- 1 Nisan 2022
- 12.546
- 15.412
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.501
Canım var tabi..sağlıkla ilerlesin.Yarın sabah bende yapıcamSana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
Bu tahminin olabilir cidden (yani adetten hemen sonra yumurtlama).Benimde bugün 5 ay oldu sezaryen olalı.reglim her ay bir tuhaf oldu.bu ay ateş takibi yaptım ilk kez eğer yarında ateşim biraz yüksek çıkarsa 10. gün yumurtlamış olacağım normalde hep 16. 17. günler olurdu. Geçen ay soğan kürü yaptım belki o da etkilemiş olabilirBenim 5 ay dün bitti düşük yapalı her ay daha da sapıttı adetim hayır çalışmalara devam edip edip ovülasyon göremeden hoop yeni bir adet birde iyice manyadı yani kızıyorum artık ona ne istiyor anlamadım ki ben artıkbak bugün adetin 4. günü ama daha başlamadan bitti resmen en iyisi ben bugünden ovülasyona başlıyım belki de en başında görücem çift çizgiyi. Ay keşke hamile çıksam ne hikayeler duyuyorum ben hamile olup üstüne bir kaç ay adet gördüm diyen birde sürprizle karşılaşırsınız
Ahhahhahhahahhahs alta bıraktığım gülme emojisi yetmedi kuşumkız tamda dedıgın gıbı goz goze zor gelıyorum bazengec cıkıyorum bırde 7bucukda evde anca oluyorum kı bunlara ragmen bıde arada suslenıyorum gecen esım oglumu almaya geldı gıyındım falan cocuk var malum normal bı gıyınme elbıse standart ama kapalı oldugum ıcın evde farklı oluyor ıste gelmeden de heyecanlalnsın dıye foto attım fotografı ertugrul acmıs herkesın ıcersınde aa anneme bak falan dıye bısıler demıs dedım rezıl olduk duymadılar ınsallah duyanlarda duymazdan geldı zaten dedi
bence yarın kaset test yap daha da belirgin olur perşembe de kan verirsin hem değerin biraz daha artmış olur :)Evet kastte cok silik belliydi batim yarin kan versem cikar mi sizce yarin yoksa persembeyi mi bekleyeyim
Anladım canım teşekkür ederimBen çok sık kontrol ettirmedim ama ilaci kullanmadığım zaman bile düşüş gördüm. Biraz dengesiz ilerliyor benimki. Çok kafana takma ilk aydan görürsün etkisini
Bende aynı durumdayım bel kasık belirtileriKızlar ben galiba elenicem. Sanki adet olcam gibi hissediyorum. Hafiften kasıklarm belim sızlamaya başladı sanki
Amin canım Allah razı olsunSağlıkla hayırla tutunsun bebişin sana inşallah canım benim
Delirme değil, delirtme yazdım güya...X xname canım yarın da test yap ve çıkarsa, kan vermek için 3 4 gün bekle canım zaten adet olmazsan bebişin senledir. Kanı erkenden verip sürekli kendini delirme açıkcası ben kan vermeyi hiç düşünmüyorum. Kaset tes zaten hamilesin diyor ve adette olmuyorsa bebiş vardır. Doktora gidince o isterse yaptırırsın ben öyle düşünüyorum. Kızımda yapmadım, doktorda istemedi. oğlumda da kan vermedim. Ama doktor haftasıyla uyumlu görmedi alttan falan baktı kanla takip edelim dedi iki kere öyle yapmıştım
Ağlamak istiyorum sayın seyircilerBende aynı durumdayım bel kasık belirtileri
Şahsen benim meraktan her saat başı yapasım var testCanım var tabi..sağlıkla ilerlesin.Yarın sabah bende yapıcam
Zaten her adet olunca ağlıyorum rahatlıyorumAğlamak istiyorum sayın seyirciler
Sen yaptınmı test?bat ne zaman?Şahsen benim meraktan her saat başı yapasım var test
ay çok güzel inşallah bize de nasil olurYaniltmaz dimi erken gebelik insallah vardir
Tamamdır teskkurlerbence yarın kaset test yap daha da belirgin olur perşembe de kan verirsin hem değerin biraz daha artmış olur :)
Yaptım bugün ama belli bile değil yok gibi. Yarın tekrar yapıcam 2 Aralık bat bebişim.Sen yaptınmı test?bat ne zaman?
Insallah en kisa zamanda hayirkisiyla nasip olsunay çok güzel inşallah bize de nasil olur
İşte benimkide yok zaten..kuruma zor görünüyor..seninkine az kalmiş..sabah tekrarla..bende yapıcam sabahYaptım bugün ama belli bile değil yok gibi. Yarın tekrar yapıcam 2 Aralık bat bebişim.
Delirme değil, delirtme yazdım güya..
Insallh sizdede vardir cok teekkurlerCanım var tabi..sağlıkla ilerlesin.Yarın sabah bende yapıcam