Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide doktora kolayca istediğin zaman ulasabilmen onemli hamilelikte ozeldeki doktorlar bu konuda biraz daha iyi oluyor..Özel saglik sigortasi yapmayi denediniz mi 10 defa muaneye hakki oluyor 15 tl veriyorsun girise bidaha hicbiseye para vermiyorsun tamamlayici saglik sigortasinda dogumda içinde oluyor..Zaten sistemden ozel sigortali gorundugunde doktor harcatmamak için giris yaptirmiyor diger gitmelerinde o konuda anlayis gosteriyorlar ben bi kere giriş yaptirdim 2 aydir hiç giris yaptirmadi her hafta hastaneye kontrole gittim
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz 🙏🏻

E4F63F1D-D37D-41D1-BDB3-8B61E5ABFD3F.jpeg
Kızlar bu normal kaset test gölge gibi bişey çıktı erken test değil daha 4-5 gün var zaten adete ne diyorsunuz?
E4F63F1D-D37D-41D1-BDB3-8B61E5ABFD3F.jpeg

Tavsiyem erken test yapmayın. Cok degisikler hemen yalancı ciZgi beliriyor. Kaçtır kanıyorum o çizgilere artık tövbe ettim yani elimde son bitane predictor early kaldı onuda 14 gün sonra yapcam. Kaset testlerfe cok düsük beta hcgleri gösteriyor zaten. Hem daha güvenli.
Teşekkür ederim, kaset test dediğiniz eczanelerde nispeten daha uygun fiyatla satılanlar oluyor onlar mıdır?

Teşekkür ederim, kaset test dediğiniz eczanelerde nispeten daha uygun fiyatla satılanlar oluyor onlar mıdır?
Evet onlar laboquick iyi bi marka eğer seçebilirsen. Ama genelde hepsi en düsük betayı bile tespit ediyor. Gecen bir arkadasımızın betası 5 değerlerindeydi onu bile tespit etmisler

Teste bidaha para vermem dokerim karbonati oohh miss gecen ayda ona uydum zaten hic kopurmeyen kopurmustu testte pozitif cikmisti kimisi inanmaz ama ben inaniyorum malesef kendime eglence buldum testtende ucuz biraz daha gun gecsin yine yaparim 8 gun var daha 😂😂

Evet onlar laboquick iyi bi marka eğer seçebilirsen. Ama genelde hepsi en düsük betayı bile tespit ediyor. Gecen bir arkadasımızın betası 5 değerlerindeydi onu bile tespit etmisler
Aynen ben de kaboquick internetten almıştım hem ovülasyon hem gebelik testini çok ucuza geliyor hatta internette 30 taneyi falan 40 liraya mı ne aldım

Kasım itibariyle gebelik planlayanlardan geldim 8+1 haftadayım sizleri özledim kızlar inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepinize sağlıklı gebelik.. Umarım herşey gönlünüzce olur.. Hep dualarımdasınız arada gelip bakıyorum. Hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle :KK200::anne::nazar:
Cinsiyet öğrendin mi 🥰umarım şuan git geleyim aşılama oldum bugün 14. Gün bat 3 Aralık gidip erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyorum 🤔

Biz ne zaman pozitifi görücez kuzu ya… valla sabah testi yaptım parcalıcaktım sinirden . Sacma salak hayali cizgiler insanın duygularıyla oynuyor. Muayene de 21mm yumurta görünce biraz neşem yerine geldi. 20.günümdü bugün benım yumurtam geç gelişmiş. Ben biliyordum böyle olacağını ama iyi ki ısrar etmisim haftaya da bakalım diye doktora
Valla kuzu bıktım desem isyan oluyor, nasip desem artık 2 seneyi geçti bunu demekte zoruma gidiyor
Sebepsiz olması beni deli ediyor yoruldum artık
Reglin ikinci günü aşılama planlamak için doktora gidicez inan ona bile gitmek istemiyorum artık o kadar bıktım bu muhabbetlerden yemin ederim ya
Ya su konuyu kafamdan bi silip biraz artık uzaklassam onuda yapamıyorum, sıkıştım kaldım sanki içim daralıyor

Valla kuzu bıktım desem isyan oluyor, nasip desem artık 2 seneyi geçti bunu demekte zoruma gidiyor
Sebepsiz olması beni deli ediyor yoruldum artık
Reglin ikinci günü aşılama planlamak için doktora gidicez inan ona bile gitmek istemiyorum artık o kadar bıktım bu muhabbetlerden yemin ederim ya
Ya su konuyu kafamdan bi silip biraz artık uzaklassam onuda yapamıyorum, sıkıştım kaldım sanki içim daralıyor
Valla sorma kuzum ya sen genede icini ferah tut sıkma her şey kafada bitiyor gerçekten takmamak lazım ya

X