• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum aşılamada gec döllenme olur mu ama boşa umutlanmakta istemiyorum ama her yerden umut arıyorum cumartesi günü normal regl günü bakalım inşallah bende sasirabilirim 🤲
Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallaahh❤😍
Amin canım inşallah ikimizde Cumartesi günü güzel sonuçlar alırız 🤗🙏

Bilmiyorum aşılamada gec döllenme olur mu ama boşa umutlanmakta istemiyorum ama her yerden umut arıyorum cumartesi günü normal regl günü bakalım inşallah bende sasirabilirim 🤲
Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallaahh❤😍
Adet olana kadar ümit var canım sabah bende yaptım çıkmadı hala içimde bı umut var inşallah hepimiz sağlıkla sihatle kucağımıza alalım bebelerimizi 🥰

Ben bu ay adetten sonra bi başladım afedersiniz iğneden sonraki günlere kdr işte . Artk elimi alnıma koyup kaderiiim kader olsaydı türküsünü çığırıyordum eşimde kahkaha atıyordu :) doktor nasılki artk serbest dedi o gün bugündür elime erkek sinek bile değmedi ahahahaha. Çekmediğim dertle çileee kalmadıııııııı :)
Allah iyiliğini versin 😂😂 benim ayrı maceralıydı 14.gün test baya koyulaştı eşim de 3 gün yanımdaydı ooh tam denk geldi dedim, meğer ovulasyona daha 11 gün varmış 😂 sonra tek çare testi yapmaya devam ettim 3 güne bir mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştım yollarda geçti 🤪 sonuç olarak çatlamadan 1 gün ve 3 gün öncesini değerlendirebildim çünkü çatlama günü hiç hesapta olmayan bi şekilde şehir dışına gitmek zorunda kaldım 🤣 nasipte varsa zaten olur, bakalım beklicem :)

Canım yanlış hatırlamıyorsam 12. Gün test yapmıştım negatifti bende olsa çıkardı deyip çöpe attım.adet geçince hiç belirti olmadığı halde dün test yaptım pozitif çıktı. Umudunu kaybetme adet gününün geçmesini bekle canım 😊 benimki bence geç döllenme adetimin üstünden iki gün geçti değer 32 çıktı o yüzden düşük olduğunu düşünüyorum
Tebrik ederim sanırım gebesin 🎉
Aşılama sonrası negatiften sonra mı geldi bu pozitif doğal yoldan 👀
Seninle çok konuşmadık galiba tam hatırlamadım

Kizlar bugün bana pko tanısı kondu 😔
Canım pko olup ilk aylarında hamile kalan bir sürü kişi var biri de benim arkadaşım..
Şu an 32 haftalık gebe 🥰
Senin hikayeni bilmiyorum ama arkadaşım ilk ayında folikülü geliştirmek için ilaç kullanıp ilk ayında hamile kaldı
Stres bile olmaması içim sebepmiş
Doktorunun önerdiklerini yapıp iyi düşünmeye içini ferah tutmaya çalış 🙏🙏🤍

Tebrik ederim sanırım gebesin 🎉
Aşılama sonrası negatiften sonra mı geldi bu pozitif doğal yoldan 👀
Seninle çok konuşmadık galiba tam hatırlamadım
Teşekkür ederim canım 🤗 ben aşılamayı Eylül ayında olmuştum negatif oldu bu ay femara ve çatlatma iğnesi denedik inşallah sağlıklı bir gebelik olmuştur 🙏

Back