- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.481
Sana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum amaYok canım yapmadım cuma yapcam inşallah gelirim yanına dua et benim için de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum amaYok canım yapmadım cuma yapcam inşallah gelirim yanına dua et benim için de
inşallah ama benm yıllardır böyledir 4 5gün leke gelir sonra adet olurm o yüzden pek umudum yok ama bakalım hayırlısı :)Yerleşme olabilir. Normal regli gibi değilse biraz bekleyip test yapın
evet görünüyor hayırlısı olsun inşallah devamı gelir koyulaşırSana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
Baya belirgin yaaa sağlıkla büyüsün İnşAllah hayırlı olsun canımSana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
Kaset test yapmış mıydın canımSana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
Yaa gercekten sabah kaset test aşiri silikti aksam dayanamadim erken test yapayim dedim yaniltiyor diyorlar ya birde karnim adet olucam gini agriyor geldi gelecek gibiyim yarin bat gunum kan versem miBaya belirgin yaaa sağlıkla büyüsün İnşAllah hayırlı olsun canım
Evet buraya atmistim sabah kaset yapmistim . Var gorunuyor dedi arkasaalar o yuzden erken test yapayim dedim birde ilk denemem bilmiyorum yaniltir mi diye sevinemedim valla ya yoksa diyorumKaset test yapmış mıydın canım
Sana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
insallah tesekkur ederimevet görünüyor hayırlısı olsun inşallah devamı gelir koyulaşır
Yaniltmaz dimi erken gebelik insallah vardirevet evet görünüyor
Ayyyyy var ya çok heyecanlı Allah ım ben de yaşamak istiyorum aminSana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
Benim 5 ay dün bitti düşük yapalı her ay daha da sapıttı adetim hayır çalışmalara devam edip edip ovülasyon göremeden hoop yeni bir adet birde iyice manyadı yani kızıyorum artık ona ne istiyor anlamadım ki ben artık bak bugün adetin 4. günü ama daha başlamadan bitti resmen en iyisi ben bugünden ovülasyona başlıyım belki de en başında görücem çift çizgiyi. Ay keşke hamile çıksam ne hikayeler duyuyorum ben hamile olup üstüne bir kaç ay adet gördüm diyen birde sürprizle karşılaşırsınızAy şaka mı napicaz peki bu dertten muzdarip olan bizler. Benim normalde şaka gibi 2 3 gun baya yoğun olurdu ama şuan bitecek gibi davranıyor. Hayır kırmızı regl gibi geliyor ama normal değil. Benimki çok saçma bir zaman olduğu için aklım karışık. Ovulasyon sonrası 9.gun regl nedir abiiii
Hayırlı olsun kuzum maşallah görünüyor bayaSana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
Bak kaset testinde de hafif belli Bence yarın sabahta kaset test yap daha da belirginleşir İnşAllahEvet buraya atmistim sabah kaset yapmistim . Var gorunuyor dedi arkasaalar o yuzden erken test yapayim dedim birde ilk denemem bilmiyorum yaniltir mi diye sevinemedim valla ya yoksa diyorum
Maşallah çok net var ay ne güzel ne güzel hayırlısı ile ilerlesin inşallah canım gözün aydın olsun ❤Sana helal dayaniyorsun ben simdi erken gebelik testi yaptim sizce var mı? Ilk 5 dkka cikti daha belirgin cikar diye dusunmustum ama
Insallah nasip olur geercekten karisik duygular seviniyorum korkuyorum cok farkli doktordan duymadan emin olamayacagim insallah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlat nasip olsunAyyyyy var ya çok heyecanlı Allah ım ben de yaşamak istiyorum amin
Hosgeldin atom bebek her an haber gelebilir senden belli olduEşimin bir tarifi var adına atom diyor sütün içine bal fındık ezmesi ceviz muz Antep fıstığı ne bulursa atıp rondodan çekiyor içiyor onu pes etmek yok alev alacak buralar enerji yüklemesi yapın kuzum
Evet kastte cok silik belliydi batim yarin kan versem cikar mi sizce yarin yoksa persembeyi mi bekleyeyimBak kaset testinde de hafif belli Bence yarın sabahta kaset test yap daha da belirginleşir İnşAllah
Cok tesekkurler sağ olun isteyen herkese nasip olsun en hayirli zamandaMaşallah çok net var ay ne güzel ne güzel hayırlısı ile ilerlesin inşallah canım gözün aydın olsun ❤
Cok tesekkurler sağ olunHayırlı olsun kuzum maşallah görünüyor baya