- 17 Temmuz 2022
- 173
- 194
- 30
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.061
29 yaş döngüsü nedir ben bu ayın 19 unda 29uma giricemİnşallah birde 29 yaş döngüsü doğum harıtasındacokonemlıymıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yaş döngüsü nedir ben bu ayın 19 unda 29uma giricemİnşallah birde 29 yaş döngüsü doğum harıtasındacokonemlıymıs
Yumurtlama akıntım geldi bugün, yarının ateşini çok merak ediyorum.Bende geçen ay başladım ama çözdüm galiba bu ay tamamen devam et sen canım takibe
Senden birsey rica edebilir miyim kargon geldiğinde direkt acmadan foto atar misin hani paketlemesini görmek istiyorumda oturduğum konum itibariyle kimse görsun istemiyorum çünküBen sipariş verdm bakalm deneyip gorucez
Biraz dinlenip ateş ölçtüm 36.8 çıktı.Bende geçen ay başladım ama çözdüm galiba bu ay tamamen devam et sen canım takibe
Canim yavaşça koyulasmiyor. Dalgalanmalar oluyor. Normal bu. Birden kıpkırmızı cikarKızlar iyi pazarlar ya bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım iki gün önce koyulaşmaya başlamıştı yavaş yavaş ama dün yaptığımda silik çıktı, pik yapmadı, gerçi dün yaptığımda akşam saatiydi ve sıvı almamaya dikkat etmedim ama bi sıkıntı olur mu yorumlar mısınız ??
Aksam tekrarla canim yeniden bence. Ben elimdeki tüm ovulasyon testlerini tükettim yeniden alsam mi kararsizimBiraz dinlenip ateş ölçtüm 36.8 çıktı.
Gün içinde ölçülen ateşin bir geçerliliği olur mu bilmiyorum ama sabahtan 0.7 derece fazla çıktı.
Ovulasyon testi yaptım şimdi köyü ama tam değil. Ya dün yumurtladim, ya yarın yumurtlucam sanırım.
Ben yarın yükselir diye düşünüyordum o yüzden devam et dedim balım bence büyük ihtimal yarın pik görürsün inşallah öyle olur bil bol değerlendir bu günleriBiraz dinlenip ateş ölçtüm 36.8 çıktı.
Gün içinde ölçülen ateşin bir geçerliliği olur mu bilmiyorum ama sabahtan 0.7 derece fazla çıktı.
Ovulasyon testi yaptım şimdi köyü ama tam değil. Ya dün yumurtladim, ya yarın yumurtlucam sanırım.
Antidepresan ve antipsikotik kullanıyordum 3 ay önce bıraktımKızlar aranızda sigara ve antidepresan kullanan var mı acaba
Tabi olur bende sordm ne olduğu yazıyor mu diye üzerinde hiçbir bilgi yok dediler bakalm gelince gorucezSenden birsey rica edebilir miyim kargon geldiğinde direkt acmadan foto atar misin hani paketlemesini görmek istiyorumda oturduğum konum itibariyle kimse görsun istemiyorum çünkü
Bizi de haberdar et kaç çıkar diyeYumurtlama akıntım geldi bugün, yarının ateşini çok merak ediyorum.
Gün içinde yüksek çıkıyor canım sabah ateşini mutlaka ölç yataktan kalkamdan benim sabah 36.0 idi az önce ölçtüm bende 37.0 gün içinde değişiyor kuzuBiraz dinlenip ateş ölçtüm 36.8 çıktı.
Bende sordum bana da öyle dedi ama siz vermişsiniz bizde görürüz hiç olmadi buradanTabi olur bende sordm ne olduğu yazıyor mu diye üzerinde hiçbir bilgi yok dediler bakalm gelince gorucez
Ben devam ediyorum halaAntidepresan ve antipsikotik kullanıyordum 3 ay önce bıraktım
Eki Görüntüle 3169396 Eki Görüntüle 3169397
@fnd_50 , , @pozitifbiri ateşim çıktı bugün ,27 kasımda Yumrtlama oldu 28. Da da Yumrtlama olup çatlama oldu akşam üzeri, bugün 1 Aralık baya ateşim çıktı:) yorumlar mısınız bebişler, papatya rahatsız o yüzden onu etiketlemedim
Femometer canım bende kullanıyorumBu hangi uygulama.
Canim takiple de olmuyor bu işler, başka birşey yapmak gerek.Aksam tekrarla canim yeniden bence. Ben elimdeki tüm ovulasyon testlerini tükettim yeniden alsam mi kararsizim
Sanırım benimki de öyle bir şey ama sorunun ne olduğu da belli değilCanim takiple de olmuyor bu işler, başka birşey yapmak gerek.
Kaç aydır gördük yumurtlamayı hamile kalamadim, yumurtlamayı kacirdigimizdan değil başka birşeyden hamile kalamiyoruz demek
Şu yumurtlama haftami geçireyim de, eşim test verecek benim. Bir de ona bakalım artık.Sanırım benimki de öyle bir şey ama sorunun ne olduğu da belli değil