- 20 Ocak 2021
- 1.006
- 555
- 26
-
- Konu Sahibi Ebrulibayan
1,5 saat mesafeye neden 1 hafta kalmalı gidiyorsunuz? İki haftada bir haftasonları ailece gidip 1 gece kalıp dönün. Günübirlik bile gidilir.
[/QUOTE
Eşim onada kulp buluyor. Her hafta gidilir mi diyor.
Alışkanlık edinmişsiniz yada çevrenizdekilerde öyle diyorsa ondandır. Yanlış anlamayın sizin tercihiniz ama beni irite ediyorNenemgiller amcamgiller derim sürekli ben
Eşiniz haklı. İki gün yeterKızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Sıkıntı yok. Evet alışkanlık olmuş. Çocukluktan beri aynı :)Alışkanlık edinmişsiniz yada çevrenizdekilerde öyle diyorsa ondandır. Yanlış anlamayın sizin tercihiniz ama beni irite ediyoro yüzden öyle yazdım
Teşekkür ederim,içimi rahatlattınız…Eşiniz haklı. İki gün yeter
Yani ben çocuğumu bir gün görmesem özlerim. Adam bir hafta uzak kalıyor az değil ciddenTeşekkür ederim,içimi rahatlattınız…
Evet özler. Bende özlerim. 1 saat dahi ayrı kalmak istemem. Ama çok sıkılıyorum. Yapacak hiç bir şey yok. Tek aktivite market gezmek. Bakınebileceğim kurumsal bir mağaza bile yok. Belki bunlar bazılarına göre saçma sebeplerdir. Ama yıllardır çalışıyordum işim vardı bi şekilde zamanım geçiyordu.Yani ben çocuğumu bir gün görmesem özlerim. Adam bir hafta uzak kalıyor az değil cidden
Benim anamda 1 saat uzağımda olsa valla akşamına döner evimde yatarım insanın evi gibisi yok ki 1hafta çok1 saatlik yol dediğiniz yerde 1 hafta kalmak bana da fazla geldi. Sıkılıyorsanız gün içinde gidip dönemez misiniz, çocuk için de fazla düzen bozucu bi şey bu bence
Alışkanlık edinmişsiniz yada çevrenizdekilerde öyle diyorsa ondandır. Yanlış anlamayın sizin tercihiniz ama beni irite ediyoro yüzden öyle yazdım
Annene gittiğinde de dışarı çıkıp kahve içip gezip bir kaç gün kalıp dönebilirsin hayatım ben olsam sabahtan gider kahvaltımızı yapar dışarı çıkarım gezerim akşam evime dönerimEvet özler. Bende özlerim. 1 saat dahi ayrı kalmak istemem. Ama çok sıkılıyorum. Yapacak hiç bir şey yok. Tek aktivite market gezmek. Bakınebileceğim kurumsal bir mağaza bile yok. Belki bunlar bazılarına göre saçma sebeplerdir. Ama yıllardır çalışıyordum işim vardı bi şekilde zamanım geçiyordu.
Otobüs tek sefer yapılıyor. 10 günde bir gideyim bir gece kalayım diyorum. Her hafta gidilir mi diyor…Benim anamda 1 saat uzağımda olsa valla akşamına döner evimde yatarım insanın evi gibisi yok ki 1hafta çok
Eşine çok kızdım şu an.Araç kullanıyorum. Ama diyor araba bana lazım.
İç Anadolu'da annemgil, babamgil, dayimgil diye söylenir, Türkçe'de yoktur ama dilde vardir, sizin bilmemeniz bu durumu değiştirmez.Ya ne olur darilmayin da gayet guzel yazip kendini ifade ediyorsun. Şu annemgille ne ya. Allah inizi severseniz. Turkce de boyle bir kelime yok. Insanin okurken gözü kaniyor.
eşin de az manipüle etmiyor sanada hak verdiğim kısımlar var ama orta yolu bulmak lazımOtobüs tek sefer yapılıyor. 10 günde bir gideyim bir gece kalayım diyorum. Her hafta gidilir mi diyor…
TDK da rahatsız olmak demekİrrite etmek de sanırsam öz Türkçe oluyor
Evet çok haklısınız. 1 günde kalsam 1 haftada kalsam hep bi söylenme oluyor.Annene gittiğinde de dışarı çıkıp kahve içip gezip bir kaç gün kalıp dönebilirsin hayatım ben olsam sabahtan gider kahvaltımızı yapar dışarı çıkarım gezerim akşam evime dönerim
Valla kusura bakma ama bu evin enayisi sen misin? Paşa beyimiz anasını babasını her istediğinde gidip görecek, üstüne onun ailesi her istediğinde ziyarete gelecek ama senin ailen evine gelemediği gibi sen de onlara gidemeyeceksin öyle mi? Kısasa kısastan başka şansın yok. Madem öyle "Benim ailem gelemiyorsa senin ailen de gelmeyecek, eğer ben gidemiyorsam sen de gitmeyeceksin" diyip oturtacaksın kocanı. Bu çifte standart neden?Bu sorunu çözmeye çok çalıştık. Benlik sıkıntı yok isteyen gelebilir. Ama eşim rahat edemediğini söylüyor. E bana gelemeyen olunca ben gideyim bari diyorum.
Evet özlüyorum. Çünkü çok yakınımı kaybettim. Annemide aniden kaybetmek istemiyorum.
Kocanın ailesi gelince rahatı bozulmuyorEşim eve biri geldiği zaman rahat edemediğini söylüyor. O yüzden kimseye gel demiyorum.
Evet oturmaya geliyorlar. Aynı yerde yaşıyoruz zaten. Ben evime kim gelip gitmiş sorun etmiyorum.
Evet ilk yazdığın mesaja göre abartıyorsun diyecektim ki sonraki cevaplarına bakınca severek evlendiğin eşin cami önünden alınmış çöpsüz üzüm gibi ol falan istiyor heralde.İlk zamanlar çalışıyordum sonra işten çıktım. Eşimle aynı işi yapıyoruz. O devlette ben özeldeydim. Ailem gelemiyor evime. Bi benim gitme şansım var. Evet şuan evin tüm işi bende.
Bende manipüle ediyor dedim. Ama az önce bir arkadaş bunun manipüle olmadığını söyledieşin de az manipüle etmiyor sanada hak verdiğim kısımlar var ama orta yolu bulmak lazım