• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben görsem koşa koşa kan vermeye giderdim bi gitseniz aslında her ihtimal yaşanabiliyor. 2 günde Kan vererek değerinizi kontrol ederdiniz😍
Eşimin gelmesini bekliyorum canım kan vericem inşallah güzel bir sonuç alırım. Adetimin geçmesine rağmen bu kadar silik çıkması strese soktu 🤦‍♀️

Onu bende anlamıyorum ilişkiden sonra nasıl 9 10 gün sonra idrarda çıkıyor mesela. Yani herkesin betasi farklı mı yükseliyor ya da her rahme yerleşme kisiden kişiye farkli mi oluyor
Benimde aşılamam ayın 10unda oldu bugün 13. Günüm kaset testim negatif yine.
Ama aşılamadan sonra 17. Günde silik çizgi cikip ögreneni de okudum 10. Günde pozitif olanı da
Evet canım o yüzden kırmızılar gelmeden ümidi kesmemek lazım. Benim de Kasık ağrıları başladı adet olacakmışım gibi ama bellide olmuyor ki. Oğlumda aynı sancıları yaşamıştım adet olcam diye beklerken pozitif çıkmıştı test. O yüzden beklicez mecbur

kızlar selam ben regl beklerken yumurtalama akıntısı gibi akıntı oluyor şuanda ama hiç bi ağrım sızım yok kasıklarımda. Neden böyle bi akıntı oluyor ki?

Eşimin gelmesini bekliyorum canım kan vericem inşallah güzel bir sonuç alırım. Adetimin geçmesine rağmen bu kadar silik çıkması strese soktu 🤦‍♀️
Hiç hiç strese girme o çizgi çıktı diye sevin, bazen bilmiyorum ama insan gerçekten korktuğunu başına getiriyor hep olumlu konuşmak lazım. Herkesin değerleri bir değil belki değerin güzel çıkacak testte belli olmayacak. O yüzden inşallah güzel sonuç alırsın diyorum 🤲😍😍

Evet canım o yüzden kırmızılar gelmeden ümidi kesmemek lazım. Benim de Kasık ağrıları başladı adet olacakmışım gibi ama bellide olmuyor ki. Oğlumda aynı sancıları yaşamıştım adet olcam diye beklerken pozitif çıkmıştı test. O yüzden beklicez mecbur
Ne güzel bir evladınız var Allah size bağışlasın 😍❤ bende 1 tane olsun diye uğraşıyorum işte hamile kalsam bi ohh çekicem herhalde. 1 buçuk yıldır çekmediğim çile kalmadi🥲
Benimde 2 gündür geceleri özellikle kasiklarim sızlıyor resmen yumurtaliklarima doğru resmen hissediyorum. Tam adet ağrısına da benzetemedim. Bir de belim felaket ağrıyor. Akıntı falan yok ama zaten normalde de hiç olmaz
İlla hamile kalan da akıntı olması şart mı acaba ben anca iğne ve ilaç kullandığımda biraz akintim oluyor normalde hiç yok
Allahtan ümit kesilmez diyorum yine de hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah amin❤🤲

Kaç gün var bata ? Hiç test yaptınız mı belki güzel haberdir 😊
test yaptım ama silikti suya tutunca çizgi gitti zaten muhtemelen kuruma çizgisiydi. Adetlerimde düzensiz ve ovulasyonla takip etmedim neler oluor bende anlamadım. :( 1 haftadır da ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Allahım bu sefer inşallah olmuştur :(

test yaptım ama silikti suya tutunca çizgi gitti zaten muhtemelen kuruma çizgisiydi. Adetlerimde düzensiz ve ovulasyonla takip etmedim neler oluor bende anlamadım. :( 1 haftadır da ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor. Allahım bu sefer inşallah olmuştur :(
Yaa gerçekten mi belki yerleşme kanamasidir inşallah olmuştur bi kan testi verseniz akıntı gebelik belirtilerinden diyorlar çoğu kişide olan yani inşallah vardır 🤲

