- 27 Ekim 2024
- 178
- 193
- 34
Canlar Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hepimizin gönlüne göre versin amin amin aminNeymıs bu programın adı bizde bakalım endamına kızımın
Çok güzel isim Mihad, adıyla bin yaşasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hepimizin gönlüne göre versin amin amin aminNeymıs bu programın adı bizde bakalım endamına kızımın
Amin Allah razı olsun canım benım ınsallah senın de güzel haberlerını alıcaz en çok ihtiyacın olduğu zamanda gelicek annesi merak etme Rabbım nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmişCanlar Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hepimizin gönlüne göre versin amin amin amin
Çok güzel isim Mihad, adıyla bin yaşasın
Aminn Rabbimmm isteyen hayalini kuran tüm arkadaşlarıma nasip etsinAmin Allah razı olsun canım benım ınsallah senın de güzel haberlerını alıcaz en çok ihtiyacın olduğu zamanda gelicek annesi merak etme Rabbım nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiş
Kızlar günaydın ben regl oldum bugün transfer harici 7. Gü kullanılırken regl olunuyor mu ya ben ilaçları bıraktıktan sonra geliyor diye biliyordum
Çok üzüldüm canım ama vardır bir hayır inşallah hiç beklemediğin anda kolaylıkla gelsin evladın ama ilaçlar kullanılırken regl olunduğunu bilmiyordum ben ilaçları bırakınca geliyor diye duymuştum sankiKızlar günaydın ben regl oldum bugün transfer harici 7. Gün
Kötü yorumlar bence hamile kalamadıkları için suçluyorlar. Aksine aşırı bilgili bir doktor. Ve asla paragöz değiller en önemlisiHitt için yazılan kötü yorumlar okudum umarım siz pozıtıfı görürsünüz
EvetBiz İzmir'de özel hastanede yaptırdık 60 bin aldılar tüp bebek için ilaçlar da 50 bin tuttu ama vitaminlerde dahil içine eşimin ve benim kullandığım toplam 110 bin tuttu. Sizin ilaçlar hariç 94 bin mi ben mi yanlış anladım.
Yani onlar açısından bakarsanız defalarca deneyıp sonuç alamayınca kötü yorum yapmaları normal. Sizin ikinci denemenız mıydı ?Kötü yorumlar bence hamile kalamadıkları için suçluyorlar. Aksine aşırı bilgili bir doktor. Ve asla paragöz değiller en önemlisi
Biz hitte yapıyoruz yani Halil İbrahim tekin de. Magusa da. Kendi sprem ve yumurtamızla yapıyoruz. Fiyatları Türkiye’den ucuz. Ama ilaçlar Türkiye’nin en az 3 katı. Onu da ordan alırsınız. 2500 Euro yani 94 bin falan kendi sprem ve yumurtanızla yaparsanız. Bunun içine embriyolarımızın dondurulması donmuş transfer kontroller sprem dondurmalar herşey dahil. 2500 euromun yarısını yumurta toplama da yarısını transfer de ödüyorsunuz. Ve tekrardan opu olmak istediğiniz de ise her opu başına 500 Euro 18 bin falan yani. Donasyonda 5500 Euro’dan başlıyor sadece yumurta donasyonu 5500 diğerlerini pek bilmiyorum.
Hayır benim opular da embriyolarım azdı yumurta sayım azdı. Ben sadece Kıbrıs’ta 4 defa opu oldum hiç güzel sonuç alamadım. Bunu doktora bağlayamam eğer doktordan eminsem. Ama başarısız sonuç alanlar doktoru suçlar. Ne kadar yapıp sonuç almasakta eğer doktorun başarı oranı belliyse merkezinin iyiliği dilllerdeyse demek ki tutmuyor. Bazen doktor en iyi tedaviyi uygulasa da tutmuyor. Ben kendi çevremden konuşayım. Türkiye de en iyi yerlerde yapıp sonuç almayan ve hite gelip hamile kalan 5 tane arkadaşım var. Yani bazı şeyler doktorun elinde değil. Malesef bizler çaresizlikten mi artık hep doktora suç atarız. Bazı doktorlar da gerçekten kötü işini yapamıyor para tuzağı. Ama ben bu doktorda ne kendim de ne başkasında görmedim. Zaten bu mesleğe ilk başlayanlardan Kıbrıs’la Türkiye içinde. Tabi o şikayetçi hastalarla nasıl bi tedavi uyguladı bilemem haklı da olabilirYani onlar açısından bakarsanız defalarca deneyıp sonuç alamayınca kötü yorum yapmaları normal. Sizin ikinci denemenız mıydı ?
