Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20sinde pik gördüm canım 10 gün oldu aslında çıkmaz idrarda diyodum hiç ümidim yoktu şok oldum. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir darısı hepinizin başına hepinize duacıyım 🙏🕊️
Amin canım. 10 gün sonra bu kadar koyulduk olması beni şaşırttı ikiz falan mı acaba 🙂

Ah kızlar pozitif gorenlere hayırlı olsun sağlıkla alsınlar kulaklarına inşallah 🙏 su gaziantep teki babanın 3 aylık bebeğini dövüşünü gördünuz mu icim parçalandı sabahtır ağlıyorum biz boyle uğraşırken kimler ana baba oluyor da nasıl vicdansızlık yapıyorlar masum bebeklere Allah'im kimlere veriyor da değerini bilmiyorlar el kadar çocukların. biz kari koca oturup ağlıyoruz her adet görüşümde dokmedigimiz paralar gitmediğimiz doktor kalmıyor bi yavrumuz olsa diye iç cekiyoruz her gün gerçekten dayanacak gücüm kalmadı artık

Bende hic bisey istemiyorum gercekten daglara cikiyim sadece kurtlar yesin istiyorum o kadar vasat durumdayim 🙄
Bıktım kuzu ya yoruldum artık iyice 2 senedir
Deseler olmaz sizin çocuğunuz ümidim olmaz her ay üzülmem bari
Sebepsiz sebepsiz
Nereye gitsek kime gitsek sebepsiz
Yemin ederim bunaldım

Ah kızlar pozitif gorenlere hayırlı olsun sağlıkla alsınlar kulaklarına inşallah 🙏 su gaziantep teki babanın 3 aylık bebeğini dövüşünü gördünuz mu icim parçalandı sabahtır ağlıyorum biz boyle uğraşırken kimler ana baba oluyor da nasıl vicdansızlık yapıyorlar masum bebeklere Allah'im kimlere veriyor da değerini bilmiyorlar el kadar çocukların. biz kari koca oturup ağlıyoruz her adet görüşümde dokmedigimiz paralar gitmediğimiz doktor kalmıyor bi yavrumuz olsa diye iç cekiyoruz her gün gerçekten dayanacak gücüm kalmadı artık
İzlemedim izleyemem de ama İstanbul’da bize uzak bi avm ye gitmek zorunda kalmıştık genç bi anne yaklaşık 3-5 aylık bebeğini benek arabasında ağlıyo diye tokatlamıştı sinirden deliye döndüm aramız cam bölmeyle ayrıydı ve kimse tepki bile vermedi çok üzüldüm. Kim bilir o kadın neler yaşıyor ama o bebek şimdi yaşıyor mu hep aklıma geliyor

Ya kızlar bi şey sorucam şimdi ben gözlük takıyorum ve gözüm ilerledi doktora da gidemedim test yaptım erken gebelik testi ışık tutup baktım eğer benim hayalim değilse bi ikinci çizgi var defalarca baktım yanılıyormuşum diye görüyorum ama görmekte çok zorlanıyorum o yüzden fotoğrafta çıkmaz sizce doğru mudur ya

İlk vuruşundan sonra çığlık atarak videoyu kapattım yürek dayanmaz onu izlemeye… Allahından bulsun ne kadar beddua varsa hepsini saydım o baba müsveddesine. 3 aylık ya ne istedin o kücücük melekten insan onu sevmeye öpmeye kıyamazken nasıl o kadar şiddetli vurabildin suratına😓 cok üzgünüm çok:KK43:

Ya kızlar bi şey sorucam şimdi ben gözlük takıyorum ve gözüm ilerledi doktora da gidemedim test yaptım erken gebelik testi ışık tutup baktım eğer benim hayalim değilse bi ikinci çizgi var defalarca baktım yanılıyormuşum diye görüyorum ama görmekte çok zorlanıyorum o yüzden fotoğrafta çıkmaz sizce doğru mudur ya
Bi dene bakalım fotoğrafta çıkıp çıkmadığına belki büyütüp görebilirsin emin ol azsan buraya yükle birlikte bakarız

Kızlar geçen çarşamba sol yumurtam 14mm demişti doktorum o günden itibaren günaşırı ilişki devam ediyor. Dün de değerlendirildi. Bugün afedersiniz yumurtlama akıntısı geldi. Bir de sağ kasıkta ağrı var acaba ordan da mı yumurtladım? Çarşamba günü tekrar doktora gideceğim. Bu ay ovulasyon yapmak istemedim beni çok strese sokuyor çünkü

İlk vuruşundan sonra çığlık atarak videoyu kapattım yürek dayanmaz onu izlemeye… Allahından bulsun ne kadar beddua varsa hepsini saydım o baba müsveddesine. 3 aylık ya ne istedin o kücücük melekten insan onu sevmeye öpmeye kıyamazken nasıl o kadar şiddetli vurabildin suratına😓 cok üzgünüm çok:KK43:
Benim de yüreğim dayanmadı hastanedeymis agir kafa travmasindan anneye de ne demeli ya gerçekten kameraya çekene kadar insan nasıl göz yumar ufacık çocuk vursan zaten susar mi beyinsiz şuursuzlar ürüyor ya böyleleri gerçekten günah ya Allahindan bulsun

X