İnşallah canım doktor ilaç verdi mi? Benim hep öyle olduğumda bitkisel bi hap vardı onu veriyordu ağrılarıma da çok iyi geliyordu. Ama ilaç kullanmadığım zamanlarda da atıyordu vücut onu regl ile. İnşallah sende bir an önce kurtulursun 🤲🤲
Evet önümüzdeki ay gidecek allahtan ümit kesilmez ol derse olur ama kendimden ümidim yok kasik ağrılarım var sızlıyor resmen. 2 gündür geceleri sızlıyor gündüz de ara ara giriyor bilmiyorum ama olsa çıkardı diye dusunuyorum😔
Ben şimdi adet olursam napicam onu da bilmiyorum doktor en son rahim filmi demişti öyle olursa belki korun der deneme fırsatım olmaz. Daha da çektireli 6 ay oldu tekrar cektirmenin mantığını da anlamiyorum. Bi diyorum doktor mu değiştirsem çok arada kaldım 😔 keşke bi mucize olsa da hiç bunları düşünmeme gerek kalmasa
İnan böyle de çok zor ha gitti gidecek neyi denesem acaba öyle mi böyle mi aşılama mi yaptırsam tekrar vs. Daha çok strese giriyorum. Gitmeyecek olsa salivericem artık yoruldum ama hep stresliyim bu yüzden
Doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki aya kadar onu kullanıcam bir de soğan kürü yap dedi eğer midene dokunursa incir kürü yap kullan dedi önümüzdeki ay kontrole gidicem gittiğimde inşaAllah geçmiş olur🤲🏻 ama öyle şiddetli bi ağrım var ki ağrı kesiciler bile fayda etmiyo adetim bitsin diye dua ediyorum vucudum yoruldu artık çok halsiz düştüm sürekli yatıyorum çok fena bi ağrıymış😣😣 Sen de bi kan testi verip garantiye mi alsan canım progestanda kullanıyosun bu ilaçta adetini geciktirmiş oluyo benim adetimi 4 gün geciktirmişti. Eğer negatif olursa adetinden hemen sonra eşin gitmeden bi kaç kez denerdiniz yine bakarsın tutar nasip bu hiç belli olmaz ayrıca kesinlikle doktorunu değiştirmelisin bu kadın senden sürekli rahim filmi istiyodu amacı ne bende anlamadım aşılamadan önce de illa ben çekip görücem diyodu farklı bi doktorlada görüş istersen bakarsın daha farklı bi yol çizer size. Rabbim tez zamanda bu çabalarımızı boşa çıkarmaz inşaAllah hayırlısıyla bizimde güzel haberler almamızı nasip eder çok meşakatli bi yolmuş gerçekten çoğu zaman bende yorulduğumu hissediyorum ağlıyorum ama ne yapalım Rabbimize sığınmaktan başka bişey gelmiyo elimizden

Kızlar selam 👋 bugün karnımın içinde garip garip olaylar oluyor bide göğüslerim karıncalanıyor . Yani bi anda çok ince bi sızı geliyor gibi . 11 aralık sabah 9 da çatlatma iğnesi vurulmuştum inşallah bebem yerleşiyordur ahahaha . Ama ben ısrarla test vermiyorum:)

Ne güzel bir evladınız var Allah size bağışlasın 😍❤ bende 1 tane olsun diye uğraşıyorum işte hamile kalsam bi ohh çekicem herhalde. 1 buçuk yıldır çekmediğim çile kalmadi🥲
Benimde 2 gündür geceleri özellikle kasiklarim sızlıyor resmen yumurtaliklarima doğru resmen hissediyorum. Tam adet ağrısına da benzetemedim. Bir de belim felaket ağrıyor. Akıntı falan yok ama zaten normalde de hiç olmaz
İlla hamile kalan da akıntı olması şart mı acaba ben anca iğne ve ilaç kullandığımda biraz akintim oluyor normalde hiç yok
Allahtan ümit kesilmez diyorum yine de hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah amin❤🤲
Evet özellikle neden olmayan hamile kalamama durumu insanı çok üzer çok haklısın inşallah Allah nasip eder.. Bende akıntı genel olarak hep vardır o yüzden bilemiyorum. Ama dediğim gibi oğluma hamile kaldığımı öğrendiğimde hiçbir gebelik belirtim yoktu. Tamamen adet beklentisi vardı. Ve genel olarak düzenli bir ilişkide yaşamamıştım. Olacaksa oluyor nasipte varsa.

Canım sen niye gidip kan vermiyosun ki? Bat tarhin gecmis zaten bu sekilde kendini strese sokarsın:KK43:
Canım senin rahim batması dediğin tam olarak nasıl bişey ve ne zaman başlamıştı, bi de bel ağrın olmuş muydu döllenme sonrası 🤗

