- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.841
Aynen doğru bir kaç gün çatlamayınca yiyorlar kuzum haklısınÖylemiş kuzu ama benim çatlamada sıkıntım olmadı. Havuç iyi geldiği söylendi bende burada okudum :) çatlamazsa yeriz bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen doğru bir kaç gün çatlamayınca yiyorlar kuzum haklısınÖylemiş kuzu ama benim çatlamada sıkıntım olmadı. Havuç iyi geldiği söylendi bende burada okudum :) çatlamazsa yeriz bizde
Valla günler geçmiyor ben ay sonu yaparım diyorum
Canım var da playdan değil Chrome dan girdiğinde sağ üstte uç noktaya bas
Ayy allah razı olsun uğraşıyordum kaç aydır yaa sağolunGoogle dan indirebiliyorsun canım ben ordan indirdim kadınlar kulübü indir de çıkar
Bekle bekle hatta 12 bekle kuzumÇatlamadan itibaren 7 gün geçti. Fena bir kasık agrım bacak agrım var . Beyaz akıntım oldu bugün. Test yapasım var ama henüz belli olmaz heralde . Min 10 gün bekleyeyim dimi kızlar?
Yok yok ama yakındır havuç ye bol bol çatlasınKızlarrrr bakın bi kaç foto çektim flaşlı flaşsız 3 tane yükledim daha çatlama yok değil mi :)) Eki Görüntüle 3167339 Eki Görüntüle 3167340 Eki Görüntüle 3167341
Internetten girdiğinde sol alt köşede kadınlar klubu uygulamasını kuryazıyor, kurulum butonu var ona tıkla. Telefona yükleniyor uygulama olarak. Ben de tam şimdi yaptım bunu, daha guzel oldu. Yorum yaptığın konulara ulaşmak vs daha kolayKızlar bu kadınlar kulübünün app programı yok mu ya? Ben mi bulamadım google play'de.. internetten girmek zor oluyor.
Havuç ye canım bol bolKızlarrrr bakın bi kaç foto çektim flaşlı flaşsız 3 tane yükledim daha çatlama yok değil mi :)) Eki Görüntüle 3167339 Eki Görüntüle 3167340 Eki Görüntüle 3167341
Havuç ye canımKızlarrrr bakın bi kaç foto çektim flaşlı flaşsız 3 tane yükledim daha çatlama yok değil mi :)) Eki Görüntüle 3167339 Eki Görüntüle 3167340 Eki Görüntüle 3167341
Bellı olmaz askım yarın 36.6 çıkar vs vs ne dedekkuc gün üst ıste yukselıs çEee ne oldu şimdi? Daha çatlamadı bence. İstediğim şekilde yükseliş olmadı çünkü. Nanay pozitifbiri Papatyamaviss
Teşekkür ettim canım yükledim iyi oldu valla kolaymış böyle.Internetten girdiğinde sol alt köşede kadınlar klubu uygulamasını kuryazıyor, kurulum butonu var ona tıkla. Telefona yükleniyor uygulama olarak. Ben de tam şimdi yaptım bunu, daha guzel oldu. Yorum yaptığın konulara ulaşmak vs daha kolay
Aynen canım en az 10. Gün test yapman lazımÇatlamadan itibaren 7 gün geçti. Fena bir kasık agrım bacak agrım var . Beyaz akıntım oldu bugün. Test yapasım var ama henüz belli olmaz heralde . Min 10 gün bekleyeyim dimi kızlar?
Anladim canim insallah vardır ya olmasini cok isterim gerek kalmaz doktora gitmene ben de birsey yok carsamba asil gunum aslinda tesr yapsam mi acaba diye dusunuyorum bilemiuorum kafamda sorularRegle 8-9 gün kala yumurtlama oldu yine değerlendirdik tabi çatlama anını yakalayamadım ama gün aşırı değerlendirme oldu,eğer inşallah olmuşsa gebelik şu an daha çok erken belirti olması için bakalım regl gecikmesi yaşarsam belki test yaparım.Yumurtlama geç olduğu için regl de otomatik olarak gecikedebilir boş yere heyecan da yapmak istemiyorum.Gebelik olmamışsa inşallah bat çok gecikmeden gelir regl 2. Gün doktorum çağırdı klomen başlayacağım inşallah gerek kalmaz ama X xname
Aynen sonradan ben de öyle düşündüm zaten bu geceyi değerlendirecez bakalım ama fitil kafamı bulandırıyorBellı olmaz askım yarın 36.6 çıkar vs vs ne dedekkuc gün üst ıste yukselıs ç
Evet evet bugünü mutlaka değerlendir sen de ahahhaahhh aynı gün hadi bakalımBi haraketlenme var fnd_50
Ay çok heyecanlı seni anlayabiliyorum inşallah bu sefer tutturabilmişizdirAnladim canim insallah vardır ya olmasini cok isterim gerek kalmaz doktora gitmene ben de birsey yok carsamba asil gunum aslinda tesr yapsam mi acaba diye dusunuyorum bilemiuorum kafamda sorular
Luteal line, yumurtlama sonrası olan süreç. Yumurtlamadan sonra 5. Gündesin sanırım tablo öyle gösteriyor. Yerleşme düşüşü (ateşte düşme) yaşamış olabilirsin inşallahBu "luteal line" neydi ya? Neden çiGi yaptı oraya? Bir de dün akşam sağ yumurtalık tarafımda çok ağrı vardı. Yumurtluyo gibi. "Acaba yerleşme midir?" diye düşünmeden edemiyorum :) Yurtdışına çıkıyoruz bugün 3 4 gün yoğun bir tempo olacal sorun olmaz inşallah