Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her doktorun görüşü farklı oluyor. Açıkçası hiç devlete gitmek istemiyorum. Özelde ki doktorumun giriş ücreti 150 TL ydi, bu doktorun 183 TL ve tıklım tıklım... Eğer aşılama ücretlerinde de pek fark yoksa özel tercihim olur en azından daha sakin
Bide doktora kolayca istediğin zaman ulasabilmen onemli hamilelikte ozeldeki doktorlar bu konuda biraz daha iyi oluyor..Özel saglik sigortasi yapmayi denediniz mi 10 defa muaneye hakki oluyor 15 tl veriyorsun girise bidaha hicbiseye para vermiyorsun tamamlayici saglik sigortasinda dogumda içinde oluyor..Zaten sistemden ozel sigortali gorundugunde doktor harcatmamak için giris yaptirmiyor diger gitmelerinde o konuda anlayis gosteriyorlar ben bi kere giriş yaptirdim 2 aydir hiç giris yaptirmadi her hafta hastaneye kontrole gittim

Kızlaaarrrrrr silik çıktııı bat 6 aralık 😂🙈🙈🙈 ayyyy

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 99
-- Blabla -- -- Blabla --
Aşılamaya gidilecek o yüzden mecbur yumurtalarin sağlikli geliştiğini görmesi lazım kuzum şubata kadar olmazsa zaten şubatta rahim filmi çekilecek sonrada aşılama yapılacak..Bu ay tutmadiysa bizim hiçbir ay tutmaz doktor hatta geçen ay bekliyordu o zamanda olmadı mecbur aşılama ya da tüp bebek yapıcaz

Dün de yapmıstım markasıno hatırlamıyorum negatif cıkmıstı bugün predoctorla yaptım cıktı canım. Cok sagolun
Anladim canim prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor demişlerdi o sebeple sordum günün ne zaman bebisin seninledir insallah çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin😇

X