Ah ya kıyamam inşallah bir an önce atlatırsın ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ama benim söylediğim zamanlar 13 yaşından 18 19 yaşına kadardı illaki senede bi kaç kez olurdu. Bende en büyük belirtisi de adetim erken gelirdi aynı seninki gibi ayda 2 kere adet olurdum ve Cook ağrılı kanamalı geçerdi. Ben o zaman belki yaşımda küçük diye hiç vermediler sadece bi bitkisel hap vardı onu kullanıyordum arada. Hatta bir keresinde lisedeyim yine aynı şikayetler devlet hastanesine çıkayım da bi ilaç versin dedim
Yeni mezun olan bi doktor gelmiş bana demişti ki ya yaşında çok küçük alınırsa baya zarar verir inşallah kötü huylu çıkmaz bi bakalım demişti. Ama nasıl kötü konuşuyor inanılmaz ağlaya ağlaya çıkmıştım. Ay bende ne çok çekmişim ya bu kadın hastaliklarindan
Evet canım bende değiştirmeyi düşünüyorum zaten çok kalabalık içeri girmemle çıkmam bir oluyor. Maşallah diğerleri 10 saat icerde duruyor ama ben rahatsız oluyorum çünkü icerde alttan muayene ederken sıradaki hastayı alıyor kapı açılıp kapanıyor aşırı sinir oluyorum. Zaten rahim filmini yeni çektirdiğim zamandan beri istiyor tekrardan keşke işi ticarete dökmeyen hakkıyla yapan birini bulabilsem
Birde hasta olursam kan değerlerime baktırmak istiyorum tiroidim falan 2.5 degeri ama insülin direncimden de şüpheleniyorum belki çok basit bisey engel oluyor bilmiyoruz bile hiç baktırmami istemedi.
Kan verme konusunda da bilemiyorum kuzum o çizgiyi görmeden gitmem demiştim ama bu sefer nedense dayanamıyorum biliyorsun kaç aydır hazirlaniyordum bu aşılamaya hala Allahtan umut kesilmez diyorum belki çok beklediğimden ama napayim