- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Hamilesin canım koş kan ver:))Eki Görüntüle 2961665 Kızlar bu normal kaset test gölge gibi bişey çıktı erken test değil daha 4-5 gün var zaten adete ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 2961665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin canım koş kan ver:))Eki Görüntüle 2961665 Kızlar bu normal kaset test gölge gibi bişey çıktı erken test değil daha 4-5 gün var zaten adete ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 2961665
Öyle kuzu, kafada bitiyor gerçektende ah bu kafayı ben ne yapayım bilmiyorumValla sorma kuzum ya sen genede icini ferah tut sıkma her şey kafada bitiyor gerçekten takmamak lazım ya
Evde 10 tane avokado var canım bizim yazlıktaki avokado ağacından geldi taze taze yenmeyi bekliyorlar ah birde bende mide ağrısı yapmasa şu meret daha iyi olacak amaÖyle kuzu, kafada bitiyor gerçektende ah bu kafayı ben ne yapayım bilmiyorum
Sen boşver şimdi bunları, artık günlerini güzelce değerlendir emi
Avakado falan al bak yumurtlama sonrası hep yiolardı kızlar burda, dikkat et falan
İnsallah senden alırıs güzel haberler bu ay
6 aralık canım daha bir hafta var . aynı benim eşimde bi aşılama deneyelim sonra tüpe geçeriz dedi. hakkımızda hayırlısı olsun.Valla kuzu eşim bikez aşılama deneyelim diyor, benim çok ümidim yok aşılamadan ama
Kırmak istemiyorum onuda, ne desem bu zamana kadar hep uyum sağladı ne istersem ilaç ot bilmem ne içti yazık
O yüzden bi kere aşılama deneyelim diye karar verdik
İnsallah seninde gelmes reglin, ne zaman günün
Canım bende kasık batöası vardı iki üc gündür. Dün aksam oglumu kaldırırken kasıklarım agrıdı. Hiç bu kadar erken olmazdı. Kasıgımda dolgunluk gibi his var yumru oturmus gibi. Yanlardan gögüsüm agrıyo ama gögüs ucu kasıntı agrı yok.bi de sıvı tüketmiyorum ama sık idrara cıkıyorum.Peki belirtilerin ne bende hafiften bel agrisi kasik batmasi birde beyaz akintim var nabzimda cok hizli aplasi
Yok testi yarın vercem saglık ocagı 9:30 da sonmus. Ben testi 11 gibi yaptım yarın ilk iş oraya gitmek olcakUmarım bebiştir kan verdin mi Ya ben aşılama oldum bugün 14. Gün yarında kan vercem ama test yapmak istiyorum alsam doğru sonuç çıkar mı benim bat da 3 Aralık ama ilk idrar olmicak gene de doğru çıkar mı ya kalbim güm güm artık
İnşallah kuzum sen hamile kalabildin miÇok güzel büyümüş benim 20 mm de çatladı inşallah senin de çatlar umarım döllenir
Aynen sağlık ocakları erken alıyo gebelik testini ben de yarın 8 de gidip vercem umarım ikimizde olumlu sonuçlar alırızYok testi yarın vercem saglık ocagı 9:30 da sonmus. Ben testi 11 gibi yaptım yarın ilk iş oraya gitmek olcak
VAR CANIM HAYIRLI OLSUUUNKızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?
Bende hiç sevmiyorum valla kuzu Allah biliyor yaEvde 10 tane avokado var canım bizim yazlıktaki avokado ağacından geldi taze taze yenmeyi bekliyorlar ah birde bende mide ağrısı yapmasa şu meret daha iyi olacak ama
İnşallah kuzum bu ay elimden geldiği kadar fazla değerlendiricem yarından itibaren. Yapacak bir şey yok Önceden bi olumsuz sonucum var ya o yüzden ilki gibi cok umutluda değilim ama olsun
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?
Onada gitmek istemiyorum6 aralık canım daha bir hafta var . aynı benim eşimde bi aşılama deneyelim sonra tüpe geçeriz dedi. hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende hiç gitmek istemiyorum hiç hazır değilim ama gitmek zorundayız ne yapalım Buda bizim sınavımız.Onada gitmek istemiyorum
Hiç bişey istemiyo gibiyim suan
Canım benım teşekkür ederim inşallah Yarın maçlar başlıyor bizim artıkAllh ne verdiyse denicezBende hiç sevmiyorum valla kuzu Allah biliyor ya
İki üç tane almıstım bu ay bari yarısını yiim günde diye
Onu bile yemedim, dolapta duruyor
Sen içini ferah tut, valla olsun artık senin olsun bari ona sevinelim
Kafa relax yumurta boyutu gayet güzel
Gerisi fiti fiti kocanla =)))
Hayırlı olsun canım teste göre hamile görünüyorsun. Adete daha 5 gün olmasına ragmen baya belli erken yumurtlamış olabilirsin. Kan ver bence hemen tebrik ederim darısı bizlereKızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?
Canım daha 2 aylık cinsiyet öğrenmek için erken değil mi ? Test alıp bakabilirsin iyi haberler alırsın inşallahCinsiyet öğrendin mi umarım şuan git geleyim aşılama oldum bugün 14. Gün bat 3 Aralık gidip erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyorum
20sinde pik gördüm canım 10 gün oldu aslında çıkmaz idrarda diyodum hiç ümidim yoktu şok oldum. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir darısı hepinizin başına hepinize duacıyımHayırlı olsun canım teste göre hamile görünüyorsun. Adete daha 5 gün olmasına ragmen baya belli erken yumurtlamış olabilirsin. Kan ver bence hemen tebrik ederim darısı bizlere
Benimkinden daha net işde kesin var tabiki Sağlıkla gelsinKızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinBenimkinden daha net işde kesin var tabiki Sağlıkla gelsin