- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.521
Bekliyorum kuzum güzel haberlerle gelCanım var tabi..sağlıkla ilerlesin.Yarın sabah bende yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum kuzum güzel haberlerle gelCanım var tabi..sağlıkla ilerlesin.Yarın sabah bende yapıcam
Ayy İn şa Allah canımBekliyorum kuzum güzel haberlerle gel
Sabah burda buluşalımİşte benimkide yok zaten..kuruma zor görünüyor..seninkine az kalmiş..sabah tekrarla..bende yapıcam sabah
Birde adetim sökulecekmis gibi adet agrim var norml degil mi dun sol yumurtaigim bicak sapanir gibi agridi htta enfeksiyonum mu var diye dusundumCanım var tabi..sağlıkla ilerlesin.Yarın sabah bende yapıcam
Aynen çok heyacanlıSabah burda buluşalım
Etiketle kuuzm da kaçırmayalımAynen çok heyacanlı
İşte sol tarafta ağrı oluyor canım .rahim büyüyor ondanBirde adetim sökulecekmis gibi adet agrim var norml degil mi dun sol yumurtaigim bicak sapanir gibi agridi htta enfeksiyonum mu var diye dusundum
gebelıkte adet belırtılerı oldugu gıbı yasanıyor zaten ona takılmaKızlar ben galiba elenicem. Sanki adet olcam gibi hissediyorum. Hafiften kasıklarm belim sızlamaya başladı sanki
Kuzum etiketlicem..ama yok kesin..olsa kalb krizi geçiririmEtiketle kuuzm da kaçırmayalım
evet ptt avmde 38 tl 10 tanesı artımed ın askerlerıyızHahahha artımed mi aldın sen de beraber bekleyeceğiz aşkım son iki kala birlikte yapacağız ama önce yumurtlayalım
var mı mı var tabı ayrıca gunn ıcındekı ıdrarla cok normal :) adete kac gun varSana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
kullanmadım ama hamıleleık testlerı efsane marka guvenılırARTIMEDİN OVÜLASYON TESTİNİ ALDIM GÜVENEBİLİR MİYİM?
bende birşey yok ama çok heyecanlı :)Sabah burda buluşalım
Çok geçmiş inşallah yeri tez vakit dolarBu tahminin olabilir cidden (yani adetten hemen sonra yumurtlama).Benimde bugün 5 ay oldu sezaryen olalı.reglim her ay bir tuhaf oldu.bu ay ateş takibi yaptım ilk kez eğer yarında ateşim biraz yüksek çıkarsa 10. gün yumurtlamış olacağım normalde hep 16. 17. günler olurdu. Geçen ay soğan kürü yaptım belki o da etkilemiş olabilir
Tamam tesekkurler cokİşte sol tarafta ağrı oluyor canım .rahim büyüyor ondan
Bat normalde yarin uygulama persembe diyor 27-29 gunde bir oluyorum cunku ve ilk denemem ilk defa korunmadim hic beklemiyordum tutmaz diyordumvar mı mı var tabı ayrıca gunn ıcındekı ıdrarla cok normal :) adete kac gun var
Ayyyyy inşallah öyledirgebelıkte adet belırtılerı oldugu gıbı yasanıyor zaten ona takılma
Ayy çok heyecanlııı yaaa kese kalp cinsiyet daha da heyecanlı ilerisi, inşallah su gibi kolay ve tatlı geçsin tüm süreçler kuzumCanım bu eski uyumalarıma benzemiyor :) Ağzım açık bayılıyorum falan Kuzucum yarın kan vericem teyzesi :) yine akşama kadar beklerim artık Ona göre de haftaya randevumu alırım Beta değerime göre inşallah kuşum İnşallah senin de bu ay hissettiklerin bebiştendir ✌
Haha baktıkça beni hatırla aşkoMAsaüstü arka planım yaptım