-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.681
Benimde yani cok siddetliydi yani o agri sağda olsa apandistim patlayacak sanirdim hastaneye kosardimYok o kadarı olmadı bendeama zaten bana resmen mecburen test yaptırdılar .belirti olmadıği için hep dedim adet olucam
Çok şükür. İnşallah canım aminNe güzel şeyler bunlar canımmm hadi bakim beta saglıklı bir şekilde yükselmiştir inşalalh canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben normalde de çok sık idrara çıkarım ama bu başka yaa noluyor diyorsun böbreklerim ağrıdı geçen hafta düşünValla bilemiyorum kuzum..sol kasıkta belde ağırlık var..sanki adet olucam..ama idrarda burdan kafamı karıştırıyor
Kız bu başaklar hep mi böyle atarlı giderli benim büyük kızımda öyle. Ama yinede seviyorum başak burcunu çok titiz detaycı bazen yorsadaamaa çokda hırslılar bence
Ama ben aksine sık sık gitmem idrara..hatda misafir gidince saklarım gitmem yani..ama şimdi mesela gitsem tutamamÇok şükür. İnşallah canım amin
Canım ben normalde de çok sık idrara çıkarım ama bu başka yaa noluyor diyorsun böbreklerim ağrıdı geçen hafta düşün
Valla bir onu biliyorum bu çocuklar olmalı..yoksa bu belirti aramaktan hepimiz deli olucazBenimde yani cok siddetliydi yani o agri sağda olsa apandistim patlayacak sanirdim hastaneye kosardim
Amin canım amin allah acılarını göstermesin inşallahAksi kız ama bir o kadar da bal itogluitetutte bile Osman herif yaaa diyorlar kendi 6 yaşında ama küçük herif teyzesi atari hiç bitmez totosunu yediğimin , Allah hepsini bağışlasın kurban olduğum evlat sevilmez mi hiç, ne olsa sevilir ...
Teşekkür ettim.Canım sen de kremsi akıntı girince c yaziyor ben de girince aynısı. Kendininki ile kıyasla işte kuzum en bilemedin. Ya da sor cevaplayalım, Google amca da çok başarılı bu konuda
Evet canım artimed markası çok güzeller bu marka hassas canımHmm ne bileyim ya bazı yorumlar oluyor ya okuyoru o yüzden tedirgin oldumsen aldın sanırım güzel mi bu testler bide ovülasyon deneyince bir süre çiş görmek istemiyorum
Ya eveeett , biz de daha ilk ay diye çok üstüne düşmedik öyle, sadece 3 kez korunmasız ilişki oldu 4 er gün arayla. Yumurtlama günü muydu değilmiydi bilmiyorum bile. Sonra kendimi burda buldum işte. Sadece korunmuyor olmak bile içimdeki anne olma hissini delicesine harekete geçirmeye yettiBende hic ibtimal vermiyordum 2 kez korunmasiz iliski yasadim ve ikisinin arasinda 5 gün var yumurtlama gunu bile olmadi yani iceride canli spermler kalmis demekki hic ihtimal vermiyordum ama bu belirtiler acaba mi dedirtti yani hayirlisi olsin olmasa bile uzulme ben uzulmezdim cunku kendimi aralik ayina baya odaklamistim duzenli iliskiyle asıl onumuzdeki ay deneyecektim daha basindasin stres yapma insallah vardie
Kuzum yarın test yapacak mısın
Ya belirtileriniz nelerdi acaba, kaçırdım okuyamadım üzerine çok konuşma olmuş da, şimdi tekrar baktım bulamadım da. Rica etsem tekrar yazabilir misinizBende hic ibtimal vermiyordum 2 kez korunmasiz iliski yasadim ve ikisinin arasinda 5 gün var yumurtlama gunu bile olmadi yani iceride canli spermler kalmis demekki hic ihtimal vermiyordum ama bu belirtiler acaba mi dedirtti yani hayirlisi olsin olmasa bile uzulme ben uzulmezdim cunku kendimi aralik ayina baya odaklamistim duzenli iliskiyle asıl onumuzdeki ay deneyecektim daha basindasin stres yapma insallah vardie
Yok canım troit zaten ben diğer oglumdada kullandim bu başka bir ilaç dr ya hep ya hiç kuralı vardır bu ilaçta dedi yani ya zarar verir ya vermez ama gebelikte c sınıfı bi ilacmis yani hamileysen içme ama baskada çaren yok dedi beta 1 geldi ama dediğim gibi daha 1 hafta var insan yinede acaba mi diyor iste ilaci aldim bakışıyoruzCanım farzet hamilesin ve troid yüksek çıktı doktor zaten mecbur ilaç başlayacak
Hadi inşallah yaValla bilemiyorum kuzum..sol kasıkta belde ağırlık var..sanki adet olucam..ama idrarda burdan kafamı karıştırıyor
İn şa Allah canımHadi inşallah yane zaman bat canım
Hadi bakalım hayırlısı belki bir sürpriz olur hiç belli olmaz Rabbim ne derse oİn şa Allah canımkürtajdan sonra düzensiz oluyor adetim..sat 7 kasım bende..çok erken ola bilirim
Aşılamaya aslında hazırlanıyorum olmasa .geç bile kaldımHadi bakalım hayırlısı belki bir sürpriz olur hiç belli olmaz Rabbim ne derse o
Ne zaman olmuştun kürtaj. Mfk ile ilgili hiç bilgim yok hayıt tentüru kullandın mi hiç çok faydası olduğunu okumuştum bende kullanmaya başladım 1 ay olmadı daha alalı ama bakalım ne olacak.. umut her zaman vardır birakma onuAşılamaya aslında hazırlanıyorum olmasa .geç bile kaldımBelki olur diye bir umut var..bu kadar mfk kullanıyoruz
31 ağustosta kürtaj oldum..1 ayım olmadı..bu ikinci denemem.Hayıt denemedim..ama mfk önce çok şey denedim olmadı.mfk iyi geldi bana.Aynen canım umut her zaman vardırNe zaman olmuştun kürtaj. Mfk ile ilgili hiç bilgim yok hayıt tentüru kullandın mi hiç çok faydası olduğunu okumuştum bende kullanmaya başladım 1 ay olmadı daha alalı ama bakalım ne olacak.. umut her zaman vardır birakma onu
Anladım kuzum ben de bakayım bakalım :)Evet canım artimed markası çok güzeller bu marka hassas canım