- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.821
Aman klavye ya spora gıdecek duş almadan gel dedım alırsa evde bırdaha aaa ama derBir şey soracağım bir yumurta kaç mm olmalı onun bir ölçüsü var mı? Şu “spora gidecektin defindesin” yazdığın kısmı anlamadım ya
Yok o dediğinde. MalesefffŞeffaf uzayıp sünen bir akıntı varsa yumurtlama yakın demektir işte benim bugün gelmeye başladı o onu takip etsen çok kolay oluyor aslında
Valla bilmiyorum canım bende hangisinden pek emin olamadım ben adet geldi sandım kullanmaya başladım sonra damla damla geldi bi kesildi bi geldi hala böyleCanım ne zaman başladın adetin ikinci günü başlanıp 10 gün kullanılması gerekiyormuş bilmiyorum buradan da çok araştırdım çörek otundan oyle sıkıntısı olan yok hayittan olanlar olmuş ama belki senin de ondandır yine de deneyeyim ya
Tekrardan iyice araştırayım canım ben ama dediğim gibi hayittan dolayı öyle olana çok denk geldimValla bilmiyorum canım bende hangisinden pek emin olamadım ben adet geldi sandım kullanmaya başladım sonra damla damla geldi bi kesildi bi geldi hala böyle
Belkide ondandır canımTekrardan iyice araştırayım canım ben ama dediğim gibi hayittan dolayı öyle olana çok denk geldim
O akıntı da bazen oluyor bazen olmuyor en garantisi test doktorYok o dediğinde. Malesefff
Antepliyim canımkilise gelin geldim antepli olduğumu belli etmişim desene
Yaaa hemşerilerim bende antepliyimBunu anca antepliler bilir guzumantepliyim bende canım ordan bildim ahahah hee demek oğlan da oğlan diye tutturanlar kilisliler takma canım zor ama düşünmemeye çalış sen kendi sağlığına bak
almanya ya taşındım ama yeni ibrahimli de kalıyordum senVallahaneresinden kız
Ben nizipliyim canımalmanya ya taşındım ama yeni ibrahimli de kalıyordum sen
Yaa böyle hemşirelerimi görmek güzel oluyorBen nizipliyim canım
Aynen valla canım mutlu oluyorum istemsizYaa böyle hemşirelerimi görmek güzel oluyor
Google dan indirebiliyorsun canım ben ordan indirdim kadınlar kulübü indir de çıkarKızlar bu kadınlar kulübünün app programı yok mu ya? Ben mi bulamadım google play'de.. internetten girmek zor oluyor.
Aynen canım ya bendeAynen valla canım mutlu oluyorum istemsiz
Hayır canım daha çatlamamış yarın çatlar ama bence, havuç yiyorlae genelde burda okumuştum çatlaması için yanlışsa düzeltin tabi lütfenKızlarrrr bakın bi kaç foto çektim flaşlı flaşsız 3 tane yükledim daha çatlama yok değil mi :)) Eki Görüntüle 3167339 Eki Görüntüle 3167340 Eki Görüntüle 3167341
Öylemiş kuzu ama benim çatlamada sıkıntım olmadı. Havuç iyi geldiği söylendi bende burada okudum :) çatlamazsa yeriz bizdeHayır canım daha çatlamamış yarın çatlar ama bence, havuç yiyorlae genelde burda okumuştum çatlaması için yanlışsa düzeltin tabi lütfen
Regle 8-9 gün kala yumurtlama oldu yine değerlendirdik tabi çatlama anını yakalayamadım ama gün aşırı değerlendirme oldu,eğer inşallah olmuşsa gebelik şu an daha çok erken belirti olması için bakalım regl gecikmesi yaşarsam belki test yaparım.Yumurtlama geç olduğu için regl de otomatik olarak gecikedebilir boş yere heyecan da yapmak istemiyorum.Gebelik olmamışsa inşallah bat çok gecikmeden gelir regl 2. Gün doktorum çağırdı klomen başlayacağım inşallah gerek kalmaz amaMaalesef canım bende geç yumurtlama oldu bilmiyorum ne olcak inşallah hayırlı haberler alırız, sende var mı