- 4 Kasım 2016
- 115
- 253
Erken test için marka öneriniz var mı?Anladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken test için marka öneriniz var mı?Anladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin
Aslında prediktör erken testi erken yakaladığı İçin kimyasal olursa iki güne negatife dönüyor ve normal adet gibi geçtiği için hatalı olduğu düşünülüyor yaAnladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin
Daha önce bununla yaptıgımda negatif cıkıyordu . İlk kez pozitif gördüm yarın sabah kan tahlili vercem bakalım ne olcakAnladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin
O konuda benim de pek bilgim yok canim bende prodoctor aldım ama aldıktan sonra kötü yorumlar okudum ama en sagliklisi normal gebelik testi imişErken test için marka öneriniz var mı?
Ayy Hadi insallah kuzum bizlere de dua etDaha önce bununla yaptıgımda negatif cıkıyordu . İlk kez pozitif gördüm yarın sabah kan tahlili vercem bakalım ne olcak
Tavsiyem erken test yapmayın. Cok degisikler hemen yalancı ciZgi beliriyor. Kaçtır kanıyorum o çizgilere artık tövbe ettim yani elimde son bitane predictor early kaldı onuda 14 gün sonra yapcam. Kaset testlerfe cok düsük beta hcgleri gösteriyor zaten. Hem daha güvenli.Erken test için marka öneriniz var mı?
Az önce hsg randevusu için tüp bebek merkezine gittim. Asla hasta mahremiyeti yok, eşleriyle birlikte gelen erkeklerin içinde bana adet misin kaçıncı gündesin ne zaman bitiyor hikayemi herşeyi sordu en sonunda da bu ay randevu yok malesef, numara vereyim diğer ay ara dedi şaka gibi çok utandım. İlk defa devlete gittim ama yok, hiç benlik değil şuan için. Özelde doktora istediğin an ulaşıyorsun, özelini kimse duymuyor. Çok fenalık geldi, arabayı köşeye çektim. 20 dakikadır yürüyorum soğukta, hâlâ kendime gelemedim. Kendi doktoruma devam etmek en doğrusu şuan benim için, o kalabalık o ilgisizlik o mahremiyetsizlik beni boğdu resmenBide doktora kolayca istediğin zaman ulasabilmen onemli hamilelikte ozeldeki doktorlar bu konuda biraz daha iyi oluyor..Özel saglik sigortasi yapmayi denediniz mi 10 defa muaneye hakki oluyor 15 tl veriyorsun girise bidaha hicbiseye para vermiyorsun tamamlayici saglik sigortasinda dogumda içinde oluyor..Zaten sistemden ozel sigortali gorundugunde doktor harcatmamak için giris yaptirmiyor diger gitmelerinde o konuda anlayis gosteriyorlar ben bi kere giriş yaptirdim 2 aydir hiç giris yaptirmadi her hafta hastaneye kontrole gittim
Teşekkür ederimO konuda benim de pek bilgim yok canim bende prodoctor aldım ama aldıktan sonra kötü yorumlar okudum ama en sagliklisi normal gebelik testi imiş
Günaydın kuzuKızlar günaydın
Benım dünkü test patates cıktı negatif. Bugün doktora geldim 21mm yumurtam oluşmuş. Çatlatma ignesi vuracak simdi
Biz ne zaman pozitifi görücez kuzu ya… valla sabah testi yaptım parcalıcaktım sinirden . Sacma salak hayali cizgiler insanın duygularıyla oynuyor. Muayene de 21mm yumurta görünce biraz neşem yerine geldi. 20.günümdü bugün benım yumurtam geç gelişmiş. Ben biliyordum böyle olacağını ama iyi ki ısrar etmisim haftaya da bakalım diye doktoraGünaydın kuzu
Bende bu sabah test yapmaya zaman kalmadan regl oldum malesef
2 senedir heer ay olduğu gibi
Sen zamanlarını güzel değerlendir, umarım bu ay alırsın güzel haberi
Hayırlısı olsun canım benim :)Mavigrill kuzum benım bat 15 Aralık oldu iğne vuruldum bugün malum sen naptın bu arada
Sagol canım benim benım yumurta catlayamıyo sanırım yaHayırlısı olsun canım benim :)