Maalesef öyle değil adet günün gelince tutunmamışsa adetiniz geliyor bende de öyle oldu 3. Tüp bebeğim negatif oldu ve ben kan testine 1 gün kala tam adet günümde adet oldum yine de ertesi gün kan testine gittim tabi ki doktor negatif olduğunu söyledi öyle işte kişiden kişiye değişebilir ama insan herşeyi yaşadıkça bir tecrübe oluyorÇok üzüldüm canım ama vardır bir hayır inşallah hiç beklemediğin anda kolaylıkla gelsin evladın ama ilaçlar kullanılırken regl olunduğunu bilmiyordum ben ilaçları bırakınca geliyor diye duymuştum sanki
Valla canım ben bahçeci de 75 bin opu ödedim transfer de donmuş diye 14 bin ekstra aldılar. Sadece bir embriyom kaldı onun için de 18 bin aldılar. Başka hastanelerle görüştüm hiç biri 85 altı fiyat söylemedi. Öyleyse iyiye yapmışsın. Benim durumum iyi elhamdulillah o yüzden fiyattan ziyada güvene doktorun geçmişine başarısına bakıyorumburda 60 Bine yapıyorlar opu transfer . Tabi çok yüksekten uçan doktorlar da var kendi kendinin fiyatını artıran
Öyle Rabbim nasip etmemişse ne yapsan boş maalesef ama insan çaresizlikten o düşüncelere giriyor nasip etmişse biri vesile olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ne diyelim sabır etmekten başka çaremiz yokHayır benim opular da embriyolarım azdı yumurta sayım azdı. Ben sadece Kıbrıs’ta 4 defa opu oldum hiç güzel sonuç alamadım. Bunu doktora bağlayamam eğer doktordan eminsem. Ama başarısız sonuç alanlar doktoru suçlar. Ne kadar yapıp sonuç almasakta eğer doktorun başarı oranı belliyse merkezinin iyiliği dilllerdeyse demek ki tutmuyor. Bazen doktor en iyi tedaviyi uygulasa da tutmuyor. Ben kendi çevremden konuşayım. Türkiye de en iyi yerlerde yapıp sonuç almayan ve hite gelip hamile kalan 5 tane arkadaşım var. Yani bazı şeyler doktorun elinde değil. Malesef bizler çaresizlikten mi artık hep doktora suç atarız. Bazı doktorlar da gerçekten kötü işini yapamıyor para tuzağı. Ama ben bu doktorda ne kendim de ne başkasında görmedim. Zaten bu mesleğe ilk başlayanlardan Kıbrıs’la Türkiye içinde. Tabi o şikayetçi hastalarla nasıl bi tedavi uyguladı bilemem haklı da olabilir
Aynen öyle. Bizler çaresizlikten suçlu arıyoruz malesef. Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınÖyle Rabbim nasip etmemişse ne yapsan boş maalesef ama insan çaresizlikten o düşüncelere giriyor nasip etmişse biri vesile olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ne diyelim sabır etmekten başka çaremiz yok
Ya şu açıdan da bakabılırız însanlar oraya git gel yıpranıp sonuç alamayınca da böyle yorumlar yapmış olabilirler .Hayır benim opular da embriyolarım azdı yumurta sayım azdı. Ben sadece Kıbrıs’ta 4 defa opu oldum hiç güzel sonuç alamadım. Bunu doktora bağlayamam eğer doktordan eminsem. Ama başarısız sonuç alanlar doktoru suçlar. Ne kadar yapıp sonuç almasakta eğer doktorun başarı oranı belliyse merkezinin iyiliği dilllerdeyse demek ki tutmuyor. Bazen doktor en iyi tedaviyi uygulasa da tutmuyor. Ben kendi çevremden konuşayım. Türkiye de en iyi yerlerde yapıp sonuç almayan ve hite gelip hamile kalan 5 tane arkadaşım var. Yani bazı şeyler doktorun elinde değil. Malesef bizler çaresizlikten mi artık hep doktora suç atarız. Bazı doktorlar da gerçekten kötü işini yapamıyor para tuzağı. Ama ben bu doktorda ne kendim de ne başkasında görmedim. Zaten bu mesleğe ilk başlayanlardan Kıbrıs’la Türkiye içinde. Tabi o şikayetçi hastalarla nasıl bi tedavi uyguladı bilemem haklı da olabilir
Aynen öyle. Allah nasip etse ben gelip sana transfer etsem tutar etmezse en iyiler gelsin tutmazYa şu açıdan da bakabılırız însanlar oraya git gel yıpranıp sonuç alamayınca da böyle yorumlar yapmış olabilirler .
sizin sonucunuz ne zaman belli olacakAynen öyle. Allah nasip etse ben gelip sana transfer etsem tutar etmezse en iyiler gelsin tutmaz
İlk gittiğimde 7.5 tu 9.5 la transfer oldumKızlar transfer öncesi rahim kalınlıklarınız kaçtı. Özellikle ilk haftası gittiğiniz kontrolde hatırlıyor musunuz
istanbul tüp bebek merkezi aret kamar , kendi doktorum çok memnunum merkez çok başarılıHatta ben İstanbul’da doktor arayışına girdim hangisi daha başarılı diye bir kere gidecem emeğime karşılık alayım diye yorumlara bakıyorum hep olumsuz geri çekiliyorum Kıbrıs’a bakıyorum hep olumsuz yorum para tuzağı diyorlar geri çekilip korkuyorum insan işte bir umut yola çıkıyor önce Allah sonra doktorların eliyle inşallah şifamızı dermanımızı bulalım inşallah çok zor süreçler