Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla sorma kuzum ya sen genede icini ferah tut sıkma her şey kafada bitiyor gerçekten takmamak lazım ya
Öyle kuzu, kafada bitiyor gerçektende ah bu kafayı ben ne yapayım bilmiyorum
Sen boşver şimdi bunları, artık günlerini güzelce değerlendir emi
Avakado falan al bak yumurtlama sonrası hep yiolardı kızlar burda, dikkat et falan
İnsallah senden alırıs güzel haberler bu ay❤️

Öyle kuzu, kafada bitiyor gerçektende ah bu kafayı ben ne yapayım bilmiyorum
Sen boşver şimdi bunları, artık günlerini güzelce değerlendir emi
Avakado falan al bak yumurtlama sonrası hep yiolardı kızlar burda, dikkat et falan
İnsallah senden alırıs güzel haberler bu ay❤️
Evde 10 tane avokado var canım bizim yazlıktaki avokado ağacından geldi taze taze yenmeyi bekliyorlar🤭 ah birde bende mide ağrısı yapmasa şu meret daha iyi olacak ama🤭
İnşallah kuzum bu ay elimden geldiği kadar fazla değerlendiricem yarından itibaren. Yapacak bir şey yok🤷🏼‍♀️ Önceden bi olumsuz sonucum var ya o yüzden ilki gibi cok umutluda değilim ama olsun☺️

Valla kuzu eşim bikez aşılama deneyelim diyor, benim çok ümidim yok aşılamadan ama
Kırmak istemiyorum onuda, ne desem bu zamana kadar hep uyum sağladı ne istersem ilaç ot bilmem ne içti yazık🤭
O yüzden bi kere aşılama deneyelim diye karar verdik
İnsallah seninde gelmes reglin, ne zaman günün
6 aralık canım daha bir hafta var . aynı benim eşimde bi aşılama deneyelim sonra tüpe geçeriz dedi. hakkımızda hayırlısı olsun.

Peki belirtilerin ne bende hafiften bel agrisi kasik batmasi birde beyaz akintim var nabzimda cok hizli aplasi 😂
Canım bende kasık batöası vardı iki üc gündür. Dün aksam oglumu kaldırırken kasıklarım agrıdı. Hiç bu kadar erken olmazdı. Kasıgımda dolgunluk gibi his var yumru oturmus gibi. Yanlardan gögüsüm agrıyo ama gögüs ucu kasıntı agrı yok.bi de sıvı tüketmiyorum ama sık idrara cıkıyorum.

Umarım bebiştir kan verdin mi 🤲🏻🙏🏻Ya ben aşılama oldum bugün 14. Gün yarında kan vercem ama test yapmak istiyorum alsam doğru sonuç çıkar mı benim bat da 3 Aralık ama ilk idrar olmicak gene de doğru çıkar mı ya kalbim güm güm artık 😅
Yok testi yarın vercem saglık ocagı 9:30 da sonmus. Ben testi 11 gibi yaptım :KK43: yarın ilk iş oraya gitmek olcak

Kızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?

Eklentiler

• IMG_20211130_122459.jpg
    IMG_20211130_122459.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 94
Evde 10 tane avokado var canım bizim yazlıktaki avokado ağacından geldi taze taze yenmeyi bekliyorlar🤭 ah birde bende mide ağrısı yapmasa şu meret daha iyi olacak ama🤭
İnşallah kuzum bu ay elimden geldiği kadar fazla değerlendiricem yarından itibaren. Yapacak bir şey yok🤷🏼‍♀️ Önceden bi olumsuz sonucum var ya o yüzden ilki gibi cok umutluda değilim ama olsun☺️
Bende hiç sevmiyorum valla kuzu Allah biliyor ya
İki üç tane almıstım bu ay bari yarısını yiim günde diye
Onu bile yemedim, dolapta duruyor
Sen içini ferah tut, valla olsun artık senin olsun bari ona sevinelim ❤️
Kafa relax yumurta boyutu gayet güzel
Gerisi fiti fiti kocanla =)))🤭

Bende hiç sevmiyorum valla kuzu Allah biliyor ya
İki üç tane almıstım bu ay bari yarısını yiim günde diye
Onu bile yemedim, dolapta duruyor
Sen içini ferah tut, valla olsun artık senin olsun bari ona sevinelim ❤️
Kafa relax yumurta boyutu gayet güzel
Gerisi fiti fiti kocanla =)))🤭
Canım benım teşekkür ederim inşallah🙏🏻 Yarın maçlar başlıyor bizim artık:KK70:Allh ne verdiyse denicez:KK70:
İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür🙏🏻

Kızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?
Hayırlı olsun canım teste göre hamile görünüyorsun. Adete daha 5 gün olmasına ragmen baya belli erken yumurtlamış olabilirsin. Kan ver bence hemen tebrik ederim darısı bizlere

Hayırlı olsun canım teste göre hamile görünüyorsun. Adete daha 5 gün olmasına ragmen baya belli erken yumurtlamış olabilirsin. Kan ver bence hemen tebrik ederim darısı bizlere
20sinde pik gördüm canım 10 gün oldu aslında çıkmaz idrarda diyodum hiç ümidim yoktu şok oldum. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir darısı hepinizin başına hepinize duacıyım 🙏🕊️

X