Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Herkes kendi yumurtlama döngüsüne göre hesaplar canım bir gün önce bir sonra da gelebilir o çok sıkıntı degil
Sirius2023 valla canım benımkı 11-12 gun sonra gelıyor yıllardır.adet dongum ortalama 24-25 gun.adet uzunluguna gore artıp kısalıyor olabılır

Sirius2023 valla canım benımkı 11-12 gun sonra gelıyor yıllardır.adet dongum ortalama 24-25 gun.adet uzunluguna gore artıp kısalıyor olabılır
Benimde adet döngüm 24 26 gün canım adet bittikten 3 4 gün sonra yumurtlama oluyor yumurtlama gününden takiben 13 14 gün sonra oluyorum genelde

Benimde adet döngüm 24 26 gün canım adet bittikten 3 4 gün sonra yumurtlama oluyor yumurtlama gününden takiben 13 14 gün sonra oluyorum genelde
senınkı daha guzelı kuzucum rahmın hazırlanması acısından benımkı bıraz kısa geldı ogrendıkce bu ıslerı bı kadın dogumcuya soracagım,bu ayda adet olursam bı kontrole gıtmeyı dusunuyorum.benım adet oldugum gunden baslayı sayınca 13. yada 14. gun yumurtlama oluyor

Benimde test yapasim geldi yaa. Kafam karıştı kizlar şimdi benim döngü 29-30 gün 10 Aralık'ta yumurtladim. Çünkü o ovülasyon ile takip ettim. Bat 27 Aralık diye bekliyordum şimdi oldu mu 24-25 Aralık

Döngüne göre geç yumurtluyorsun canım ama sorun teşkil etmiyorsa sıkıntı olmaz bence

Benimde test yapasim geldi yaa. Kafam karıştı kizlar şimdi benim döngü 29-30 gün 10 Aralık'ta yumurtladim. Çünkü o ovülasyon ile takip ettim. Bat 27 Aralık diye bekliyordum şimdi oldu mu 24-25 Aralık
Bence 1 gün daha bekle canım üzmesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…