Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bel ağrısı da mı 9 gün sonra oldu?
Bel ağrısı 3-4 gün sonra baslamıstı kasık ağrısıyla hatta adet olcak gibi karın ağrılarımda vardı. En sın işte sulu bi akıntı basladı ve rahimde iğne batmaları oldu göğüs uclarım aşırı hassaslaştı dedşm hamileyşm

Benim 2 gün oldu bel ağrısından zor oturuyorum işte de hayırdır inşallah dedim (belirti dinlemicem dedikten 2 saniye sonra ben)

Sen doktorlardan baya çekmişin kuzum ben bekarken hiç gitmedim ama evlendikten sonra kadın doğumdan çıkamaz oldum önceden hiç bilmezdim böyle şeyleri bi de üstüne burayada girince ne çok şey öğrenir olduk keşke öğrenmek zorunda kalmasaydık bunlarıda kafamız rahat bi şekilde hamile kalabilseydik. Sen de doktorunu değiştir canım hormonlarınada tekrar baktır istersen kafana takılanları söyle sor. Benim mesela göğsüm ağrıyo prolaktin yükselmiş olabilir mi diyorum doktorum hemen istersen test yapalım diyo d vitamini eksikliği çekiyodum önceden diyorum ona da bakalım kafanda soru işareti kalmasın diyo sağolsun ne desem hep yardımcı oluyo bana. Seninde acil iyi bi doktor bulup kafana takılanları sorup halletmen lazım inşaAllah bunların hiç birine gerek kalmaz da hamile olduğunu öğreniriz

Döndüm trye akşama evde olurum. Yarın sabaha kadar adet olmazsam yapıcam tekrar test.
Takip edemedim konuyu pozitif çıkan arkadaşlar olmuş galiba tebrikler

Ahh ahh nerde abudik gubidik hastalık var beni bulur vallahi kasigimda kol altımda çıkan iltihaplanmalar oluyor inanır mısın 15 farklı doktora çıktım sanırım Manisa aydın hatay çeşit çeşit bütün doktorlara. Hepsi farklı tanı koydu hala cozumu yok benle öyle duruyorlar. Hatta bi tanesi dedi hiç bunlara kafana takma çocuğun yoksa çocuk yap onla uğraş dedim doktor bey o da olmuyor çözüm şahane değil mi
Ama yine de şükürler olsun Allah beterinden saklasın yıkılmadım ayaktayım skolyoz ameliyatından sonra kendime geldiysem her şeyin altından kalkarım diyorum artık.
Bu arada benim değerlere bakan hiç yok artık adet olursam direk dahiliyeye cikicam o bakıyor dimi insülin direncine falan?
Biraz da onlara bastıralım bakalım
İnşallah kuzum sende bir an önce iyilesirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…