Son düzenleme:
Doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki aya kadar onu kullanıcam bir de soğan kürü yap dedi eğer midene dokunursa incir kürü yap kullan dedi önümüzdeki ay kontrole gidicem gittiğimde inşaAllah geçmiş olur🤲🏻 ama öyle şiddetli bi ağrım var ki ağrı kesiciler bile fayda etmiyo adetim bitsin diye dua ediyorum vucudum yoruldu artık çok halsiz düştüm sürekli yatıyorum çok fena bi ağrıymış😣😣 Sen de bi kan testi verip garantiye mi alsan canım progestanda kullanıyosun bu ilaçta adetini geciktirmiş oluyo benim adetimi 4 gün geciktirmişti. Eğer negatif olursa adetinden hemen sonra eşin gitmeden bi kaç kez denerdiniz yine bakarsın tutar nasip bu hiç belli olmaz ayrıca kesinlikle doktorunu değiştirmelisin bu kadın senden sürekli rahim filmi istiyodu amacı ne bende anlamadım aşılamadan önce de illa ben çekip görücem diyodu farklı bi doktorlada görüş istersen bakarsın daha farklı bi yol çizer size. Rabbim tez zamanda bu çabalarımızı boşa çıkarmaz inşaAllah hayırlısıyla bizimde güzel haberler almamızı nasip eder çok meşakatli bi yolmuş gerçekten çoğu zaman bende yorulduğumu hissediyorum ağlıyorum ama ne yapalım Rabbimize sığınmaktan başka bişey gelmiyo elimizden
Ah ya kıyamam inşallah bir an önce atlatırsın ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ama benim söylediğim zamanlar 13 yaşından 18 19 yaşına kadardı illaki senede bi kaç kez olurdu. Bende en büyük belirtisi de adetim erken gelirdi aynı seninki gibi ayda 2 kere adet olurdum ve Cook ağrılı kanamalı geçerdi. Ben o zaman belki yaşımda küçük diye hiç vermediler sadece bi bitkisel hap vardı onu kullanıyordum arada. Hatta bir keresinde lisedeyim yine aynı şikayetler devlet hastanesine çıkayım da bi ilaç versin dedim
Yeni mezun olan bi doktor gelmiş bana demişti ki ya yaşında çok küçük alınırsa baya zarar verir inşallah kötü huylu çıkmaz bi bakalım demişti. Ama nasıl kötü konuşuyor inanılmaz ağlaya ağlaya çıkmıştım. Ay bende ne çok çekmişim ya bu kadın hastaliklarindan🥲
Evet canım bende değiştirmeyi düşünüyorum zaten çok kalabalık içeri girmemle çıkmam bir oluyor. Maşallah diğerleri 10 saat icerde duruyor ama ben rahatsız oluyorum çünkü icerde alttan muayene ederken sıradaki hastayı alıyor kapı açılıp kapanıyor aşırı sinir oluyorum. Zaten rahim filmini yeni çektirdiğim zamandan beri istiyor tekrardan keşke işi ticarete dökmeyen hakkıyla yapan birini bulabilsem
Birde hasta olursam kan değerlerime baktırmak istiyorum tiroidim falan 2.5 degeri ama insülin direncimden de şüpheleniyorum belki çok basit bisey engel oluyor bilmiyoruz bile hiç baktırmami istemedi.
Kan verme konusunda da bilemiyorum kuzum o çizgiyi görmeden gitmem demiştim ama bu sefer nedense dayanamıyorum biliyorsun kaç aydır hazirlaniyordum bu aşılamaya hala Allahtan umut kesilmez diyorum belki çok beklediğimden ama napayim 😔

Onu bende anlamıyorum ilişkiden sonra nasıl 9 10 gün sonra idrarda çıkıyor mesela. Yani herkesin betasi farklı mı yükseliyor ya da her rahme yerleşme kisiden kişiye farkli mi oluyor
Benimde aşılamam ayın 10unda oldu bugün 13. Günüm kaset testim negatif yine.
Ama aşılamadan sonra 17. Günde silik çizgi cikip ögreneni de okudum 10. Günde pozitif olanı da
İlginç tek care beklemek galiba

Evet özellikle neden olmayan hamile kalamama durumu insanı çok üzer çok haklısın inşallah Allah nasip eder.. Bende akıntı genel olarak hep vardır o yüzden bilemiyorum. Ama dediğim gibi oğluma hamile kaldığımı öğrendiğimde hiçbir gebelik belirtim yoktu. Tamamen adet beklentisi vardı. Ve genel olarak düzenli bir ilişkide yaşamamıştım. Olacaksa oluyor nasipte varsa.
Benim aslında nedenim var çikolata kistim var ama boyutu çok büyük değil ve 1 buçuk yıldır aynı eşimde bir sorun yok. Hem eşimin işi dolayısıyla git gel sürekli göreve hemde biseyler yaptırmak için onu bekliyorum iyice strese giriyorum. Bu asilamayi yaptırmak için bile 3 4 ay bekledim yine üzülmedim fırsata çevirelim dedim bir sürü vitamin arı sütü vs. Kullandım d vitamini ınofolic combi falan. Şimdi de olmayınca insan Cook üzülüyor

Back