Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yüreğim dayanmadı hastanedeymis agir kafa travmasindan anneye de ne demeli ya gerçekten kameraya çekene kadar insan nasıl göz yumar ufacık çocuk vursan zaten susar mi beyinsiz şuursuzlar ürüyor ya böyleleri gerçekten günah ya Allahindan bulsun
Valla ya yüreği nasıl dayandı o vururken kim bilir nasıl çaresizdi diyerek kendimi avutmak istiyorum artık:KK43: öldürürler o adamı insallah

Güzelim yap bi erken gebelik testi belirtin varsa. Ben de yarın kan testi vercem cıkar herhalde orda
Canim ben her ay her belirtiyi yaşadım oyuzden artık belirtilere inanmıyorum tek inancım test olucak benim aşılama olduğu için çatlama iğnesinin etkisi olabilir diye düşünüyorum oyuzden test yapmıyorum ayrıca ilaç da kullanıyorum şuan onunda etkileri vardır 14. Cu günü beklicem

KIzlar adetim bugün bitiyor. Bu ay artık hepimizin olsun inşallah :) Şimdi ben adetten sonra değerlendirmeye hemen başlıyim mi bana akıl verin ovulasyon testi demeyin nolur inanın artık hiç bir testi görmek istemiyorum eşimde zaten psikolojim bozulduğu için çok karşı :KK43: yumurtalamamda sıkıntı yok gebe kalabiliyorum ama bebeklerimin kalbi duruyor karnımda bakalım pıhtılaşma için ilaç tedavisine başladık :KK43: Yardımınıza ihtiyacım var
Genetik test yaptırdinmi pıhtılaşma da bu önemliymiş burda okumuştum pıhtılaşma için tedavi uygulamislar ama doz ayarını düşük veriyorlarmis standart prosedüre göre yine kayıp yaşamış 2 defa üst üste sonra genetik test yaptırmış verilen doz çok düşük olduğunu anlamışlar test sonucuna göre 6 doz alması gerekiyormus ona uygulanan 2 doz Muş

Acaba benimle aynı durumda olan var mıdır 25 Kasım da Dr a gittim 15 mm yumurtam vardı. Bir hafta sonra gün aşırı 10 gün boyunca birlikte olun dedi. Bu ay hiçbir şey kullanmadım. 13 Kasım'da regl olmuşum. Normalde klomen kullandığımda 13. Günde 19 mm filan oluyordu yumurta ama ilaçsız 15 olması sıkıntı mı sizce?
Benim de adetimin 3 günü 15mm 12mm 8 6 ve 4 mm olan 5 yumurtam vardı bu buyuzden ilaç kullanmadım takipi yapıldı sadece çatlatma iğnesi kullandım bu süreçte de gün aşırı birliktelik oldu aşılama yapılmadan 3 gün önce cinsel perhiz verildi adetimin 17 günü aşılama yapildi yani bu normal ilaçsız yumurtlayacaksiniz

Benim aşılamanın 14. Günü Yalancı mı çıkarıyor o zaman benimki de yalancı çizgi neyse nasip değilmiş kan da vereyim yarın emin olup 2. Aşılamaya yönelirim
Ben o yalancı çizgiye hiç denk gelmedim nasıl gebelik yoksa yalancısın bile görmedim 14 gün se bence doğrudur o ama yinede en güzeli kan testi umarım kuzcugun seninledir canım rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu arada 21mm yumurtama rağmen gene ovulasyon testi dün akşam silik cıkarmıştı. Bu saatten sonra o testlere gereksiz para harcamayı düsünmüyorum ben kızlar. Kocaman yumurtayı görmüyo ikidir
Ekim ve Kasım'da ben de aynısını yaşadım kuzum. Yumurtalarım 20-21-22 olmasına rağmen silikti, güvenmiyorum artık. Belki de bu kadar zamandır bu yüzden gebelik oluşmadı

Ekim ve Kasım'da ben de aynısını yaşadım kuzum. Yumurtalarım 20-21-22 olmasına rağmen silikti, güvenmiyorum artık. Belki de bu kadar zamandır bu yüzden gebelik oluşmadı
Bende güvenmiyorum bu saatten sonra bir sürüde para. Ona harcayacağım parayı baska şeye harcarım. Kocaman yumurtayı göremedikten sonra niye 80 tl para veriyim ki yani… Allahtan doktora gittikte o gördü bende gözlerimle gördüm kocaman olmuş.

