- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 33
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.221
O zaman beni kazikladilarBende 40 tl ye aldım eczaneden canım
nettede 40 tl zaten normal kuzu40 TL ucuzmuş walla çakma olmasın bana şu pembe olanı geçen ay 105 den sattı eczacının biri
Herkes kendi yumurtlama döngüsüne göre hesaplar canım bir gün önce bir sonra da gelebilir o çok sıkıntı degil
Eczanede de o fiyattan olunca şaşırdım bizim PTT AVM artimed olayıni daha sindiremedim denettede 40 tl zaten normal kuzu
Eczaneler erken gebelikleri hep cok pahali satıyor canim40 TL ucuzmuş walla çakma olmasın bana şu pembe olanı geçen ay 105 den sattı eczacının biri
bende sınır oluyorum ya fırsatcılar.ıkı aydır ocagıma ıncır agacı dıktıler yok ovu yok erken gebelık testlerı yok kaset testlerEczaneler erken gebelikleri hep cok pahali satıyor canim
Wallahi var hayırlı olsun kuzum@sevaydChilddevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
imagination forever @Deepblues @fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri @Cey1an @Mervenur277 @merve_eymen @savascii @Safransari A aysesngul
Benimde adet döngüm 24 26 gün canım adet bittikten 3 4 gün sonra yumurtlama oluyor yumurtlama gününden takiben 13 14 gün sonra oluyorum geneldeSirius2023 valla canım benımkı 11-12 gun sonra gelıyor yıllardır.adet dongum ortalama 24-25 gun.adet uzunluguna gore artıp kısalıyor olabılır
hadı yap erken gebelık testı olanıııı :)Bu arada eczaneden bir Producter erken gebelik 40 tl yealdım. Bir tane de normal sensetive galiba aldım 10 TL.
Şöyle anlatıyor yumurtlama gününe 14 ekle beklenen adet günüdürAdet olduğun günden 14 cikartman gerekiyor canım yani 30 gün için 16. Gün oluyor. Ama burada okudum bazılarınin 14 değil 16-18 gün öncesi falan da oluyormuş
senınkı daha guzelı kuzucum rahmın hazırlanması acısından benımkı bıraz kısa geldı ogrendıkce bu ıslerı bı kadın dogumcuya soracagım,bu ayda adet olursam bı kontrole gıtmeyı dusunuyorum.benım adet oldugum gunden baslayı sayınca 13. yada 14. gun yumurtlama oluyorBenimde adet döngüm 24 26 gün canım adet bittikten 3 4 gün sonra yumurtlama oluyor yumurtlama gününden takiben 13 14 gün sonra oluyorum genelde
Benimde oyle o t1 t2 nedir yaEczanede de o fiyattan olunca şaşırdım bizim PTT AVM artimed olayıni daha sindiremedim deiçlerinden bir tanesi T1 T2 göstergeli ve artimed ambalajlı çıktı
Ay kesin var bence ki zaten sabah pembelik vardin@sevaydChilddevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
imagination forever @Deepblues @fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri @Cey1an @Mervenur277 @merve_eymen @savascii @Safransari A aysesngul
Sen nekadara aldın kii bide aynısı mıydıO zaman beni kazikladilar
Döngüne göre geç yumurtluyorsun canım ama sorun teşkil etmiyorsa sıkıntı olmaz bencesenınkı daha guzelı kuzucum rahmın hazırlanması acısından benımkı bıraz kısa geldı ogrendıkce bu ıslerı bı kadın dogumcuya soracagım,bu ayda adet olursam bı kontrole gıtmeyı dusunuyorum.benım adet oldugum gunden baslayı sayınca 13. yada 14. gun yumurtlama oluyor
Bence 1 gün daha bekle canım üzmesin sonraBenimde test yapasim geldi yaa. Kafam karıştı kizlar şimdi benim döngü 29-30 gün 10 Aralık'ta yumurtladim. Çünkü o ovülasyon ile takip ettim. Bat 27 Aralık diye bekliyordum şimdi oldu mu 24-25 Aralık
İki tane gösterge çizgisi olan kaset test t lerden biri daha düşük HCG değerini bile görüyormuşBenimde oyle o t1 t2 nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?