- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.861
Eee ne oldu şimdi? Daha çatlamadı bence. İstediğim şekilde yükseliş olmadı çünkü. Nanaypozitifbiri Papatyamaviss
Özlem gordunnnmu tablomuuuİlla güm diye yükselmesi gerekmiyor benim ateşe don bir bak anlarsın kuzu
Evet akşam gece artık o civarlarda mutlaka sonrasında nasıl seyredecek ates acaba doğru alarmdır ınşallahhhEvet evet bugünü mutlaka değerlendir sen de ahahhaahhh aynı gün hadi bakalım
Ben şehreküstüde oturuyordum annemgil orda ben burdaalmanya ya taşındım ama yeni ibrahimli de kalıyordum sen
Ay inşallah yerleşme düşüşüdür aminnLuteal line, yumurtlama sonrası olan süreç. Yumurtlamadan sonra 5. Gündesin sanırım tablo öyle gösteriyor. Yerleşme düşüşü (ateşte düşme) yaşamış olabilirsin inşallah
16. Gün yumurtan çatlamış canım
Evet takibe devam edelimAy inşallah yerleşme düşüşüdür aminnBen se öyle umutlandım ama belli de olmaz tabi izlemeye devam..
Ama diğerlerinde güm diye yükselmiştiİlla güm diye yükselmesi gerekmiyor benim ateşe don bir bak anlarsın kuzu
Lavaboya gittiğinde falan mutlaka dikkat et ben sabah bende göremedim çünkü önce fitilin akıntısı geliyorEvet akşam gece artık o civarlarda mutlaka sonrasında nasıl seyredecek ates acaba doğru alarmdır ınşallahhhbugun akıntıma fln da ozellıkle dıkkat edıcem varmı dıye
Önce benimkini gördü hahahha ohhh sen kal öyleÖzlem gordunnnmu tablomuuu
YaaaaÖnce benimkini gördü hahahha ohhh sen kal öyle
Bırıncı sayfadakı linke tıkla görürsün dırekAma diğerlerinde güm diye yükselmiştitablonu bir daha atar mısın
Gördüm bebeğim her an yükselişe geçebilir artık :) Heyacan başlasınÖzlem gordunnnmu tablomuuu
Bebiş her döngü birbirinin aynısı olmaz. Onu çıkar at aklından. Bana kalırsa da sağlıklı yumurta değildi, az yükseldi diye öyle diyordum aha bak karnımda bin şükürAma diğerlerinde güm diye yükselmiştitablonu bir daha atar mısın
Biz de onu öpüyoruz yaaaaa
Ayyyyy inşallah inşallah vallahi çok heyecanlıYaaaahamışım bızımlede ılgılen pozitifbiri ya evet yarın çok onemlı. Dpolarımızı bırlıkte takıp ederız artık aynı denk gelcek
Ahahhahahhahah ya çok güldüm dövüşmen güzüm dövüşmen evladım diyor bize bakGördüm bebeğim her an yükselişe geçebilir artık :) Heyacan başlasın
Bebiş her döngü birbirinin aynısı olmaz. Onu çıkar at aklından. Bana kalırsa da sağlıklı yumurta değildi, az yükseldi diye öyle diyordum aha bak karnımda bin şüküröyle olmaayo o işler anlıcan bir de dölek durun kavga etmen bana güvenmeyin ayırmam çekirdeğimi alır izlerim
Tamam aplaaaBırıncı sayfadakı linke tıkla görürsün dırek
Bu ateş linklerini oraya nasıl eklediniz? Ben de ekleyem aşk olsun benden habersiz cık cık cıkPapatyamaviss