- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.781
Yani yarın catlayacak. Yarın gece yapsak yetişir mi acaba şimdi ben de bunu stres yaparımYüzde 98 yukselecek bak görbenımkıde yarın düşer belkı madem yukselmıyo düşsün
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bebişimAynen bakalım yatmadan bi test patlatıcam bakalım çatlama var mı diye olmazsa çatlama iyi sabaha 9-10 gibi yine yaparım en azından aşağı yukarı tahmin ederim , çatlamayı kaçırmk istemiyorum12 saat canlı oluyormuş yumurtakuzu sabahlar dediğin gibi yok bizde de :) sabahta ateşe bakıcam bakalım iki yönden
Ates yukseldıgınde çatlamış oluyor 24 saatte çatlayınca aza varYani yarın catlayacak. Yarın gece yapsak yetişir mi acaba şimdi ben de bunu stres yaparım
Vallahi bu sefer bakıcam çatladıysa sabah mabah işe gitmeden yakalamak istiyorumHadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bebişimyumurta en fazla 24 saat yaşıyor umarım yakalarız kıyısından köşesinden
Bende bende bendeYani yarın catlayacak. Yarın gece yapsak yetişir mi acaba şimdi ben de bunu stres yaparım
Canım galiba yumurta çatladıktan 10-14 gün sonra adet gelmesi bekleniyorBende de vardı prolaktin yüksekliği canım bitkisel ilaçlarla düşürdük çok şükür 55di hemde 2 senedir nasip olmadı bizede bebişÇatlama üzerinden mi 7 gün geçmesi lazım yoksa yumurtlama gördüğümüz ilk günden mi canım
Hımmm tamam canımCanım galiba yumurta çatladıktan 10-14 gün sonra adet gelmesi bekleniyor
Çatlamadan sonra 10. Gün varsa çıkıyor canım geneldeMesela benim gebelik testini ne zaman yapmam lazım canım
Doktor kontrolüne giderken eşinizi ve kayınvalidenize de goturun, onların yanında doktora birden sorun, eşim erkek çocuk istiyor, bunun için ne yapabilirim diye, o da anlatır cinsiyette erkek faktörü etkili olduğuna.Çok doğru bende yoruldum dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden allah kimsenin kucağını boş koymasın ben eşim ve ailesinden dolayı sıkıntı çekiyorum sıkıştırıyorlar canım erkek çocukta erkek çocuk allah biliy ya en doğrusunu nasipten öte yol yok iki kızım var bana kalsa yeter de işte bu insanlara gelde bunu anlat inanın kürtaj olduktan sonra depresyona girdim olmasın diye yasmin kullandım gizliden eltim 3. Oğluna hamile diye kıyasladılar kiminin oğlandan gider kimininki kızdan dedi kayınvalidem beni bu insanlar yordu eşimde anneci annesi ne derse o eşime diyki karısını değiştirenlerin oğlu oluyomuş yani benim oğlum olmazsa kuma getirticek o derece allaha sığınıyorum her namazda ağlayarak yalvarıyorum bu insanların dilinden kurtulmak için kusura bakmayın sizide derdimle boğmak istemiyorum rabbim tüm isteyenlere banada nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın❤
Tamam inşallah canımÇatlamadan sonra 10. Gün varsa çıkıyor canım genelde
2 güne bir ilişki yaşayın, kısmet olur inşallah.Merhaba mümkünse size danışmak istiyorum ben yeni ilişkiye girdim eşimle (vajinusmusu yeni yendin) Allah nasip ederse hemen çocuk düşünüyoruz bana onerileriniz neler olur acaba yeni başladım araştırmalara
Yumurtlama zamanı akıntın oluyor mu? Şeffaf bir akıntıfnd_50 acab benım ates yarın ne çıkar tahmınnnn
Yaaaavvvvv hayırlısı be gülümmm diyelim o zamanAtes yukseldıgınde çatlamış oluyor 24 saatte çatlayınca aza var
Dikşın dikşın dikşınVallahi bu sefer bakıcam çatladıysa sabah mabah işe gitmeden yakalamak istiyorumbam bam bam
Canım tebrik ederimKizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167248
İnslllah canim umutlanmak istemiyorum tam net ogreninceye kadarCanım tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Su gıbı var bır ıkı gundur ama çok degıl yanı bence özellikle dıkkat etmeye çalışıyorum bılmıyorum takıp etmedim hıc cunkuYumurtlama zamanı akıntın oluyor mu? Şeffaf bir akıntı