- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.041
Haha süperAhahhageçen ay ovülasyon takibi yaptım, ilişki günleri belirledim asker gibiydik bir yerden sonra zorlandık ama bu ay keyfi yapacağız ne zaman istersek dedim geçen aydan daha çok oldu kafamızı biraz rahatlatabilirsek çok daha kolay olacak aslında
Evet baktim bayagidir da bakiyorum ama emin olamadim ışte yine deİnstaqramda yazıyor kadın..oku istersin zararı yok diyor..kullanan çok kızlar var.Şimdi whatsapına yazdım
Bir arkadaşım kaldı hamile çok şükür şimdi bir sıkıntısı yok..adet olursam hemen sipariş etmeği düşünüyorumEvet baktim bayagidir da bakiyorum ama emin olamadim ışte yine de
Hayırlısı bakalım biraz dha düşüneyimBir arkadaşım kaldı hamile çok şükür şimdi bir sıkıntısı yok..adet olursam hemen sipariş etmeği düşünüyorum
Amin canım benimBaşın sağolsun kuzum mekanı cennet olsun
Bebişler geleceği vakitte gelecekte biz zorluyoruzHaha süperAyy evet yaa böyle biraz zor oluyor diğer aylar fazla yapmadım kendimi sıkmim dedim olmadı, bu sefer bi kendimi sıkim dedim belki olur diye ondan sık ilişki yaptım bakalım bu seferde olmazsa yine sıkmam kendimi demek onla alakası yokmuş
Ben sipariş verdm bakalm deneyip gorucezEvet baktim bayagidir da bakiyorum ama emin olamadim ışte yine de
Bazen koyulaşıyor yumurtlama olacak sanıyorsun bir anda silik olabiliyor ama yumurtlama günü gelince çok koyu oluyor farkı anlarsın zaten. Testin doğruluğunu arttırmak için sıvı almamaya ve aynı saatte yapmaya çalış. Ben epey koyulaştığını görünce sabah akşam yapmaya başladım sabah çok çok koyuydu akşam rengi açılmaya başladı ertesi gün silikleştiKızlar iyi pazarlar ya bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım iki gün önce koyulaşmaya başlamıştı yavaş yavaş ama dün yaptığımda silik çıktı, pik yapmadı, gerçi dün yaptığımda akşam saatiydi ve sıvı almamaya dikkat etmedim ama bi sıkıntı olur mu yorumlar mısınız ??
Daha çok erken yüksek ihtimalle negatif çıkar bu da seni üzerMerhaba arkadaşlar benim döngü 28-30 arası değişiyor bu ay 28 olursa reglime 8 gün var, 30 sa 10 gün var, yarın test yapsam mı? Duramıyorum?
Benide eklermisiniz grubun başını takip ediyordum sonra bir grip oldum 20 gün yattım hiç takip edememiştim buralarıAdet olanlar gelebilir evet
Daha çok erken yüksek ihtimalle negatif çıkar bu da seni üzerpsikolojini yorma bence rahat bırak kendini düşünme, aç müziği yap kahveni Vakit öyle böyle geçecek test zamanı gelecek
bence erken bıraz daha beklemelısınMerhaba arkadaşlar benim döngü 28-30 arası değişiyor bu ay 28 olursa reglime 8 gün var, 30 sa 10 gün var, yarın test yapsam mı? Duramıyorum?
Ne zaman yapsam, regliyi bekleyemeyeceğimbence erken bıraz daha beklemelısın
Bence en erken 5 gün kala yapNe zaman yapsam, regliyi bekleyemeyeceğim
3 4 gün kala yapmaya başla bencehadi bakalım inşallah geçer, ne zaman yapsam testi
Merhaba arkadaşlar benim döngü 28-30 arası değişiyor bu ay 28 olursa reglime 8 gün var, 30 sa 10 gün var, yarın test yapsam mı? Duramıyorum?