• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o kadar yüksek beta nasıl teste silik çıktı 🤔
Hic bilmiyorum 2 tane test yaptım ikisi de silikti baya hatta hata falan mk var hamile degilmiyim diye düşünmüştüm doktor beta cok yüksek gayet iyi diyene kadar kendimi hamile olarak kabul etmedim

Hic bilmiyorum 2 tane test yaptım ikisi de silikti baya hatta hata falan mk var hamile degilmiyim diye düşünmüştüm doktor beta cok yüksek gayet iyi diyene kadar kendimi hamile olarak kabul etmedim
Çok ilginç gerçekten ben pozitif çıkarsa 60-70 falan diye düşünüyorum inşallah pozitif çıkarda değerin artışı güzel olsun yeter ki

İnşallah kuzum hepimize nasip olsun 🙏 sende bu ay femaraya mı başlıcaksın
Aminnnn canim benim 🥰 ben kullandım iğne oldum bugün 8.gundeyim 🤭 geçen ay klomen pek işe yaramadi,famera 3 yumurta olusturdu 23-24-14 olarak 🙈 hatta sperm tutunmasi icin 24 olan yumurtaligin etrafı sıvıyla korumaya mi ne almaya başlamış doktorum cok güzel anlatıyor ama ben heyecandan çoğu şeyi dinlerken bile unutuyorum 😂😂

Çok ilginç gerçekten ben pozitif çıkarsa 60-70 falan diye düşünüyorum inşallah pozitif çıkarda değerin artışı güzel olsun yeter ki
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel çıkar değerin 🤗benimde ilk değerim 58 cikmisdi sabah kan vermisdim aynı günün gecesi idrar testi yapmisdim sonucu öğrenince bu şekilde çıkmisdı artı Med marka test.ornek olması açısından göndereyim dedim.

Eklentiler

• IMG_20211104_013157.jpg
    IMG_20211104_013157.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 55
Aminnnn canim benim 🥰 ben kullandım iğne oldum bugün 8.gundeyim 🤭 geçen ay klomen pek işe yaramadi,famera 3 yumurta olusturdu 23-24-14 olarak 🙈 hatta sperm tutunmasi icin 24 olan yumurtaligin etrafı sıvıyla korumaya mi ne almaya başlamış doktorum cok güzel anlatıyor ama ben heyecandan çoğu şeyi dinlerken bile unutuyorum 😂😂
İnşallah güzel haberlerini alırım canım bende iğnemi 6 Aralıkta olmuştum 7-8-9 olarak değerlendirdim doktorum 4 gün önemli demişti iğne günü ilişkimiz olmamıştı

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel çıkar değerin 🤗benimde ilk değerim 58 cikmisdi sabah kan vermisdim aynı günün gecesi idrar testi yapmisdim sonucu öğrenince bu şekilde çıkmisdı artı Med marka test.ornek olması açısından göndereyim dedim.
Bende öğlen yaptım canım markası Laboquick bu şekilde çıktı kan verdim sonuç bekliyorum şu an 36209BA9-FBA7-4873-B355-1AE2ABFEA026.jpeg

İnşallah güzel haberlerini alırım canım bende iğnemi 6 Aralıkta olmuştum 7-8-9 olarak değerlendirdim doktorum 4 gün önemli demişti iğne günü ilişkimiz olmamıştı
Geçen klomen de 18 mm di canim digeri yine küçük 14du. İğne günü bize de önermedi ilişki. Ama bu ay ki yumurta baya büyüdüğü için (catlama zor oluyor bende) iğne günü ertesi degerlendirme bir gün bos sonra pazar degerlendirme dedi 🙈 dün test yapmaya başladım dün çok silik olan test bugün cok koyu çıktı gecen ay ki gibi stres yapmiyorum bu ay cok saldim kendimi nasipte varsa olsun inşallah 🥰 sizlerin yazdiklarini okudukca daha mutlu oluyorum

Bende öğlen yaptım canım markası Laboquick bu şekilde çıktı kan verdim sonuç bekliyorum şu an Eki Görüntüle 2975142
Laboquick gebelik testini hiç kullanmadım canım ama artı med hassas bir test öyle duymuştum.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.değerin ne cıkarsa çıksın önemli olan 2 günde 2 katına katlanması bunu unutma strese de sokma kendini hiç :)

Geçen klomen de 18 mm di canim digeri yine küçük 14du. İğne günü bize de önermedi ilişki. Ama bu ay ki yumurta baya büyüdüğü için (catlama zor oluyor bende) iğne günü ertesi degerlendirme bir gün bos sonra pazar degerlendirme dedi 🙈 dün test yapmaya başladım dün çok silik olan test bugün cok koyu çıktı gecen ay ki gibi stres yapmiyorum bu ay cok saldim kendimi nasipte varsa olsun inşallah 🥰 sizlerin yazdiklarini okudukca daha mutlu oluyorum
Benim iki yumurtam vardı biri 25 diğeri 17 idi iğne vurulmuştum. İnşallah sonucum güzel çıkar canım benim 1 yılı geçti inşallah hepimize nasip olur🙏

Laboquick gebelik testini hiç kullanmadım canım ama artı med hassas bir test öyle duymuştum.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.değerin ne cıkarsa çıksın önemli olan 2 günde 2 katına katlanması bunu unutma strese de sokma kendini hiç :)
Çok teşekkür ederim valla sizinle konuştukça içim rahatlıyor 🤗🤗

Benim bekarken 26 yaşımda kistim patlayıp sıvı vücuduma yayılmıştı apar topar ameliyat oldım sonra kadın doğum hapı verdiler sadece iki yada üç gün kullandım sanırım simsiyah su gibi kan akınc korktum bıraktm . O günden sonra hiç doktora gitmedim 2020 de evlendm bu senede çocuk olmuyo dige bi gideyim dedim 6.5 6.5 7 cm boyutunda üç kist vardı hemen ameliyata girdim . Laparoskopi olucakdı denemişler alamamışlar kistleri açık ameliyata geçmişler . Şimdi ağustosda ameliyat olmuştum geçen gittim ufak kesecik su toplamaya başlamış çocuk doğurmadıkça da kurtulamicam sanırım . Bide asla belirti vermiyor vücudum bana adetlerimide oluyorum felan ne ağrı ne sızı hiç bişi hastaneye normal bişiye gidiyorum o zaman çıkıyo . İnşallah bu ay hamile olurumda kurtulurum . Çünkü kökten bitmiyor ameliyat oluyorsun üç ay dört ah sonra yine . Biraz uzun oldu ama detaylı anlatayım dedim:)
Cok geçmiş olsun bu kist öyle biseyki çok arsız kendini yeniliyo tekrardan İnşallah hayırlı sağlıklı tez vakitte bebiş versin Rabbim kurtulursun. Çikolata kistimiydi

Back