• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diger ikisi pozitif cikti ama görmek icin şaşı bakmam gerekiyordu:) bugun ilk defa zorlanmadan hemen görebildim.
Anladım canım demekki 1 günün bile baya farkı var testte çünkü bu çok net. Hayırlı olsun inşallah :)

O zaman gel dertleselim😂
Biz ikimiz de asistan doktoruz farklı şehirlerde, ben de bu ay baya bi çabaladım bide ovulasyon ancak 25.gün olunca😂 Nasip canım en azından 2-3 günde bir değerlendirmeye çalış ❤️
Ben geri sayıma başladım bata 12 gün, ovulasyonun 1 gün öncesini ve 3 gün öncesini değerlendirebilmiş oldum, beklicem artık bakalım..
Canım senin kaçıncı denemen
Eşim de doktor çok kızıyor bana ovulasyon testi çünkü bu işin matematiği yoktur der
3 ay oldu bizim deneyeli ve ben çok geriliyorum ya olmazsa doktora kontrollerim hormonlarım temiz senin kaçıncı ayın

En erken idrarda kac gunde cikiyor acaba

Bi yerde okumuştum yumurtlamadan sonraki 15 17 günde yazıyordu. Misal benim tahmini yumurtlamam ayın 11iydi. En erken 26sında idrarda çıkabilirmiş ee o da zaten benim tahmini bat tarihime denk geliyor. Bazıları battan baya 1 hafta önce bile öğrendim diyor o nasıl oluyo anlamıyorum :D
Onu bende anlamıyorum ilişkiden sonra nasıl 9 10 gün sonra idrarda çıkıyor mesela. Yani herkesin betasi farklı mı yükseliyor ya da her rahme yerleşme kisiden kişiye farkli mi oluyor
Benimde aşılamam ayın 10unda oldu bugün 13. Günüm kaset testim negatif yine.
Ama aşılamadan sonra 17. Günde silik çizgi cikip ögreneni de okudum 10. Günde pozitif olanı da

Si kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı olarak ne yaptınız
İlişki günleriniz nasıl oldu
Tebrikler
Bu ay adetimin bittiği günden itibaren gün aşırı yaptik. Geçen ay burayi okudukça tüm belirtileri yaşadim negatifti ama bu ay sadece akıntım oldu. Göğüslerim bile yeni agrimaya basladi

Ya kuzum gerçekten mi cok geçmiş olsun 😔 inşallah adetle atılan kistlerdendir eğer öyleyse korkma diğer ay adetin de atılır inşallah ben zamanında çok yaşadım ordan biliyorum
Bende az önce test aldım geldim yaptım tertemiz negatif bugun asilamanin 13. Günüydü
Zaten 2 gündür kasiklarim ağrıyor yumurtlamamda erken olmuştu adetim gelir artık diye bekliyorum😔
Sağol canım inşaAllah önümüzdeki ay adetle atılır😔 sende adet gününe kadar bekle bakalım hiç belli olmaz bu işler bakarsın bi sürpriz olur❤️ Eşin göreve gidecek mi yine?

Sağol canım inşaAllah önümüzdeki ay adetle atılır😔 sende adet gününe kadar bekle bakalım hiç belli olmaz bu işler bakarsın bi sürpriz olur❤️ Eşin göreve gidecek mi yine?
İnşallah canım doktor ilaç verdi mi? Benim hep öyle olduğumda bitkisel bi hap vardı onu veriyordu ağrılarıma da çok iyi geliyordu. Ama ilaç kullanmadığım zamanlarda da atıyordu vücut onu regl ile. İnşallah sende bir an önce kurtulursun 🤲🤲
Evet önümüzdeki ay gidecek allahtan ümit kesilmez ol derse olur ama kendimden ümidim yok kasik ağrılarım var sızlıyor resmen. 2 gündür geceleri sızlıyor gündüz de ara ara giriyor bilmiyorum ama olsa çıkardı diye dusunuyorum😔
Ben şimdi adet olursam napicam onu da bilmiyorum doktor en son rahim filmi demişti öyle olursa belki korun der deneme fırsatım olmaz. Daha da çektireli 6 ay oldu tekrar cektirmenin mantığını da anlamiyorum. Bi diyorum doktor mu değiştirsem çok arada kaldım 😔 keşke bi mucize olsa da hiç bunları düşünmeme gerek kalmasa
İnan böyle de çok zor ha gitti gidecek neyi denesem acaba öyle mi böyle mi aşılama mi yaptırsam tekrar vs. Daha çok strese giriyorum. Gitmeyecek olsa salivericem artık yoruldum ama hep stresliyim bu yüzden

Adetinin 3.günü klomen kullandırıyor genelde bazıları femara veya letu da kullandırıyor ben klomen kullanmıstım. 5 gün kullanıyorsun dozunu doktorun ayarlıyor. Kimi sabah akşam seklinde ben sadece günde 1 kere icmistim. Sonra bırakıyosun ve adetin 13.günü çağırıyor yumurtalıklarına bakıyor büyüyen yumurta var mı diye. Eğer yumurtan kendi çatlamak üzereyse onu anlıyorlar iğne vurdurmuyor ama eğer çatlama belirtisi yoksa çatlatma iğnesi vurup 36 saat sonra iliski öneriyor. Dilersen iğneden 8 gün sonra progestan Testi de yaptırabilirsin yumurtlaman kaliteli miydi değil miydi anlamak icin
Anladım canım teşekkür ederim 😊

Kızlar yeni yaptığım test adetim 2 gün geçti bu kadar silik çıkması normal mi ? Çatlatma iğnesi vurulmuştum iki yumurta vardı geç döllenmemi oldu acaba ? B77CF128-AF0D-4DD1-89E4-9ABF2E6E014D.jpeg

Eşim de doktor çok kızıyor bana ovulasyon testi çünkü bu işin matematiği yoktur der
3 ay oldu bizim deneyeli ve ben çok geriliyorum ya olmazsa doktora kontrollerim hormonlarım temiz senin kaçıncı ayın
Benim de 2.ayım canım
Ovulasyon testini ben eşimle ayrı yaşadığımız için yaptım canım.. Ama pişman oldum neredeyse, 14.günden itibaren bi koyu çıktı pik heralde dedik bi silik çıktı pişman olmuştum.. Ama 25.gün gerçekten testi yapar yapmaz önce T belirdi kopkoyu ve o zaman aslında işe yarayan bi şey olduğunu anladım 😄 eş zamanlı fazla miktarda ovulasyon akıntım ve kasık ağrım da oldu aslında, test sayesinde vücudumu tanımış da oldum Pik olduğunda hangi belirtiler oluyor diye.
Ama dediğim gibi her gün eşimin yanında olsaydım hiç testle kafamı bulandırmazdım düzenli olarak 2-3 günde bir iliskiyle her türlü denk geliyormuç.hepimiz kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🥰

Kızlar yeni yaptığım test adetim 2 gün geçti bu kadar silik çıkması normal mi ? Çatlatma iğnesi vurulmuştum iki yumurta vardı geç döllenmemi oldu acaba ?Eki Görüntüle 2975101
Ay ben görsem koşa koşa kan vermeye giderdim bi gitseniz aslında her ihtimal yaşanabiliyor. 2 günde Kan vererek değerinizi kontrol ederdiniz😍

Stres bize çok zarar veriyor aslında. Cumartesi ilk defa doktora gittim, sinir sistemi üreme sistemi ile direkt bağlantılı dedi sırf kafaya taktığımız için bile olmayabilir

Back