Cidden muhalefet olmak için buradasınız, herkese bi beğenmedim. Tek hobiniz bu sanırım forumda. Her yorumuz saldırgan.
Ben demişim ki maddi manevi tazminatı zaten istiyorsunuz, nafaka vs. Zaten mahkeme bunu göz önünde bulundurur. Maddi tazminatın içinde kanıtlanmış takılarda olur zaten. Tüm bunları aldıktan sonra kayınvalidesinin üzerine olan evi istemek nasıl bi mantık söyler misiniz ?
Ayrıca kadınlar erkekleri terk edince, erkekler hiç öldüm bittim, hayatımı nasıl devam ettiricem demiyor. Çalışıyor devam ediyor. Bir kaç bakıma muhtaç küçük çocuğu olanları anlıyorum. Çocuğuna bakmak zorunda çalışamaz. Bu durumda hakları da farklı olur. Ama hanımefendinin çocuğuda yok. Hemde çalışıyor ?
Hayatta tek boşananda kendisi değil.
Adam terk etmiş gitmiş, burda siz bile adama nefret kusuyorsunuz, kadın seviyorum özlüyorum diyor. Bende karar verin, nefret edip herşeyine varana kadar almak mı istiyorsunuz, yoksa hala yakından takip ettiğiniz adamı seviyor, dönsün mü istiyorsunuz diyorum. Gayet açık yani. Adam dönse bugün, her şeyi unutur affeder öyle yorumlar. Bizde burda birbirimizi yediğimizle kalırız.
Özetle, ben kimse tazminat talep etmesin demiyorum. Tabiki hakkı olanı söke söke alacak, ki taleptede bulunmuş. Ama bu eve çökmek değil.
Ayrıca bir erkek hayatından çıktı diye ölüp bitmenin bir kadına yakıştığını düşünmüyorum. Allahımdan bulsun der yoluma bakarım. Ağlamam. Ok?