- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.881
Kimse cevaplamadi amaKuzu ben ateşten pek anlamam ama burada uzmanlar var :) fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiri bu canlar süperler ateş konusunda bana da yardımcı oluyorlar sağolsunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse cevaplamadi amaKuzu ben ateşten pek anlamam ama burada uzmanlar var :) fnd_50 , Papatyamaviss , pozitifbiri bu canlar süperler ateş konusunda bana da yardımcı oluyorlar sağolsunlar
Kimse cevaplamadi ama
Yumurtlama olmamıştır daha değil mi canimmAğlama kıyamam minnoş at bakem bi, gözden kaçmıştır
sağ üst koşedeki üç noktalı yere tıkla
Share Chart and Data ya tıkla
Create /Prewiew Home Page e tıkla
Çıkan sayfadaki linki kopyalayıp buraya yapıştır bebiş fnd_50
Ayyyy özür dilerim o arayı kaçırmışımDoğru düzgün takip etmiyon sonra trip atıyon bacım Bikaç sayfa öncesinde @Deepblues bunu kalemle anlattı, bunu kagıtla anlattı sayfayı bulam da atam sana dur , bensiz de bir iş yapamaz
Oldu galiba pozitifbiri teşekkürler bebeğim78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Papatyamaviss
Evet ya koruncam riske atmıycam okumadığım yer yorum kalmadı gözümde korktu ilaçtan zaten bakalım hayırlısı inşallahDoktorun sözünü dinle canim.
Sonra hamile kalırsın, çocukta olumsuz bir durum olur, kendini suclarsin, ilaç yüzünden mi oldu diye.
1 ay geç olsun gerekirse gebelik.
Yani yarın catlayacak. Yarın gece yapsak yetişir mi acaba şimdi ben de bunu stres yaparım
Ahahhahahhahah ya çok güldüm dövüşmen güzüm dövüşmen evladım diyor bize bak Papatyamaviss takılıyoruz biz bebiş annesi yaaa ben her döngü benzer olur diye düşünüyordum yarın tekrar düşmez de yükselirse tamamdır bu iş o zaman
Yok yok sataşıyoruz tatlı tatlı vall yarın yukselsın ınsss ne dıcem ben bugun bı çarpı atıcam bugüne yarın yukselırse yıne yapmak gerekırmı kı ….Bu ateş linklerini oraya nasıl eklediniz? Ben de ekleyem aşk olsun benden habersiz cık cık cık Papatyamaviss
Yok yok sataşıyoruz tatlı tatlı vall yarın yukselsın ınsss ne dıcem ben bugun bı çarpı atıcam bugüne yarın yukselırse yıne yapmak gerekırmı kı ….
Fnd_50 kıskandınmıııı kız bas bas anlattık burda sharing kısmında
Ben bugüne çarpı atarım yine bir gün boşluk bırakırım bence sen de öyle yap ama yine de tabloya göre bakalımYok yok sataşıyoruz tatlı tatlı vall yarın yukselsın ınsss ne dıcem ben bugun bı çarpı atıcam bugüne yarın yukselırse yıne yapmak gerekırmı kı ….
Fnd_50 kıskandınmıııı kız bas bas anlattık burda sharing kısmında
Ben çok emin olamadım ama kullandığın uygulamadan dolayı anlamamış olabilirim yumurtlama henüz olmamış gibi kuzum bizim uygulayı kullansanYumurtlama olmamıştır daha değil mi canimm
Su damlat kuzum giderse kuruma çizgisi kalırsa bebişKızlar kasım ayından geliyorum bi bakar mısınız teste sabah yaptım 2 saat sonra baktım gölge gibi kuruma çizgisi mi ?
Onu da kullanıyorum canm ama onu bu ay ilk kez kullandım ve yanlış seçti ovulasyonu zatenBen çok emin olamadım ama kullandığın uygulamadan dolayı anlamamış olabilirim yumurtlama henüz olmamış gibi kuzum bizim uygulayı kullansan
Bebektir belkiAy kızlar reglime üç gün kaldı benim hâlâ akıntım varyumurtlama midir bu sizcee