- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Ay pardon onu düşünemedim bi an 3 aylık die düşündümCanım daha 2 aylık cinsiyet öğrenmek için erken değil mi ? Test alıp bakabilirsin iyi haberler alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay pardon onu düşünemedim bi an 3 aylık die düşündümCanım daha 2 aylık cinsiyet öğrenmek için erken değil mi ? Test alıp bakabilirsin iyi haberler alırsın inşallah
Amin canım. 10 gün sonra bu kadar koyulduk olması beni şaşırttı ikiz falan mı acaba20sinde pik gördüm canım 10 gün oldu aslında çıkmaz idrarda diyodum hiç ümidim yoktu şok oldum. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir darısı hepinizin başına hepinize duacıyım
Ayy ikiz olunca öyle mi oluyormuş bilmiyodum ben de çok şaşırdım hala inanamıyorum en kısa zamanda kan testi vereceğim inşallah sağlıklı gebeliktirAmin canım. 10 gün sonra bu kadar koyulduk olması beni şaşırttı ikiz falan mı acaba
İlk defa eşimde bugün yeter artık dediBende hiç gitmek istemiyorum hiç hazır değilim ama gitmek zorundayız ne yapalım Buda bizim sınavımız.
Umarım canım. Umarım hayırlı haberler alırız.Aynen sağlık ocakları erken alıyo gebelik testini ben de yarın 8 de gidip vercem umarım ikimizde olumlu sonuçlar alırız
Benimde kasımda olmadı Aralık da olur inşallah 24 Aralık bat tarihi bugün adetimin son günü Aralık ayı Uğur getirir inşallahTemam alayım listeye Kasımda hamiş olman dileğiyle
Bende hic bisey istemiyorum gercekten daglara cikiyim sadece kurtlar yesin istiyorum o kadar vasat durumdayimOnada gitmek istemiyorum
Hiç bişey istemiyo gibiyim suan
Bıktım kuzu ya yoruldum artık iyice 2 senedirBende hic bisey istemiyorum gercekten daglara cikiyim sadece kurtlar yesin istiyorum o kadar vasat durumdayim
Ay sorma bu iğneyi olunca 14 gün testte yapamıyor insan yanıltabilir diye. Resmen elimiz kolumuz bağlı beklicez artık birbirimize destek oluruzValla canım bende pazar günü oldum iğneyi bakalım bu 15 gün nasıl geçecek
Ne olacak bu halimiz bilmiyoruz. Önü açık bir durum olduğu için insan ne kadar süre böyle devam edecek diye düşünmeden edemiyorİlk defa eşimde bugün yeter artık dedi
İlk defa olmuyorsa olmuyor bunu kabul edelim çok yoruldum dedi
İzlemedim izleyemem de ama İstanbul’da bize uzak bi avm ye gitmek zorunda kalmıştık genç bi anne yaklaşık 3-5 aylık bebeğini benek arabasında ağlıyo diye tokatlamıştı sinirden deliye döndüm aramız cam bölmeyle ayrıydı ve kimse tepki bile vermedi çok üzüldüm. Kim bilir o kadın neler yaşıyor ama o bebek şimdi yaşıyor mu hep aklıma geliyorAh kızlar pozitif gorenlere hayırlı olsun sağlıkla alsınlar kulaklarına inşallah su gaziantep teki babanın 3 aylık bebeğini dövüşünü gördünuz mu icim parçalandı sabahtır ağlıyorum biz boyle uğraşırken kimler ana baba oluyor da nasıl vicdansızlık yapıyorlar masum bebeklere Allah'im kimlere veriyor da değerini bilmiyorlar el kadar çocukların. biz kari koca oturup ağlıyoruz her adet görüşümde dokmedigimiz paralar gitmediğimiz doktor kalmıyor bi yavrumuz olsa diye iç cekiyoruz her gün gerçekten dayanacak gücüm kalmadı artık
İlk vuruşundan sonra çığlık atarak videoyu kapattım yürek dayanmaz onu izlemeye… Allahından bulsun ne kadar beddua varsa hepsini saydım o baba müsveddesine. 3 aylık ya ne istedin o kücücük melekten insan onu sevmeye öpmeye kıyamazken nasıl o kadar şiddetli vurabildin suratına cok üzgünüm çokAh kızlar pozitif gorenlere hayırlı olsun sağlıkla alsınlar kulaklarına inşallah su gaziantep teki babanın 3 aylık bebeğini dövüşünü gördünuz mu icim parçalandı sabahtır ağlıyorum biz boyle uğraşırken kimler ana baba oluyor da nasıl vicdansızlık yapıyorlar masum bebeklere Allah'im kimlere veriyor da değerini bilmiyorlar el kadar çocukların. biz kari koca oturup ağlıyoruz her adet görüşümde dokmedigimiz paralar gitmediğimiz doktor kalmıyor bi yavrumuz olsa diye iç cekiyoruz her gün gerçekten dayanacak gücüm kalmadı artık
Bi dene bakalım fotoğrafta çıkıp çıkmadığına belki büyütüp görebilirsin emin ol azsan buraya yükle birlikte bakarızYa kızlar bi şey sorucam şimdi ben gözlük takıyorum ve gözüm ilerledi doktora da gidemedim test yaptım erken gebelik testi ışık tutup baktım eğer benim hayalim değilse bi ikinci çizgi var defalarca baktım yanılıyormuşum diye görüyorum ama görmekte çok zorlanıyorum o yüzden fotoğrafta çıkmaz sizce doğru mudur ya
Yok fotoğraf çektim gözükmüyor atacaktım yoksa bakalım belki hayal görüyorumdur yarın kan vercem o zaman netleşirBi dene bakalım fotoğrafta çıkıp çıkmadığına belki büyütüp görebilirsin emin ol azsan buraya yükle birlikte bakarız
Benimde 6 Aralık ama hiç test yapmak istemiyorum okadar negatif gordumki inşallah canım seninki dahada koyulaşır ve sağlıkla ilerlerKızlaaarrrrrr silik çıktııı bat 6 aralık ayyyy
Güzelim yap bi erken gebelik testi belirtin varsa. Ben de yarın kan testi vercem cıkar herhalde ordaBenimde 6 Aralık ama hiç test yapmak istemiyorum okadar negatif gordumki inşallah canım seninki dahada koyulaşır ve sağlıkla ilerler
Benim de yüreğim dayanmadı hastanedeymis agir kafa travmasindan anneye de ne demeli ya gerçekten kameraya çekene kadar insan nasıl göz yumar ufacık çocuk vursan zaten susar mi beyinsiz şuursuzlar ürüyor ya böyleleri gerçekten günah ya Allahindan bulsunİlk vuruşundan sonra çığlık atarak videoyu kapattım yürek dayanmaz onu izlemeye… Allahından bulsun ne kadar beddua varsa hepsini saydım o baba müsveddesine. 3 aylık ya ne istedin o kücücük melekten insan onu sevmeye öpmeye kıyamazken nasıl o kadar şiddetli vurabildin suratına cok üzgünüm çok