Selam kızlar
Bu akşam üniversite araştırma hastanesinde bir doktora özel muayene için gittim. 1 yıldır düşündüğümüzü ama olmadığını, son 3 aydır femara kullandığımı söyledim. Doktor, femara veya klomen gibi ilaçlarla yumurtaların geliştirilip, ovitrelle ile çatlatılmasını tek başına yeterli bulmadığını, aşılama yapılmadığı sürece başarı oranının düşük olduğunu söyledi. Ha kendi büyümüş gelişmiş çatlamış, ha femarayla veya klomenle büyüyüp iğneyle çatlatılmış aşılama uygulanmadığı sürece gözümde değeri yok dedi. Spermiogramımız olduğu için direk hormon testleri ve hsg istedi benden. Sonuçlara bakalım ve aşılama yapalım dedi. Yarın sabah
tüp bebek ünitesine gidip hormon sonuçlarımı gösterip hsg için randevu alacağım. Doktor çok ilgiliydi ve bulunduğum şehirde aşılama ve tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktormuş, ben de tavsiye üzerine gittim. Şimdi hsg yi sizce burada mı çektireyim ( büyük ihtimalle anestezisiz olacak ve korkuyorum), bu doktor özelde gittiğimden ünvan olarak daha yüksek ve asıl işi aşılama- tüp bebek, aynı zamanda tüp bebek ünitesinin başkanı
Özelde gittiğim doktor ise anestezili 1500 istiyor. Sanırım daha fazla uğraşmadan aşılamaya yönelmek daha doğru fakat aşılama ücretini falan soramadım. Devlette aşılama yaptıranlar ne kadar ücret ödediler?
MaviSasa234 @charlottes DenizKoKuLuMm @Yusra30 @Esrakcshn Mavigrill ve hatırlayamadığım kızlar