Bende güvenmiyorum bu saatten sonra bir sürüde para. Ona harcayacağım parayı baska şeye harcarım. Kocaman yumurtayı göremedikten sonra niye 80 tl para veriyim ki yani… Allahtan doktora gittikte o gördü bende gözlerimle gördüm kocaman olmuş.
Bir gebenin günlüğünden aldığım surelab marka testlerde bu sorunla karşılaştım, fiyatı da 90 TL ...
Aylarca kullandım, resmen bu süreç maddi manevi sömürdü bizi. Şimdi de mfk yöntemi çıkmış, hocanın dediklerini alsak zaten 500-600 e yakın para gidiyor.
Ne yapsam hiç bilmiyorum, şuan bi dönüm noktası gibi geliyor 12.aydayım

Bir gebenin günlüğünden aldığım surelab marka testlerde bu sorunla karşılaştım, fiyatı da 90 TL ...
Aylarca kullandım, resmen bu süreç maddi manevi sömürdü bizi. Şimdi de mfk yöntemi çıkmış, hocanın dediklerini alsak zaten 500-600 e yakın para gidiyor.
Ne yapsam hiç bilmiyorum, şuan bi dönüm noktası gibi geliyor 12.aydayım
Ben kendi doktoruma sordum bu karısımlar etki saglar mı diye zarar vermez ama spermi de geliştirmez. Sen kendi beslenmene dikkat et yeterli. En fazla enerji verir bagısıklıgınızı güclendirir dedi. zaten ben bu ay igneyle tutmazsa rahim filmi çekileceğim direk kafama taktım. Ondan sonra da ona göre bi yol izlerim doktor takibiyle gene. Bilmiyorum ama bana biraz para tuzağı gibi geliyor bu tarz şeyler. Arifoğlunun karışımını aldım ama tadı iğrenc olduğu için 3 kere falan yedim sadece. Birde koskoca doçent doktorla ebru ceylanın atışması falan ne bileyim çok garibime gitti açıkçası🤷🏼‍♀️

Ben kendi doktoruma sordum bu karısımlar etki saglar mı diye zarar vermez ama spermi de geliştirmez. Sen kendi beslenmene dikkat et yeterli. En fazla enerji verir bagısıklıgınızı güclendirir dedi. zaten ben bu ay igneyle tutmazsa rahim filmi çekileceğim direk kafama taktım. Ondan sonra da ona göre bi yol izlerim doktor takibiyle gene. Bilmiyorum ama bana biraz para tuzağı gibi geliyor bu tarz şeyler. Arifoğlunun karışımını aldım ama tadı iğrenc olduğu için 3 kere falan yedim sadece. Birde koskoca doçent doktorla ebru ceylanın atışması falan ne bileyim çok garibime gitti açıkçası🤷🏼‍♀️
Evet gerçekten sen işine bak ya, sanane millet ne satıyor. Hocanın çok hakaretvari konuşmaları var, kadın küçükken kaza geçirmiş ve çenesi kırıldığını için çok fazla ameliyat olmuş. Kadına yamuk surat diyor 🤦🏻‍♀️😡 ne kadar terbiyesizce bir yaklaşım...

Herşeyi ticarete döktüler, ben de alsam mı almasam mı kararsız kaldım o karışımlardan

Evet gerçekten sen işine bak ya, sanane millet ne satıyor. Hocanın çok hakaretvari konuşmaları var, kadın küçükken kaza geçirmiş ve çenesi kırıldığını için çok fazla ameliyat olmuş. Kadına yamuk surat diyor 🤦🏻‍♀️😡 ne kadar terbiyesizce bir yaklaşım
Evet bende biraz ayıpladım açıkçası orda. Yanı hem docentsin hem perinatologsun neden uğraşıyorsun ki? Aslında kaale bile almasaydı daha çok dikkatimi çekerdi benim. Böyle uğraşınca bende bi acaba oluştu. Kendi doktoruma da danıştım takviyeyle alakalı hiç gerek yok inan ki sadece enerji verir diyince boşverdim.

X