• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma Davası

hanımefendi tabiki duygularımı yönetmekte güçlük çektiğim anlar oluyor tabiki de olacak bu bir yas süreci indiğim de olacak çıktığım da olacak. Bütün yaklaşımınız tamamen olumsuz neredeyse giidip ne güzel ortada bırakmışsın eline sağlık diyeceksiniz.
Yuh daha neler :) ben size sizin yazdıklarınız üzerinden yorum yapıyorum.
Ev konusunda hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Yüksek ihtimalle bir yıldır o evde oturduğunuz ve kira vermediğiniz için üstüne birde zararlı bile çıkacaksınız maalesef. Yaşadığınız intikam duygusumu bilmiyorum ama bu noktada yanlışsınız. Üzgünüm.

Yuh daha neler :) ben size sizin yazdıklarınız üzerinden yorum yapıyorum.
Ev konusunda hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Yüksek ihtimalle bir yıldır o evde oturduğunuz ve kira vermediğiniz için üstüne birde zararlı bile çıkacaksınız maalesef. Yaşadığınız intikam duygusumu bilmiyorum ama bu noktada yanlışsınız. Üzgünüm.
Ne yapayım mesela? Şuan hem kira ödeyip hem fatura ödeyip hem ev eşyası alıp başka bir eve çıkma şansım da maddiyatım da yok? Kazandığım da bir yere kadar hangi birinin üstesinden gelebilirim tek başıma? Ailem de burda değil? Onun canı böyle istedi ve terkedesi geldi diye sokakta mı kalayım? Biraz vicdan.

Ne yapayım mesela? Şuan hem kira ödeyip hem fatura ödeyip hem ev eşyası alıp başka bir eve çıkma şansım da maddiyatım da yok? Kazandığım da bir yere kadar hangi birinin üstesinden gelebilirim tek başıma? Ailem de burda değil? Onun canı böyle istedi ve terkedesi geldi diye sokakta mı kalayım? Biraz vicdan.
Yani bi kadın olarak, sizin tüm hayatınız bir erkeğe mi bağlıydı ? Terk ettiyse defolsun gitsin alllahından bulsun dersiniz. Zaten hakkınızı talep etmişsiniz.. 5 çocukla ortada kalmış gibi haller. Dünya ayaklarınızın altından çekilmiş gibi davranıyosunuz. Daha 32 yaşındasınız. Üstelik çalışan bir kadınmışsınız. Ne diyeyim daha fazla yazmaya gerek görmüyorum. Hakkınızda hayırlısı

Son düzenleme:
Yani bi kadın olarak, sizin tüm hayatınız bir erkeğe mi bağlıydı ? Dünya ayaklarınızın altından çekilmiş gibi davranıyosunuz. Üstelik çalışan bir kadınmışsınız. Ne diyeyim daha fazla yazmaya gerek görmüyorum. Hakkınızda hayırlısı
Aynen hanımefendi siz bana yorum yapmazsanız sevinirim aynı frekansta değiliz maalesef. Umarım hiçbir zaman benzer durumlara düşmezsiniz iyi günler

Back