- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.661
İnan kendimi zor tutuyorum ama yumurtlamadan sonra 10. Gün tam cumaya denk geliyor o yüzden cuma diye şartladım kendimi dua et canım benim hamişlerin duası kabul olur inşallahAyy inanir misin dün benim afedersin idrarimi yaparken uzayan akinti geldi bu ne diye sasirdim ama dunku testim negatifti o gun sol kasik batmasi yasadim cok keskin ama sabah kaset test silik cikti erken gebelikte attigim gibi cikti yarin bir erken gebelik deneyebilirsin ama korkmani anliyorum. Testi gorunce bile inanamiyorsun ben hala inanamiyorum sanki yokmus gibi cok garip bir duygu
İnşallah kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay inşallah maşallah grup baya bereketli ilerliyor müjdeli haber veren vereneBende de gögüs ağrısı yok. Gögüslerim silikon diye de olabilir. Ama herkeste farklı belirti oluyor. İllaki olacak diye bişey yok sıkma canını bebişim. Kiminde hiç belirti olmuyor bekleyip göreceğiz inşallah
Yapıcam dırek benımkı dusuk çıktı akşam üstü yıne bugunde bır çarpı attım daha da artık dusuk de çıksa yüksek de çıksa bakacak yolumuzaYarın bizim için cokkkk kritik bir gün aşko sabahki ateşi acayip merak ediyorum
Sağlıklı sonuç ıcın ıkı günde bır baktırın bence degısebılırKızlar herkese hayırlı olsun, dün beta 610 du, bugün 745 normalmi acaba?
Aynen canım dün belli oldugu için öğle saatinde verdim kan , bugün de sabah . Perşembe birdaha yaparım artikSağlıklı sonuç ıcın ıkı günde bır baktırın bence degısebılır
Ona her sabah girip bakıyorum canım :) Ama bazılarını anlamıyom vallaEvet hala oluyor canım o bendeen başa grafiğimi sabitlemisti Ayşom ordan bakabilirsin
Ayy insallah hamilesindir canim suan cok istiyorum hamile olmaniiİnan kendimi zor tutuyorum ama yumurtlamadan sonra 10. Gün tam cumaya denk geliyor o yüzden cuma diye şartladım kendimi dua et canım benim hamişlerin duası kabul olur inşallahSağlıkla ilerlesin sürecin inşallah
Aynen kuzumAyy insallah hamilesindir canim suan cok istiyorum hamile olmaniisen gec yumurtladin o zaman ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum tam olarak
E güzel hormon yok.Ama tabi vajinanın ph dengesini etkiler mi ona bişey diyemem. Hani akıntı için diyorum. Neyse yarın ola hayrola bir ateşini görelim canısı ondan sonra başlasın geri sayım gaaariCanım fitil bu içeriği de bu. İçinde beş tane var en son dün attım bugün yok. Yarın ateşim değişecek mi merak ediyorum
Yaaa benim de korunmadigim ilk ay bu. Ben de aynı düşüncelerdeyim ama bir yanım da keşke olmuş olsa diyor.Ne bileyim hemen olmuyor diyorlar ya bende olmaz dedim bir sonraki ay daha duzenli denerim diyordum tuttu ama
Ona her sabah girip bakıyorum canım :) Ama bazılarını anlamıyom valla
Sık idrara çıkmada güzel bir belirti olabilir kuzuİn şa Allah yaYok ben erken kalkmadım..zaten iki kişiyiz İşte ondan diyorum bu kadar uyku nerden bende..havaya bağlıyorum bende..başka belirtiler adet belirtileri var..farklı bir şey yok..sık idrara çıkma var birde
24 saat bıle gecmemıs bugun vermısısın zaten cuma ver bıdaha bosyere deldırme kendını okadarAynen canım dün belli oldugu için öğle saatinde verdim kan , bugün de sabah . Perşembe birdaha yaparım artik
Ne güzel şeyler bunlar canımmm hadi bakim beta saglıklı bir şekilde yükselmiştir inşalalh canım güzel haberlerini bekliyoruzBen bu saat oldu hala adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum belime vuruyor. Sabah kanı verelim bakalım akşamüstü çıkarsütyen sırtımı rahatsız ediyor memelerim çok hassaslasti
Valla bilemiyorum kuzum..sol kasıkta belde ağırlık var..sanki adet olucam..ama idrarda burdan kafamı karıştırıyorSık idrara çıkmada güzel bir belirti olabilir kuzu
Aynen kuzuminşallah yaaaaa cuma sabah testimle beraber burada ol
Bende hic ibtimal vermiyordum 2 kez korunmasiz iliski yasadim ve ikisinin arasinda 5 gün var yumurtlama gunu bile olmadi yani iceride canli spermler kalmis demekki hic ihtimal vermiyordum ama bu belirtiler acaba mi dedirtti yani hayirlisi olsin olmasa bile uzulme ben uzulmezdim cunku kendimi aralik ayina baya odaklamistim duzenli iliskiyle asıl onumuzdeki ay deneyecektim daha basindasin stres yapma insallah vardieYaaa benim de korunmadigim ilk ay bu. Ben de aynı düşüncelerdeyim ama bir yanım da keşke olmuş olsa diyor.
Kız bu başaklar hep mi böyle atarlı giderli benim büyük kızımda öyle. Ama yinede seviyorum başak burcunu çok titiz detaycı bazen yorsadaBasak güzeldir ben çok istiyorum başak olsun inşalah olur aralık sonuna