyim
Tamam canim sabah bakalım.Sabah ateşin düşük çıkıp yarın sabah birden ateşin yükselirse yumurtan catlamıs demek canım gün içinde ölçülen ateşin bir anlamı olmuyor
Bu şekildeydi 4-5 saatte bir yenilemeyi tavsiye ediyorum canım bence yurmtlama çok yakın zamanda pik olacakBiraz dinlenip ateş ölçtüm 36.8 çıktı.
Gün içinde ölçülen ateşin bir geçerliliği olur mu bilmiyorum ama sabahtan 0.7 derece fazla çıktı.
Ovulasyon testi yaptım şimdi köyü ama tam değil. Ya dün yumurtladim, ya yarın yumurtlucam sanırım.
Femometer ismiBu hangi uygulama?
Hiç bir zaman böyle olmadı canımYok canım göremedim.
Ama sen uzun zamandır istiyormussun, eminim bu süreçte bir çok test yapmisindir, negatifle pozitif arasındaki farkı bilirsin.
Gerçekten mi inşallah inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğin icinGördüm canım bende
Vitamin eksikligin olmıcak canım özellikle d vitamini eksikligi hem sende hemde eşinde gebelige çok engel oluyorCanim takiple de olmuyor bu işler, başka birşey yapmak gerek.
Kaç aydır gördük yumurtlamayı hamile kalamadim, yumurtlamayı kacirdigimizdan değil başka birşeyden hamile kalamiyoruz demek
Amin inşallah inşallah dua edelim birbirimize kızlar en çok ihtiyacımız olan şeyCanım ben de bi gölge gördüm sanki hayırlısı olsun inşallah güzel güzel artsın değerlerin
Her zaman ediyorum canımAmin inşallah inşallah dua edelim birbirimize kızlar en çok ihtiyacımız olan şey
Normalde bat ne zaman canım seninResimde çizgi gören varmı
Salı günü tekrarlamak istiyorum inşallah o zaman kadar gelen olmaz ve inşallah kuruma çizgisi değildirBen pek göremedim canım yaa yarın tekrarla bakalım sanki kuruma çizgisi gibi gözüküyor
6 AralıkNormalde bat ne zaman canım senin
Canım ben de çok ince görüyorum, inşallah bebişin seninledirSalı günü tekrarlamak istiyorum inşallah o zaman kadar gelen olmaz ve inşallah kuruma çizgisi değildir
Hayırlısı hayırlı vakitlerde gelsin canımPapatyamaviss kuzummm maalesef bu ay da elendim. Kırmızılar geldi bir kez daha bana çarpı atabilirsin...
Nedense bu ay kendime gelmem kabullenmem çok zor oldu. Bir daha bu kadar umutlanmamak beklentiye girmemek için kendime söz verdim. Astrolojik olarak da bu ay çok fazla gösterge vardı bu aydan sonra başka gösterge de kalmadı o yüzden artık bekleyeceğim bir şey de kalmadı olursa olur olmazsa olmaz modunda ovulasyon testlerim ve ben topik topik gezmeye devam edeceğiz gibi duruyor.
Umarım bir gün bir mucize olur
Umarım kalan arkadaşlar bu ay güzel haberi alır. Ben bir sonraki aya doğru yollaniyorum her zamanki gibi
İp gibi pembeye benzer çizgi var inşallah doğru çizgi dir ve inşallah salı günü daha kırmızı görürüm ve inşallah bu ay hepimiz gebe kalırızCanım ben de çok ince görüyorum, inşallah bebişin seninledir
Bu geçen cuma cumartesi miKızlar hamile kalsak en erken nasıl öğrenilir taşınma işimiz var ona göre bir şeyler yapmam gerekiyor cuma cumartesi değerlendirdik sadece yumurtlama 8-9 Aralık, ocakta belli olur mu acaba ?
Aynennnİp gibi pembeye benzer çizgi var inşallah doğru çizgi dir ve inşallah salı günü daha kırmızı görürüm ve inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız