Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız ama. Eşinizle kötü olmayın . Bu kırgınlıklar birikiyor ilerde telafisi zor olur. Çocukla bunalmakta haklısınız. Eşinizle haftasonları plan yapın. Yakınlarda gidilecek kahvaltı yeri yemek vs varsa gidin. Kalın giyinip dışarda da vakit geçirilebilir biraz. Arkadaş edinin eşinizin arkadaş eşlerinden vs varsa orada anlaşabileceğiniz. Kreş de yoktur muhtemelen orada. Olsa kreşe giderdi çocugunuz

Ben kıyamıyorum işte. Bu ayrım çok saçma geliyor bana. Anne baba bu ya. Herkesin yeri ayrı. Gidilir gelinir. İstesemde yapamam yani ..

Eşiniz haklı bence
Ayrıca eşimle huzurum neden bozulsun ki böyle bir sebepten ötürü gidin kalmayın yani kalırsanız da en fazla iki gün
Adama derler madem bu kadar orda kalmaya meraklısın evlenmeseydin diye ilerde bu sorunlar kat kat artar daha kötü sonuçlar açarsınız gerek yok yani

Yok kreş var ama çok saçma kreşler keşke görseniz. Okula gitmesin daha iyi dersiniz. Hafta sonu eşim hep bizimle. Ama tek aktivite market gezmek veya dağa çıkmaz.. abartmıyorum. Baraj var oraya gidiyoruz manzarayı izliyoruz

Günümüzde kurumsal olan yada olmayan bir iş görüşmesinde kendinizden bahsederken de şu “annemgil “ kelimesini kullanın bakalım size geri dönüş yapılacak mı ???
İş bulmak hayli zorken diksiyonun aslında hayatımızın her alanında ne kadar önemli olduğunu bilmemiz gerekiyor. Lütfen bana laf sokacağınıza kendinizi geliştirin. Eski eskide kaldı eğer benimle tanışabilseydiniz inanın ufkunuzu açardım

Ben kıyamıyorum işte. Bu ayrım çok saçma geliyor bana. Anne baba bu ya. Herkesin yeri ayrı. Gidilir gelinir. İstesemde yapamam yani ..
Ayy böyle ona kıyamıyorum buna kıyamıyorum derseniz üzerinize binen çok olur
Yine yazıyorum eşiniz BENCİL

Orta yol bulunmaz böyle adamla
Kısasa kısas yapacaksınız

Ayy böyle ona kıyamıyorum buna kıyamıyorum derseniz üzerinize binen çok olur
Yine yazıyorum eşiniz BENCİL

Orta yol bulunmaz böyle adamla
Kısasa kısas yapacaksınız
Heh şu yorumun alnı olsa da öpsem. Adam çatır çatır kıyıyor bencillik akıyor. Konu sahibi hala kıyamam! Benim annemi eve sokmuyorsa onunki de giremez. Arada çirkin olaylar olmadığı sürece tabi. Şu an için kocası şımarıklık yapıyor başka bişey değil.

E sen de ama o zaman kocanın lafını dinleyip oturacaksın evinde. Ne ona ne başka şeye geliyorsun. Ya da görmezden gelip gitmeye devam et
Annenler de muhtemelen kocanın sıfatına meraklı değildir ve evine gelemediklerinin farkındadırlar. El kapısı gibi kızının kapısı farkı yok

Size kaçtır yazıyorum bu öz Türkçe bir kullanım, insanın kendi diliniz konuşması nasıl yanlışlık veya cehalet olabilir? Yazdığınız son derece anlamsız ve aptalca kusura bakmayın. Yanlışınızı kabul edin Türkçe konuşmak kimseyi cahil yapmaz, insanlara burda kendi dilini kullanma yazamazsınız kendi dilinin kullanan insanlara da burdan laf edemezsiniz.

dhdddggdg son paragrafa cevap dahi yazmıyorum benim gittiğim okulalrın kapısından dahi geçemzsiniz burda beni tanıyanlar bilir.

Her seferinde görmezden gelip gitmeye devam ediyorum. Ama sıktı artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…