Evet olmuştu şimdi geçti bel ağrım. Kasık batması değil rahimde iğne batmaları oldu benım iliskiden 9 gün sonraCanım senin kasık batması dediğin tam olarak nasıl bişey ve ne zaman başlamıştı, bi de bel ağrın olmuş muydu döllenme sonrası
Bel ağrısı da mı 9 gün sonra oldu?Evet olmuştu şimdi geçti bel ağrım. Kasık batması değil rahimde iğne batmaları oldu benım iliskiden 9 gün sonra
Bel ağrısı 3-4 gün sonra baslamıstı kasık ağrısıyla hatta adet olcak gibi karın ağrılarımda vardı. En sın işte sulu bi akıntı basladı ve rahimde iğne batmaları oldu göğüs uclarım aşırı hassaslaştı dedşm hamileyşmBel ağrısı da mı 9 gün sonra oldu?
Hayırlısı olsun inşallah hepimize evlat nasip etsinAmin inşallah canım. Ben e vitamini kullanmasını söyleyeceğim eşime onu kullanmadı hiç. Sadece Naturallen macun ve zeucit diye takviye kullandı. Keçi boynuzunu da 3 aydır kullanıyoruz ikimizde. Nasip bakalım.
Benim 2 gün oldu bel ağrısından zor oturuyorum işte de hayırdır inşallah dedimBel ağrısı 3-4 gün sonra baslamıstı kasık ağrısıyla hatta adet olcak gibi karın ağrılarımda vardı. En sın işte sulu bi akıntı basladı ve rahimde iğne batmaları oldu göğüs uclarım aşırı hassaslaştı dedşm hamileyşm
Test yaptım sabah kızlar negatif artık nasip ocak ayına kaldıTestiniz varsa yapın bence 25 gün iyi test için sanırım belirti vs varmı aceba
Niye pasif oldu hesabi kizlar bilen var mıBende öyleydim ya cok zor bir durum gerçekten kendime YouTube kanali actim artik unutmak icin
Galiba adet olunca çok üzüldü belki kendi istemistirNiye pasif oldu hesabi kizlar bilen var mı
Sen doktorlardan baya çekmişin kuzumAh ya kıyamam inşallah bir an önce atlatırsın ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ama benim söylediğim zamanlar 13 yaşından 18 19 yaşına kadardı illaki senede bi kaç kez olurdu. Bende en büyük belirtisi de adetim erken gelirdi aynı seninki gibi ayda 2 kere adet olurdum ve Cook ağrılı kanamalı geçerdi. Ben o zaman belki yaşımda küçük diye hiç vermediler sadece bi bitkisel hap vardı onu kullanıyordum arada. Hatta bir keresinde lisedeyim yine aynı şikayetler devlet hastanesine çıkayım da bi ilaç versin dedim
Yeni mezun olan bi doktor gelmiş bana demişti ki ya yaşında çok küçük alınırsa baya zarar verir inşallah kötü huylu çıkmaz bi bakalım demişti. Ama nasıl kötü konuşuyor inanılmaz ağlaya ağlaya çıkmıştım. Ay bende ne çok çekmişim ya bu kadın hastaliklarindan
Evet canım bende değiştirmeyi düşünüyorum zaten çok kalabalık içeri girmemle çıkmam bir oluyor. Maşallah diğerleri 10 saat icerde duruyor ama ben rahatsız oluyorum çünkü icerde alttan muayene ederken sıradaki hastayı alıyor kapı açılıp kapanıyor aşırı sinir oluyorum. Zaten rahim filmini yeni çektirdiğim zamandan beri istiyor tekrardan keşke işi ticarete dökmeyen hakkıyla yapan birini bulabilsem
Birde hasta olursam kan değerlerime baktırmak istiyorum tiroidim falan 2.5 degeri ama insülin direncimden de şüpheleniyorum belki çok basit bisey engel oluyor bilmiyoruz bile hiç baktırmami istemedi.
Kan verme konusunda da bilemiyorum kuzum o çizgiyi görmeden gitmem demiştim ama bu sefer nedense dayanamıyorum biliyorsun kaç aydır hazirlaniyordum bu aşılamaya hala Allahtan umut kesilmez diyorum belki çok beklediğimden ama napayim
Benim geceb hamileligimde test boyle silikti regl bir gün gectigi haldeDoğru söylüyorsun canım ilk defa çift çizgi görünce bende mantık gitti tabi
Ahh ahh nerde abudik gubidik hastalık var beni bulur vallahi kasigimda kol altımda çıkan iltihaplanmalar oluyor inanır mısın 15 farklı doktora çıktım sanırım Manisa aydın hatay çeşit çeşit bütün doktorlara. Hepsi farklı tanı koydu hala cozumu yok benle öyle duruyorlar. Hatta bi tanesi dedi hiç bunlara kafana takma çocuğun yoksa çocuk yap onla uğraş dedim doktor bey o da olmuyorSen doktorlardan baya çekmişin kuzumben bekarken hiç gitmedim ama evlendikten sonra kadın doğumdan çıkamaz oldum önceden hiç bilmezdim böyle şeyleri bi de üstüne burayada girince ne çok şey öğrenir olduk keşke öğrenmek zorunda kalmasaydık bunlarıda kafamız rahat bi şekilde hamile kalabilseydik. Sen de doktorunu değiştir canım hormonlarınada tekrar baktır istersen kafana takılanları söyle sor. Benim mesela göğsüm ağrıyo prolaktin yükselmiş olabilir mi diyorum doktorum hemen istersen test yapalım diyo d vitamini eksikliği çekiyodum önceden diyorum ona da bakalım kafanda soru işareti kalmasın diyo sağolsun ne desem hep yardımcı oluyo bana. Seninde acil iyi bi doktor bulup kafana takılanları sorup halletmen lazım inşaAllah bunların hiç birine gerek kalmaz da hamile olduğunu öğreniriz
Betanı hatırlıyor musun canım? Ben kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkar dedilerBenim geceb hamileligimde test boyle silikti regl bir gün gectigi halde
2 saat sonra inşallah güzel haberi vericem canım şu an bekliyorum
Dualarim seninle Allah'ım insallah geç döllenme olmuştur benim umudum janna,sen,dilos,papatyamveben ay daha bissuru kisi2 saat sonra inşallah güzel haberi vericem canım şu an bekliyorum
İnşallah kuzum hepimize nasip olsunDualarim seninle Allah'ım insallah geç döllenme olmuştur benim umudum janna,sen,dilos,papatyamveben ay daha bissuru kisihepimiz pozitiflenelim yaaaa
Aynen bende de iki saat sonra çıkmıştı beta 2000 bin üzeriydi cok iyi demişti doktorum hattaBetanı hatırlıyor musun canım? Ben kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkar dediler
Kız o kadar yüksek beta nasıl teste silik çıktıAynen bende de iki saat sonra çıkmıştı beta 2000 bin üzeriydi cok iyi demişti doktorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?